MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Friday, December 7, 2012

KADRI REXHA,RADIO KOSOVA E LIRE

PRETENDIMET E RRENA ME PERZIRJE TE KADRI REXHES “MAGJISTER” ME MENTALITET KOMUNISTI I PARAQET ME EMISION SPECIAL RADIOKOSOVA E LIRE. LESHONE ZERI GAZHELLUS ME LAVDATA E RRENA PER SHQIPTARET E SHERBIMIT SECRET SERRBOSKALLAV UDBA


RADIO KOSOVE E LIRE NE SELI NE PRISHTINE
PERSERI VAZHDON ME RRENE E LAVDAT FALLSO
TE KARDI REXHES.”MAGJISTER’’ ME MENTALITET KOMUNISTI

Emsionin specila, per tre deshmort e Kosoves Zahri Pajazitin,Edmond Hoxhen,Hakfi Zejnullahun,shkruar nga “Magjistri” Kadri Rexha.

REAGIM

By :Bahtir Hamza,author,editor.
Friday, December-07-12.10:47:40 AM

Thema: NUK KA DY TE VERTETA RRETH NJE TE VERTETE

Pretendimi i Kadri Rexhes”Magjister” me mentalitet komunisti,me rrena e lavadata te rreme FALLSO, mundohet per te i mbullua marrezin e turpet e punen zyrtare te UDBAshve,shqiptar siqe jane te njohur Jusuf Gervalles e te Bardhosh Gerrvalles,qe kane pune me Decenja ne sherbimin secret UDBA serrbeskllave te Jugosllvise.

-I-
EDHE SOT:Friday, December-07-2012.ora 9:40:45 AM,Radio Kosva e lire, ne seli ne Prishtine Kosove,jepe me emision special shkrimin e Kadri Rexhes,”Magjister”me mentalitet komunisti, I cili mundohet me hajni filozofike me taktika e forma dhe ne menyre tjeter,paraqet lavdatate Fallso per te I mbulua Marrezit,TURPET, Punen e tyre te ndyte te Jusuf Gervalles e te Bardhosh Gervalles ,qe kane sherbya Familjarisht ne sherbimin secret serrb UDBA, Titist Rankoviajne.

Jusuf Gervalla e Brdhosh Gervalla, punetor te sigurimit secret serrbosklla as keta dy e as Familja e tyre Gervalla te Dubovikut te Decanit,nuk kane keraktere nacionale e as tardites shqiptare….

Kari Rexha,”Magjister” me mentalitet komunisti ne interesin privat paraqet privatisht lavdatat Fallso per UDBAshte shqiptar te Dubovikut te Decanit,Jusuf Gervallaen e Bardhosh Gervallen, gje qe I ilustron me “Zerin e Kososve,”qe eshte botua nga Prilli 1976 ne Gjermoni.Patrioti dhe nacionaliste Riza Salihu.

“Zeri I Kosoves” eshte gazeta e Patriotit e Nacionalistit shqiptar e pergaditur e shkruar nga zotit.RIZAH SALIHU, ishte gazet Patriotike e shqiptarve ne Gjermoni, botura e ribotura nga Patrioti dhe Heroi I Kombit I gjalle, zoti Salihu, e JO.e JO. Nga Jusuf Gervalla e JO.JO. nga Bardhosh Gervalla, Gervallat qe ishin te zyrtarizuar te UDBA shqiptare nga Duboviku i Decanit,ne Kosove, ne Maqedoni, ne Gjermoni. DHE asgje nuk kane te perbashket me kete gazete te zotit.RIZAH SALIHU “Zeri I Kosoves”.

Por Kadri Rexhe, e ka bere kete shkrim qe te I mbulone marrezite e Jusuf Gervalles e te Bardhosh Gervallese, per te krijuar hulli e trillium ne popull, dhe puna e ndershme e patriotike te zotit.Raz Salihut,te iu vihet Gervallave qe ishin punetor zyrtar te UDBes.Ne anen tejetre Kadri rexha e bene shkrimin me qellim per te dematu zotin.Riza Salihun, i cili eshte tani ne procesin gjygjesor per Rrenat e Ibarhim Kelemendit, te UDBASHVE te tjere shqiptar te “LPREK-ES”…

Zoti.Riza Salihu, i cili eshte botues i gazetes “Zeri i Kosoves” nga viti 1976 ne Gjermoni, qe duhet te shapllet HERI I KOSOVES,Muran i Patriotizim Nacionalits I gjale I Kosvese, per pune e tije patriotike me meriat nacionliste.E,e Jo Jusuf Gervala, e JO.jo Bardhosh Gervalla qe jane te dokumetuar me fakte historike per sherbimin e tyre ne UDBen serrbeskllave te Jugosllavise me Pasporta e me test Partije Komuniste.

Kadri Rexha, “Magjister” me mentalitet komunist,ushtron metoda te rreme lavdata Fallso,gje qe dihete se :Jusuf Gervalla e Bardhosh Gervalla, jan vra si UDBASH,si Komunist,nga sherbimin i tyre te cilit I kan sherbya me Decenje e vite qe kane punua zyrtarisht ne sherbimin secret serrbosklla ne UDBen Jugosllave.e JO.e Jo.si nacionalist.

Ky eshte Pretendimi I Kadri Rexhes “Magjister” metod,taktike,komuniste per te I mbullua marrezin e turpet e punen zyrtare te Jusuf Gervalles e te Bardhosh Gerrvalles, ne UDBEN serrbeskllave te Jugosllvise, bene krahasim me Deshmoret nacionalist te kombit. Zahir Pajazit, Edmond Hoxha, Hakif Zejnullahu,gje qe keta tre nuk kane asgje te perbashket me Gervallat e Dubovikut te Decanit,Sepse: Gervallat e Dubovikut te Decanit ishin puntor zyrtar te sherbimit secret serrbojugosllav, ne Beogrda, ne Kosove, ne Maqedoni, ne Stutgart,Gjermoni.ishin komunista.Jan vra si UDBASH,Jane vra si Komunista,per TRATHETITE E TYRE nga shqiptaret

-II-
Kadri Rexha,”Magjister”me mentalitet Komunisti, ne shkrimin e tia me Filozfi te kopjuar parqet e percjelle lavdatet per Deshoret e Kombit Zahir Pajazit, Edmon Hoxha, e Hakif Zejullahu,gje qe Kadri Rexha, keta nacionalist kurre nuk I ka njofte, as kurr nuk I ka takua.As kurr nuk ka pire kafe me t, as kurre nuk ka shkrua Kasdri Rexha shkerime per keta nacionalist ne shekullin XX.

Zahir Pajaziti,Edmon Hoxha,Hakif Zenjullahu,jane var si nacionalist,jan vra si nacionalist.Jane vra Trathetisht.Jane per ne BESE nga shqiptaret qe ishin sherbetor ne sherbimin secret serrb UDBA ne “LPREK” ne Gjermoni e ne Zvicrre,qe kishin te njetjten vi per ata qe ishin te shpallur nacionalist nga Organte secrete serrbe UDBA.
Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha,Hakif Zejunullahu,nuk jane vra si UDBASH.Keta asgje nuk I lidhe me Gervallat e Dudovikut te Decanit qe ishin puntor zyrtar te sherbimit secret serrbojugosvval ne Stugart te Gjermonise.Qe Kadri Rexha bene perzirjen e Gervallavekomunista UDBASH, me nacionaliste shqiptar te Kosove qe ishin te merguara nga dhuna e terori ne Gjermoni e ne Zvicrre.

Keta tre deshmor nacionalist te kombit te cilin jane pre ne bese, nga te pabesit qe ishin shqiptar te “LPREKja” qe ishin sherbetor ne te njeten vie te UDBES ne Zvicrre e ne Gjermoni.Po ashtu siqe u vrane Nuhi Berisha e Rexhep Mala,qe jane pre ne bese jane vra trathetisht ne podrumet e Prishtine, e njeta taktike shpijunazhi ka rrjedhe qe eshte pasqyre e shqiptarve te UDBes qe garvitonin ne “LPREKen,” me adres e pa adres, qe ishin sherbetor te sherbimit secret serrb qe jetoni dhe vepronin ne “LPREKes”,ne Zvicrre ne Gjermoni e ne Belgjike e ne Suedi.Kane vra Zahir Pajazitin, Edmond Hoxhen,Hakif Zejnullahun.

Kadri Rexha “Magjister” me mentalitet komunisti perdore terma e karahsim filozofi te kopjuara nga kenget e foklorit popullor me intres per te I mbulua te verteten e UDBes shqiptare te Gervallave e te UDBes,shqiptare te”LPREKES” , shqipta qe inshin ne te njete vije sherbimit secret serrboskllav te jugosllavise ne Objektive e “vllaznim-bahskimit” serrboJugosllave.qe ishin dhe jane edhe sot te pabes e faqezinje.Ishin me jugosllav s ejugosllavet.

Eshte shume interesont shkrimin e Kadri Rexhes,”Magjister” me mentalitet komunisti,qe lavdate Fallso,rrenat e veta i kethen ne ilustime e iu thure lavdata kengtarev i cili i permend me emera,kengtaret shqiptar te kohese se sotit gje qe ne kohen e sistemit monist Jugosllav,ishin PULA bile PULA te NUKTA.Ketyre kengtarve nuk iu kane ndie as zeri,nuk kane guxua as me kendue per roberin e as per lirine e Kosoves,as kunder Jugosllavise.ne shekullin XX.

Keta kengtare qe I permend Kadri Rexha,”Magjister” nuk e kane NDERIN e Shkurta Fejza,sepse:Shkurta Fejza eshte nacionaliste, ishte e Denuar, e burgosru ne Shkup, me dy muj dite burg per kenget e veta me permbajte nacionliste.Ndresa kengtaret te cilet i permend Kadri Rexha, “magjistre” me menataliete Komuiste,nuk paten as zemer, as ndjenja as dhembje,as nuk kane protesuta as nuk kane dergua as letere proteste as ankese ne organet e Maqedonis, ne Shkup,per lirimin e Shkurta Fejzes, Sepse: Shumica e tyre kengtarve kendonin kenge per Titon e per “vaznim bashkimin” e per “Boro e Ramizin”….

Shtrohet pyetja:

Per cilen kenge duhet te gezohet KADRI REXHA.?!
a) Kenga per shqiptaret e “ndershem" te UDBES.
b) Me keta tele dote kendojme lavdi per Titon.
c) Marshall Tita ne Kali te Brdhe
Ngjyrosje e Kadri Rexhes,Fallso,ESHTE TENTATIVE,metode, taktike,komuniste I cili mundohet me çdo menyre mbulimin e marrezive te komunistave shqiptar te Kosoves qe kane punue zyrtarisht ne sherbimin secret te UDBes,serrbejugosllave si komunist shqiptare.

Me kete ngjyrosje Radio Kosova e lire, leshon zeri e saje gazhellues per UDBAshte shqiptar Jusuf Gervallen e Bardhosh Gervalle, qe e paskan ”Derrmua Jugosllavine”! siqe thote ne shkrim Kadri Rexha,”Magjister”.me metalitet komunisti.Jugosllavin Titiste Rankovicjane te cilis I perkasi Gervallat Familjrisht qe nga viti 1945 me Deshmi Historike qe kane Operua ne sherbimin secret serrb UDBA.

Ndersa per vrasjen e Zahir Pajazitet te Edmon Hoxhes e te Hakfi Zejnllahut, te ketyre djemeve te njome qe jane vra nga trathetia e shqiptarve qe ishine ne vijen e “LPREK-es”,e te UDBes, qe jane shiptar qe vepronin tinxisht ne Zvicrr, e ne Gjemroni.qe I kane pere ne Bese keta djelmosha te rinje te Kosoves, Radio Kosova e lire, e as Kadri Rexha, nuk e vequan vrasjen e tyre.Por bene karahasime me Gervallat e Dubovikit te Decanit,Gervallat me Decanje iu kan perkull serrbve e Jugosllave perr punen e tyre zyrtare.

As Kadri Rexha,”Magjister”me rrena,as klika e tyre me menatlitet komunist.
As RadioKosove e lire,sado qe te perzijne komunistet dhe nacionalistet,sado qe te pretendojne me hajnin e tyre filozofike e me lavdata FALLSO nuk mundem kurre me I mbulue marrezite,te bemet e shqiptarve komunista,as kriminalet shqiptar te UDBES, qe me punen e tyre zyrtare kane Operua ne UDBEN,serrboskllave te Jugosllavis Titiste Rankovicjane , kunder nacianilstave shqiptar te Kosove.
Vazhdon nje dite tjeter.