MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Monday, December 17, 2012

ALBAN GERVALLA + FLORI BRUQI + UDBA JUGOSLLAVE


NUK  KA  DY  TE  VERTETA  RRETH  NJE  TE  VERTET

By:Bahtir Hamza,author,editor
Monday, December-17-2012.8:53:37 AM

THEMA: NACIONALIZMI SHQIPTAR.

-II-
UDBA  SHQIPTARO SERBE E JUGOSLLAVISE  NGA  KOSOVA  NE DIASPOR
POS KETYRE KA EDHE SHUME TE TJERE QE JANE TURPI I KOMBIT  TON.
TE I NJOHIM NE PEREMRIN PERCAKTOR QE KANE PASE  QELLIM  IDENTIK
ME SERRBET KUNDER SHQIPTAREVE NACIONALIST TE KOSOVES.
NUK KA DY TE VERTETA RRETH NJE TE VERTETA
PERPJEKJET PER TE I MBULUA  MARREZITE  E KETYRE AGJENTEVE SHQIPTAROSERRB
QE KANE VEPRUAR NE OBJEKTIVEN E ’’VLLAZIM –BASHKIMIT’’SERRB KANE MARRE FUND .
-II-
KETE E BERE PER FLORI BRUQIN E ALBAN GERVALLEN QE ME KANE SHARE NANEN E VDEKUR
KETA  QE NGA 25.SHTATORI.2005. ME KANE  VRA IDENTITETIN TIM KOMBETAR
KETA  KANE BERE SHPIFJE E RRENA  KUNDER  PERSONALITETIT TIM NACIONALIST KOMBETAR
KETE E BERE PER FLORI E ALBAN BRUQIN,PER BANDEN E TIA KRIMINALE PER KERCNIMET  E TYRE
PER ATA PER ATO KURVA SHQIPTARE QE ME KAN KERCNUA PER LIKUJDIM FIZIK.
KY ESHTE QELLIMI DHE ARSYEJA IME NDAJ TE GJITHE ATYRE QE  KAN PUNUA DHE QE KANE VEPRUAN N`UDBEN SHQIPTAROSERRBE ME PERPJEKJET E  TYRE KUNDER NACIONALIZMIT SHQIPTAR
LUFTEN  KUNDER AGJENTIT FLORI BRUQI LUFTEN KUNDER ALBAN GERVALLES LUFTEN KUNDER   KRIMINELVE TE UDBES SHQIPTAROSERRBE DHE TE   BANDAVE E TYRE AGJENTURIJALE KRIMINALE SERRBE ME QELLIME KRIMI  E  KAME  FITUA  ME 13.NENETOR.2012.DILENE NE FUSHEN E DIJES