MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Wednesday, December 19, 2012

FATIME KULLI, LAURA TOPXHIU, LINDA LULGJURAJ, VESA ARBANA, GRESA ARBANA, ZANA PRELVUKAJ, BESA SAHATÇIA, MIMOZA PRISHTINA, FELLEZA ÇEKU, KOZETA ZYLO, ELSA HAMITAJ, ALKETA PIREVA, “XHESIKA VULA, JESSIKA LEON “ ESMA JAUBELLI, VJOLLCA KAÇIU, RAIMONDA MOISIU, FLORA PECI , …… FISNIK DEDVUKAJ, ZAMIR KRASNIQI,-’’FLORENT KRASNIQI, AGIM BARAJA FERATI, UBDA,FLORI BRUQI,UDBA, ALBAN GERVALLA,UDBA, FATIME KULLI, LAURA TOPXHIU, LINDA LULGJURAJ, VESA ARBANA, GRESA ARBANA, ZANA PRELVUKAJ, BESA SAHATÇIA, MIMOZA PRISHTINA, FELLEZA ÇEKU, KOZETA ZYLO, ELSA HAMITAJ, ALKETA PIREVA, “XHESIKA VULA, JESSIKA LEON “ ESMA JAUBELLI, VJOLLCA KAÇIU, RAIMONDA MOISIU, FLORA PECI , …… FISNIK DEDVUKAJ, ZAMIR KRASNIQI,-’’FLORENT KRASNIQI, AGIM BARAJA FERATI, UBDA,FLORI BRUQI,UDBA, ALBAN GERVALLA,UDBA,


FATIME KULLI, LAURA TOPXHIU, LINDA  LULGJURAJ, VESA ARBANA, GRESA ARBANA, ZANA  PRELVUKAJ, BESA   SAHATÇIA, MIMOZA  PRISHTINA, FELLEZA  ÇEKU, KOZETA  ZYLO, ELSA  HAMITAJ, ALKETA  PIREVA, “XHESIKA VULA, JESSIKA LEON “ ESMA  JAUBELLI, VJOLLCA  KAÇIU, RAIMONDA MOISIU, FLORA PECI , ……
FISNIK DEDVUKAJ, ZAMIR KRASNIQI,-’’FLORENT KRASNIQI, AGIM BARAJA FERATI, UBDA,FLORI BRUQI,UDBA, ALBAN GERVALLA,UDBA,

FEMRAT  SHQIPTARE TE ABONDONUARA
NUK E MERITOJNE  TITULLIN KURVA – KURTIZANE !

By :Bahtir Hamza,author,editor.
Wednesday, December-19-2012.9:47:08 AM

Thema: KURVAT  SHQIPTARE

Femrat  shqiptare  qe  jane ne librate  e mija  nuk   e   meritoje   titulli:  KURVA –  KURTIZANE.
Ne kontekstin real eshte gjynah - mekat,  me  i  rrite  me  kete  titull  sepse:  jane  te  abandonuara,
Jane  te  deshtuara  dhe  nuk kane  nivel  per  te  qene  kurva –KURTIZANE, nuk  kane  edukat sexsuale.
Sepse : kane  tortuar  te  tarshiguar  te  metodes  dhune  fizike dhe  krime  nate….

BAHTIR HAMZA,
FEMART SHQIPTARE TE ABONDONUARA

Të  ngrysura numërojn vitet
Qeshin  e qajnë pa kuptim
Pranë gardarobës te vetëmuara
Pasqyren e gjejnë të vetmin ngushllim

Mbajnë  minifund që e don sa vetë jeten
Vesa Arbana,Besa Sahatçia, Mimoza Prishtina,Laura Topxhiu,Linda Lulugjuraj,GRESA  Arbana,Zana Prelvukaj,Elsa Hamitaj,Felenza Çeku,Vjollca KaÇiu,e tj…
ALKETA PIREVA “XHESIKA VULA”( WELCOME TO MY PROFILE) Rafaela Prifti,FATIME KULLI,Raimonda Moisiu,Flora Peci, Esma Jauabelli,Sadete K.Hoti, dhe te  tjetëra
Rrugave të qyteteve të botës në sevda  kan ra
Prej vitesh janë shitë e janë ble me para

FEMRAT shqiptare te abondonuara, servile Shpifinë genjejn në përfitim
Dhe Përgjigja  ne “Facebook” poeti i çmendur  u dha
Thane: Le të thonë ç`të duan  shqiptarët shqim
Jeta  jetohet  ndryshe - Çkuptim ka

Një ditë vere të ketij viti 2011 dikujt iu shterr pusi
Era e ziliqarve me ALKETA PIREVA “Xhesika Vules” (WELCOME TO MY PROFILE)fryni gjithë tërbim
Befas iu ngrit fustanin mitik edhe Femres se Abondonuar Fatime Kullit,nga Dursi
DHE DEKONSPIROI NJË SECRET INTIM.

BAHTIR HAMZA,author,editor.

Une Jam Bahtir Hamza,Me Banim Ne Toronto,Canada.
Adresa: 10.Plainfield.Rd./York Uni/.M9N 1G7.
Toronto ON.Canada.

Ju Garnatoje Bashkekombas Te Mije Shqiptar Kudo Qe Jetoni Dhe Kudo Qe Punoni.Se Keto Femar  Shqiptare, te Abondonuara,te deshtuar,Kurre  Nuk Kane Me Shife,Kurre Nuk Me Rrejet,Kunder Meje Dhe As  Kuder Askujt.Kurre Nuk Kan Me Sha.
Ju Garnatoje Bashkekombas Te Mije Se Keto Femra Shqiptare, te Abondonuara, te deshtuara, Tani Kurr  Nuk Kane Me U Be Servile,As Vegla Qorre, Te Kryeudbashit Flori Dushan(Magjun) Bruqit,Me Gjak Shkau,Nga Isniqi I Deqanit Kosove.
Une ju garantoje se keto FEMAR SHQIPTARE, TE ABONDONUARA-TE DESHTUAR,kurre me, nuk kane me shpife kunder askujt.