MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Sunday, December 2, 2012

FLORI BRUQI, AGJENT KRIMINEL I SHERBIMIT SECRET UDBA SERRBOSKLLAVE

FLORI BRUQI,’’SHQIPTAR’’ NGA ISNIQI I DEÇANIT KOSOVE, AGJENT KRIMINEL I SHERBIMIT SECRET UDBA SERRBOSKLLAVE. DESHMITAR KRYESORE (FALLSO - RRENEVEC) NE CILESIN E ‘’REPORTERIT TE LUFTES’’ 1998/1999 NE PROCESIN GJYGESOSR TE CARLA DE PONETE SE TE DICK MARTITI.


BY: BAHTIR HAMZA,

Sunday, December-02-2012/10:18:32 PMTHEMA: PER LUFTEN E UÇKES.UDBA FLORI BRUQI, CARLA DEPONTE E DICK MARTI KUNDER UÇKES.1) FLORI BRUQI,NGA ISNIQI I DEÇANIT,KOSOVE,UDBASH AGJENT KRIMINEL I SHERBIMIT SECRET SERRBOSKLAV UDBA, I CILI KA JETUA MBI 10 VJET NE BEOGARD, ESHTE DESHMITARI KRYESOR NE PROCESIN E CARLO DEPONTE, NE CILESINE E ‘’REPORTERIT TE LUFTES’’ (RRENAVEC-SHPIFES) PER LUFTEN E DREJTE TE SHQIPTARVE NE KOSOVE 1998-1999. I CILI NE INTERISTE TE PARAFABRIKUARA NGA UDBA SEKRETE SERRBE JEPE INFORMACION TE RREME FALLSO TE ZONJA. CARLO DEPONTE PRISHTINE .2003.

2) FLORI BRUQI,ESHTE DESHMITARI KRYESOR NE PROCESIN E DICK MARTIT, BASHKE ME KETER SHQIPTAR TE KOSOVES DHE TRE SHQIPTAR TE SHQIPERISE,PER TANSPLANTIMIN E ORGANEVE TE POPULLATES CIVILE SERRBE DHE TE USHTARVE SERRB NE LUFTEN E KOSOVES PER NE SHQIPERINE E VERIUT NE “SHTEPINE E VERDHE” NE MATE.

3) DICK MARTI,NGA INFRMASCIONI I FLORI BRUQIT,FALLSO,E NGA CARLA DEPONTE, KA NDERTUA RAPORTIN NE BAZEN LIGJORE , NE KESHILLIN E EUROPES, KUNDER UÇKES,E KUNDER LUFTAREVE SHQIPTAR TE UÇKES,NE KOSOVE,PER MBROJTJEN E USHTAREVE SERRB DHE PER MBROJTJEN E POPULLATES CIVILI SERRBE NE KOSOVE.

4) FLORI BRUQI, ESHTE:‘’SHQIPTARI’’ NGA KOSOVA,DESHMITAR KRYESOR ( RRENAVEC) NE PROCESIN E DICK MARTIT, BASHKE ME KATER SHQIPTAR TE KOSOVES DHE TRE SHQIPTAR TE SHQIPERISE.I CILI NE CILSIN E AGJENTIT ( KRYESOR KRIMINEL NE SHERBIMIN SECRET TE UDBES ) KA KRYE PUNEN E SHPIJUNAZHIT – AGJENT KRYESOR QE KA PRISHE IMAZHIN E KOSOVE,IMAZHIN E UÇKES, IMAZHIN E NJISITEVE USHATRAKE TE UÇKESE. QE ESHTE I MBESHTETUR FUQISHEM NGA CARLA DEPONTE E DICK MARTI.!

5) AS FLORI BRUQI, ‘’SHQIPTAR’’ NGA ISNICI I DEÇANIT KOSOVE, AS BANDA E TIA KRIMINALE NUK KANE ASGJE TE PERBASHKET AS ME UÇKEN E AS ME NJISITET E UÇKES, AS ME LUFTEN E KOSOVES 1998-1999.AS ME LIRINE E KOSOVES. PERPOS SE: SHPIFJEVE E RRENAVE TE TYRE QE I KA DEPONUA TE CALO DEPONTE E TE DICK MARTI.!!!!

6) PROVE: INTERVISTA E FLRI BRUQICT,E CARLO DEPONTES E DICK MARTIT JANE TE DEPUNUAR NE PROCESIN GJYGJESOR NE PRIZREN E NE HAGE.