MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Sunday, December 23, 2012

ALI ALIU,SABRI HAMITI,AGIM VINCA, ISMAJL KADARE, SABILE KEQMEZI BASHA,BEGZAD BALIU, KADRI REXHA,MYRVETE DRESHAJ BALIU,ALI JASIQI,FERADIN TAFALLARI,AVDYL KADROLLI,RAMIZ DERMAKU, XHAFER SHATRI,RESHAT SAHITAJ,RAMADAN PLLANA,IBARHIM KELMENDI,NAFI ÇEGARNI,ZEQIR GERVALLA,MILAIM ZEKA,BEDRI ISLAMI, XHAFER DURMISHI,KADRI GERVALLA, SHERADIN BERISHA,MUSA BAJRAKTARI,SABRI NOVASELLA,ISMET RASHITI,RUSTEM GECI,PILO ZYBO,ASLLAN DIBARNI,LUAN DIBRANI, GEZIM AJGERAJ,

TE GJITHE KETA JAN TE KEQIJNE. JO. UNE JAM I KEQ.




REAGOJ:PROTESTOJE, MOHOJE.

Edhe sot shkrimin e Kadri Rexhes”magjister”a,qe e dha dje 22.Dhjeetor.2012.

Ora.8:30.AM e Canades, RadioKosova e lire, ne emisinin sepialc,qe e perseriti shkrimin e tije me shtese fjalishe e me hajni te dyfishta-palgjiatur e me fjale te mdha te kota……

Regekim tim e keni shtes ne kete shkrim.



By:Bahtir Hamza, author,editor.

Sunday, December-23-2012.8:37:58 AM





Thema : NUK KA DY TE VERTETA RRETH NJE TE VERTETE.



Te Gjithe Keta Jan Te Keqijne. JO. Une Jam I Keq.!

Prezentim i tyre ne FOTOTABLO.shifeni.



Te gjitha keta jane te keqinje,JO.! Une jam i keq, sepse nuk dua me krijua anmiq, por populli e dine se Jusuf Gervalla,Bardhosh Gervalla, e Familja Gervalla nga Duboviku I Decanit,Kosove,e tera kane qene punetor te sherbimit secrte serboskllav UDBA.Ndersa Jusuf Gervalla e Bradhosh Gervalla,jane te vrar kana UDBA, kane vdek nga UDBA,sepse ishin puntor sherbetor te UDBES.E, e edhe as sot 1982-2012.qe 30.vjet nuk jane te njohur dorasit! E, edhe dje e Shtunde:22.Dhjtor.2012.Radio kosova e lire, ne Emision special,perseriti shkrimin me shtes e me hajni te dyfishta te Kardi Rexhes,’Magjister” aaaaa.!Prandaj Reagoj, dhe me shkrimin shtes protestoje, mohoje dhe argumetoje te vertene kohore te Familjes Gervalla nga Duboviku I Decanit eshte UDBA shqiptaroserrbe.



Familja Gervallave,Jusuf Gervala, Bardhosh Gervalla,nga Duboviku I Decnait nga Kosova, Jane:Anmiqe dhe trathetar te kombit.

Ju ftoje te beheni bashke dhe te me luftoni mua per te verteten e periudhes kohore te plejades komuniste.

Bashkohuni ju te gjithe kunder meje.Ju qe jeni te kqinje .JO.Une jam I keq.dhe dallohem nga ju,Sepse: Realiteti i kohes nuk ndryshohet.



Te gjithe keta jane te keqinje ,JO.Une jam I keq,apo te gjithe jane te ndershem,PO, Une nuk jam I ndershem.Jan keta e ka edhe te tjere qe nuk e kan percaktua Jusuf Gervalllen e Brahdosh Gervalla ne peremrin percaktor.Apo jame Une I keq ,qe e kam percaktua ne peremrin percaktor,por ky nuk eshte prifesion i imi,por meqe jam poet i Çmendur per Dashuri dhe Art,ndaje dhe ndryshe jam dhe kam Nivel tejter te Edukimit,gje qe kam te drejten tim kombetare dhe Nderkombetare per te reaguar per te them te verteten FIX.

Alban Gervallat, dhe Gervalleshat te tjere me akuzoje mua, si vrases te Gervallave.Une nuk e dia se kush i ka vra,por ai qe i ka var I LUMT DORA.

Ishin te sherbimit secret te UDBes, por dija e asnje nga keta qe I kam ne FotoTablo,nuk i kane njofte Gervalla,as perseaferim.Ndersa une e kom njofte Personalisht Jusuf Gervallen, ne Prishtine nga viti. 1974-1980.



Njohoria ime,niveli im,prezentimi im eshte ne peremerin percaktor, dhe keta qe kane shkrua shkrime artikuj e libra,per Jusuf Gervallen, e Bardhosh Gervallane, jane te paraprir nga plejada komuniste (per idhnim) nga frika te i nderojne puntoret e sherbimit secret serb UDBA,serbeskallve te Jugosllavis, gje qe une nuk i harroje,e dija ime eshte kjo qe po ua epi juve dhe merreni ju idet emija,mesohuni nga une, dhe me sulmni perseri por dhe shkruani perseri,rrene e lavadata fallso per Jusuf Gervallen e per Bradhosh Gervallane, sepse une nuk kam nevoj per ju,por e vertet ime nuk humbet,nuk shuhet, e verteta ime nuk humbe, nuk zhduket.



Keta te gjithe jane te keqinje.JO.Une jam I keq,Sespe : shumica e ketyre jane me Grada shkencore,jeni Doktorra,Magjistra e Profesosra,qe keni mbarua shkollat ne Univeristet e Beogradit e te Prishtines,dhe ne kete shekull XXI ne kete system demokratike, nuk mundeni te i perthekoni rreneta e juve,as lavadate e juve Fallso, Sepse: Jusuf Gervalla,Bardhosh Gervalla,I perkasin plejades komuniste,nuk kerakaterizohen me keraktere te tradites shqiptare.Ne periudhen e tyre kohore nuk ekzistojne si nacionalist shqiptar, nuk ekzistojne Tradicionalisht si tarshigues si fitues te nacionalizmit shqiptar.Jusuf Gervalla e Bardhosh Gervalla jane te vdekur me vdekje NATE, nga shoket e tyre, nga njerezit e njetet te UDB-es,qe ishine te perbashket te asje structure kriminale komuniste Titiste Rankovicjane e te Stane Dolancit..



Menges e ketyre qe kane grada shkencore e tituj,eshte mos njohuria,



Keta qe kane shkrua artikuj e shkrime e libra,per Jusuf Gervallen,eshte munges e vetedijes,eshte mos njohuria e ketyre qe kane edhe garda shekncore e tituj te larte qe ne shkrimet e tyre e ne librat e tyre iu mungojne argumetet, faktet kryesore te deshmive perberse ne peremrin percaktor,per njohjen te Jusuf Gervalles, e te Bardhash Gervalles,qe te dihet hapatse se kush eshte Jusuf Gervalla si komunist,si puntor I sherbimit secret serboskllav UDBA, apo si nacionalist I asje kohe.!



Ne realitetin e periudhes kohre te plejades komuniste, realiteti kurr nuk eshte barazua me lirine,dhe keta e edhe te tjeret qe kane shkrua libra e artikuje me lavdat e tyre FALLSO me rrenate e tyre te TURBUME,te cilet nuk e kane thene te verteten ne peremrin percaktor per Jusuf Gervallen e per Bardhosh Gervallen.Keta te cilin nuk e kan beret e njohur realitetin e kohese se shqiptarve komunista dhe te shqiptarve nacionalisat te Kosoves,ne peremrin percaktor gjeqe Jusuf Gervalla,Bardhosh Gervalla ,familja Gervalla, nuk kane cilesi te tardites kombetare,nuk kane Etik nacionalsite Kombetare,dhe cilesia e tyre e tyre eshte komunizmi,eshte plejasa komuniste,jane cilesit ne sherbimin secret te UDBes.Cilesit e Jusuf Gervalles e te Bardhosh Gervalles,jane ata vet me veprimet e tyra kriminale tinxare agjenturjale,qe kane qene nenshtrues qe kan punua ne UDBen, si perkthyes zyrtar te ligjshem ne Shkup ne Prishtine ne Ambasaden e Jugosllavise, se asaje kohen nendega ne Stugardt Gjermoni.



* Kjo deshmon:Se ne Djepin e tyre, ne shtratin e tyre, ne Familjen e tyre eshte fole serrbisht,eshte ekspozua tardita serrbe,kerkatert serrbe, qe Familja Gervala ishte kurioz ndaj Serrbve dhe serrbise,gje qe Jusuf Gervalla perktheu edhe veprate shqip ne gjuhen serrbe per Serrbit,shkrujeti artikuj ne gjuhen serrbe ne gazteta serbe kunder nacionalizmit shqiptar te Kosoves.

* Kjo deshmon:se Jusuf Gervalla, e Bardhosh Gervalla,kan qene te pregaditur serbisht, para se me shkue me pune ne sherbimin secret serrboskllav UDBA, ne menyre te rregullt ligjore duke marre me vete pasportat e kuq te Jugosllavise ne Gjermoni,

* Kjo deshmo: Se Jusuf Gervalla e Bradhosh Gervalla,nuk kane pase asnje penges per pune, as per udhtime, as per gjum,gje qe kane qene te pershtatshem per sherbimin e serbve, meqe shkiejt,-serrbet i kishin miqe shtepije,i kishne kumar e pobratima.



Shtorhte pyetja:

1) Çka ber Jusuf Gervalla,e Bardhosh Gervalla, per Kosoven.!

2) Cili ishte mundi I tyre ne Etiken e tradites kombetare.!

3) Pse nuk jane shpall nacionlaist nga rexhimi komunist.!

4) Si kane ardhe deri te titulli “heri te kosoves”.!qe titulli iu eshte kurdisur nga propaganda e rrejshme me lavada Fallso te ish komunisteve.



Cili eshte qellimi I ketyre njerezve qe jane te mbushur me genjeshtra qe i bejne ne shkrimet e tyre,e thurin lavdata Fallso per Jusuf Gervallen e Bardhosh Gervallan, nga njerezit qe mundohen te mbulojne punen e tyre ne forma te ndryshme me rrena e trillime me fjale te kota,kur dihet dhe njifet puna dhe sherbimi i tyre ne pleiaden komuniste ne sherbimin secret serboskllav UDBA,te Jugosllavise,gje qe Jusuf Gervalla,asgje nuk ka bere per Kosoven,as per shqiptaret.Jusuf Gervalla,nuk ka krenari kombetare as nga vetvehtja e as nga Familja e tije.



Çka eshte kombetare te Jusuf Gervalla,Asgje,asgje perpose librave te perkthyar nga shqipja ne serrbisht, perpso disa librave me trejtime komuniste, qe ka krijuara me shume per serrbet serbisht sesa per shqipatret.



Çka eshte kombetare te Jusuf Gervalla,ne fushne e muzikes, asgje perpos kengeve me gitar, kengeve serrbe te Zdravko ÇoliÇit,qe I ka kendua serrbisht bashke me vllan e vet me Gitar ne RadioTelevizione e Beogrdait. Maj.1976.



Çka ka positive Jusuf Gervalla,ne Çeshtjen e nacionalizmit kombetar.?! asgje.



Jusuf Gervalla, ishte puntor –sherbetor zyrtar perkthyes serrbisht shqip, ne sectorin e UDBes.



Jusuf Gervalla ,mbete perkthyes serrbish-shqip, I disa librave nga shqipja ne serrbisht.



Jusuf Gervalla, mbete artikull shkrues ne gazetat serrbe kunder nacionalizmit shqiptar te Kosoves.1975-1981.



Jusuf Gervalla,ishte komunist, eshte I plejades komuniste qe I ka sulmua dhe luftua Nacionalsitet shqiptar, 1972-1981.Deshmi dhe faket jane gazetat e kohes komuniste ne Prishtine, ne Shkup, ne Nish, ne Beograd.



Shterohet pyetja:

1) Cilat jane te mirat e Jusuf Gervalles e te Bardhosh Gervalles per shqiptaret per Kosoven, nga natyar e tyre si shqiptar.Asnje e mire.

2) Cila ishte jeta e tyre ne qarkullimin me traditse kombetare.Eshte ajo serrbe.

3) Cilate jane cilesit dhe vetite e kerakterve te tyre si shqiptar,Jan ato Serrbe.



TE GJITHE KETA JAN TE KEQIJNE. JO. UNE JAM I KEQ.

ÇUDITRISHTE SHTORHET PYETJA.



Pse keta te gjithe qe jane ne fototablo,qe jan me Grada e Me tituj, Dokatorra, Magjistra, Profesora,nuk shkruajten per Fazli Graiqavcin,qe eshte realitet i vdekur nga UDBA,me deshmi dhe fakte ne Burgun e Prishtines me 1964.



Presa keta te gjithe nuk shkruajten per Adem Rrukiqin,nacionalsit shqiptar I shpallur nacionalist shqipatr e I denuar me burg me 1975.ne Prishtine.



Perse keta nuk shkruajtne per Tahir e Nebih Mehen,te cilet hape luften balle per balle me UDBAsh shqiptar e me Policine shqiptaroserrbe e me Ushtrine SerrbeJugsllave. Me 13.Maj.1981.



Perse keta te gjithe nuk shruajten per Ymer Elshanin,qe ishte I shapllur nacionalist,qe nga Prill.1981 dhe I prejsashtura nga puna e I Deferncuar nga shoqeria komuniste…



A I BENE KOSOVA KOMUNISTET E NACIONALISTET SHQIPTAR-E KETA TE BASHKUAR.JO.JO.SEPSE UNE JAME I KEQ



 Sepse:Fazli Gariqevci, Adem Rukiqi, Tahir e Nebih Meha, Ymer Eshani, kata nuk I kishin UDBASHET shqiptaroserrbet as miqe, as Jarana.

 Sepse: Fazli Gariqevci, Adem Rukiqi, Tahir e Nebih Meha, Ymer Eshani, Nuk ishin as kumara as pobratima me serrb.

 Sepse: Fazli Gariqevci, Adem Rukiqi, Tahir e Nebih Meha, Ymer Eshani, keta nuk paten njerezi te till qe te bejen propaganda te rrejshme e te iu thurin lavdata te rreme me trillime te lloj llojshme,…

 Sepse: Fazli Gariqevci, Adem Rukiqi, Tahir e Nebih Meha, Ymer Eshani, Keta kane vlera kombetare si nacionalsita.

 Sepse: Fazli Gariqevci, Adem Rukiqi, Tahir e Nebih Meha, Ymer Eshani, nuk kane Fonde te veçanta,as Familjare as shoqerore,per me i ble njerezit ma para per te iu thure lavdata e per te shkruar libra per ta.



Lutme epni pergjigje pyetjeve te mija,me deshmi dhe faket te ligjshme, ju qe keni Grada e tituj shkencor-e, e qe jeni Doktorra, Magjistra,Profesora,e shkrimtar te Kosovese, qe keni shkrua rrena e pallavra e lavadta fallso per Jusuf e Bardhosh Gervallen.



Jusuf Gervlla, e Bradhosh Gervalla, asesi,asesi nuk munden te jene:” hero te kosoves”.E, dhe sado qe keta shkrimtar keta Doktorra,keta Magjistar, keta Profesore, duke e shprehur inetresimin e tyre criminal me lavdata Fallso, me genjeshtra te kohes,qe mundohen qe Jusuf Gervallen, e Bardhosh Gervallane te - me i mbeshtet ne KRAH te shqiptarve nacionalist qe jane shqiptar te NDERSHEM.SI JANE : Fazli Graiqevci,Adem Rruki,Tahir e Nebih Meha,Ymer Elshani,te Kadri Zekes,Ramush Haradinja, e tje…e the, e the….



Te gjithe keta jane te kqinje.JO.Une jam i keq.Te gjithe keta jane te vertete, te realitet kohore, apo jane krijus te rrema, ?!

Shtrohet pyetja:

Pse nuk kane shkelqim ne te verteten e kohes te sistemit moniste,por ne menyre me te lige trimerohen e mundohen me e nxjerri Jusufin e Bardhosh Gervaallen, si nacionalista, kur dihet realiteti i jetes se tyre qe ishin komunista qe i perkasin Plejades Komuniste,gje qe pretendojne te i mbullojne te bemet e tyre komuniste kriminale me tradite komuniste serrbe, me keraktere serrbe……



Keta Dokaorra,Magjistra,Profesor, shkrimtar, asesi nuk munden te mbulojne, e as te mbyllin Jusuf Gervallane, ne emrin nacionalsit ,SEPSE: Me 13.Nentor.2012.jane beret e njohura deshmit Faktike nga Depertamanti Emerikan,per ish Jugosllavin dhe sherbimin secret serrboskllav UDBA….

Faktet flasin per viktimat nacionalsit shqiptar te Kosoves,nga sherbimin secret serrb UDBA shqiptaroserrbe e Jugosllvise,gje qe si Jusuf Gervalla,jane te shumt shqiptar komunista UDBASH qe i kane Denancua nacionlasist shqiptar edhe naten edhe diten ne organet e UDBes, ne Stacionet Policore neper Komuna te Kosoves qe kan denua me vdekje nacionaliste shqiptar ata qe nuk jane pajtua me sistemim komunist.



Shtrohte pyetje.

Ku e mori Jusuf Gervall e Brdhosh Gervalla, nacionalizmin shqiptar.?!

Ku dallohen Jusuf Gervall e Brdhosh Gervall nga Nacionaliste e Kosoves.

Pse Jusuf Gervall e Badhosh Gervalla,nuk I kane mbrojet Intresate e nacinalizmit shqiptar te Kosovese 1972-1981.ne realitetin e kohes ku ata kane jetua dhe punua.



Nese hyjme ne sistemin komuniste te asje kohe te shqiptarve te Kosovese,keta dhe ata edhe ato, jane te njet, te idhur hallke,hallke mas hallke, zinxhur pas zinaxhiri, dhe komunistet shqiptar ishin ata qe i kishin dhenderr serbet,qe kishin komari me serrbet, kishin miqesi me serrbet, qe ne kete baze lidhje miqesi shqiptaret arriten te shkollohen edhe ne Beogard duke marre Diploma me titull Doktorr,bile ishin Femrat e bukura te Kosoves nga Gjakova, nga Mitrovica, nga Gjilani e nga Kamneica,qe u shkolluan me kushte shume te mira jete e banimi ne Beograd,siqe eshte: Sabil Kemazi Basha,”DR”Milihate Ajeti,(e ndjera)Milihate Qena,artiste e mrekullushe, e shume e shume Femar te tjera qe jan martua edhe me serrb ne favor te serrbis dhe te intersave serrbe…..Te tilla e te tille ka shume,..



Keta jane te keqinje .JO.Une jam i keq,sepse nuk kam as titull,as shtepi,as Banes, as mbeshtje finaciare,as Besnese,as garanti jete,dhe ne keto kushte perzentoje ne peremrin percakator Jusuf Gervalla,Bardhosh Gervalla, edhe Familja e tere Gervalla, nga Duboviku i Deçanit, qe nuk kane asnje fryt te tardites kombetare shqiptare, asnje ndershmeri te Etikes nacionaliste shqiptare, 1945-2012. Dhe jo vetem kaq, po nese i hapin dosjet e sherbimit secret serboskllav te UDBes, ne Beogrda-Presihtine, ne perpjekje per te I njohur njerezit me mire ne realietin e kohes se tyre, shifet haptas se Familja Gervalla nga Duboviku i Deçanit, teresisht eshte ne sherbim te UDBes,ne sherbim te komunizmit jugosllav,dhe kjo deshmon qe Familja Gervalla nga Duboviku I Deçanit jan te lidhur shume ngusht me serbet ne Beogrda, me UDBen, te gjithe ne nje KUNGJ, qe nga Zenel Gervalla,Hysen Gervalla, Avdyl Gervalla, Jusuf Gervalla, Bardhosh Gervalla, Alban Gervalla, e tere Familja e tyre ja krijua nga serrbet nga sherbimet e tyre te fshehfta ne sectorin e UDBes,serrboskllave, qe kan lujte funksione te dyfishta ne sistemin komunist.



Prove: Deshmit e punes se tyre ne UDBen.lexoni.

Familja Gervallave,Jusuf Gervala, Bardhosh Gervalla,nga Duboviku I Decnait nga Kosova, Jane:Anmiqe dhe trathetar te kombit.

Ju ftoje te beheni bashke dhe te me luftoni mua per te verteten e periudhes kohore te plejades komuniste.

Bashkohuni ju te gjithe kunder meje.Ju qe jeni te kqinje .JO.Une jam I keq.dhe dallohem nga ju,Sepse: Realiteti i kohes nuk ndryshohet.



Askush nuk mundet ta nxjerr Jusuf Gervallen e Brdhosh Gervallan, nga puna e tyre kriminele UDBASHJANE,qe perbehen nga UDBA, ne cdo periudhe kohe, dhe ne cdo vit i gjejme gabimet e tyre pa assnje te mire per Kosove, pa asnje te mire per shqiptaret nacionalist te Kosves. Por jo vetem Jusuf Gervalla, por edhe Bradhosh Gervalla, qe te dyte jane negative,jan anmiq komunista- jane punetor te UDBes.te ndyte,por jane edhe shume te tjere shqiptar te Kosoves,qe kan punuar dhe kan krijua te keqijat per shqiptarete nacionalist te Kosoves.



Te gjithe keta jane te kqinje.JO.Une jame i keq.Sepse: Keta qe i kane shkrua shkrimet, artikujt, e librat,per jusf Gervallen, fare nuk e dije te verteten e ketyre UDBAshve,shqiptaroserrb te Kosoves dhe kane shkruar per emer,e per te krijua Hulli e trillime, kane shkruar rrena e lavadata e lavdata FALLSO, dhe nuk dije me shume edhe pse jane me garda shkencore,jane me tituj Doktora, jane Magjistar e Profesora, por jane kan te ndikum me Influenc,- kane marre veshe fjale pas fjale,mik pas miku,per ta i mbula marrite, marrezite e trathetit e tyre,qe ndytesirave te Familjes Gervalla nga Duboviku I Decanit te Kosoves, te mos i vie ERA edhe me shume.



Te gjitha keta jane te kqinje .JO. Une jame I keq.Sepse: keta qe kane shkruar per Jusuf Gervallen per Bardhos Gervallne per Familjen Gervalla,nga Duboviku i Deçanit,keta jane te perbashket ne kete fototablo,jane keta qe:Edhe ate qe e dije eshte me e thate,eshte me e brisht,pra eshte me e thate,me e brishte dhe me e rend, se ate qe nuk e dije per Familjen Gervalla te Dubovikut.



Keshtu kane kullot shqiptaret komunista te Kosoves ne Jugosllavin dhe ne Diaspor, dhe askush nuk prezentoje argumetet bindes,faktet ne peremrin percaktor me deshmi konkerete te ligjshme qe: Jusuf Gervalla e Bradhosh Gervalla,munden te jene nacionalist dhe per veprimtarin e tyre te ndershme per Kosoven per shqiptaret, me ndershmeri te shapallen :” hero te kosoves”!



Te gjithe keta harruan realitetin e periudhes kohore te komunistave ose nuk thane asgje ne peremrin percaktor, duke e diture se Zanafillja e Familjes Gervalla nga Duboviku i Deçanit, eshte krijua nga serrbet, nga malazezet, nga komunistat e Decanit,te Gjakoves,e te Pjese,nga sistemi komunists me i poshter,me i ndyte qe perbehen nga vet shqiptaret sepse ishin te tille, jane te tille,e, dhe juve o ju njerezi,o ju shqiptar te Kosoves, ju keni jetue me komunizmin, dhe jeni te mashtrum nga komunistat, nga njerezit e UDBes,jeni te mashtruar nga perulja e juaj,ashtu siqe eshte perule Fehmi Agani ne Beograd para Milosheviqit.



Ju te gjithe jeni te mashtum nga njerezit qe kan bere propaganda fallso per Jusf Gervallen e per Bardhosh Gervallen,dhe kjo propaganda hyri te njereizit qe kane tuituj,Doktorra, Magjistar e Profesora,me tituj e Grdata te pa meritum,te pa ndershem,kujtone parollen e serrbve:”Shiftarim dajmu Diplomu ne daj mu znajnje”d.m.th.”shqiptarve jepjave Diplomen, mos ua jepni dijen”.! dhe ne mesin e juaje,aty ka njerezi te tmerreshme,qe ju keni ra ne GRACKE te tyre, keni ra ne kurthate te tyre,te rrenave e te propagandes Fallso,nga mos njohja e sevrtetes ne peremrin percaktor,per Jusuf Gevallen e Bradhosh Gervallen, gje qe edhe ju keni marre nga te tjeret ,nga ata qe i kan que HUNDET perpjet per vrasjen e tyre, dhe nga vrasja e tyre per te nxjerr at ate ndershem me Nder dhe kjo eshte kryesorja per te i mbulua te bemete tyre ne peremrin percaktor, dhe kjo deshmo se edhe juve ju ka shvrydezuar njerezit e UDBes,edhe ne Kososve edhe ne Diapsor, dhe qellimi i juaj shifet qe ju keni shkrua per UDBAshte, per njerezit te cilet i kane sherbya me Decenje sherbimit secret famkeq serrbosklla UDBes, Rankovicjane,dhe qe 30 vite nuk jane zbulua Dorasit e tyre SEPSE: Jane vra nga shqiptare e UDBes.Nje fjal e popullit shqiptar thote:Anmiku te vrane Naten e te qane Diten.



Pra Duke i uruar kete ne fotoTablo, per krishtelindje, per kete vit te ri 2012/2013.ju them: Njerezisht,Burrerisht,shqiptarisht dhe kombetarisht,

se :Jusuf Gervalla Bardhosh Gervalla,ne peremrin percakor, nuk kane asnje deshmi te terdites me keraktare kombetare.Asnje merkulli si nacionalista per Kosove, per shqiptaret.E, as ne cilesin e Çeshtje Humanitare,per shqiptaret e per kosvesn.



Prandaj: Te gjithe ju jeni te keqijne.JO.Une jam i keq.

Keshtu jemi ne shqiptaret.Sepse:Shqiptaret nuk jane me,as shqiptar.



REAGOJ ME KETE SHKRIM SHTESE.KUNDER:”RADIO KOSOVES SE LIRE”PER EMISIONIN E SAJE SPECIAL DATE: 22.DHEJTOR.2012.



PROTESTOJE, MOHOJE, ABUZOJE



…..,SE edhe sot e shtunde.22.dhjetor.2012.ne Orne:8:30-8:47.AM.NE KOHE TE Torantos , Ne emsionin special, “Radio Kosova e lire” me Seli ne Prishtine, prezentone PERSERITJE shkrimin e Kadri Regjes, “magjister” me shtesa e me permirsime shtese, duke perdore hajni te dyfishta, e me fjale te mdha,per Jusuf Gervallevallen e Bardhosh Gervallen,qe nuk jane te MORALIT SHOQERORE, QE NUK JANE TE ETIKES KOMBETARE, i cili Jusuf Gervallen e Bardhosh Gervallen, i mbeshtet ne krahun e nacionalizmit shqiptar ne bashkelishje me perjetsimin e tre deshmorve nacionalist te Kosove, ME Zahir Pejazitet, Edomond Hoxhen e Hakif Zejnulahun, qe ne karhun e kytre tre nacionalistve deshor REAL eshte e verteta e kohes se Lirise per Kosovese.E, jo Jusuf Gervalla e JO,Bardhosh Gervalla, e jo Familja Gervalla.



Ndersa: ”Radio Kosova e lire” e Kadri Rexha, e bandat e tyre RRENCASH,Hajdutesh, palgjitoreshe ,komunista te ndyte mbeshtesin komunistet shqiptaroserrb,UDBAshet shqiptaoserrb te Kosoves,te jugsollavis te Titios e te Rankovicit.Jusuf Gervallen e Bardhosh Gervallen, nga Duboviku I DeÇanit te Kosoves. Ne krahun e nacionalistave shqiptar.



Familja Gervallave,Jusuf Gervala, Bardhosh Gervalla,nga Duboviku I Decnait nga Kosova, Jane:Anmiqe dhe trathetar te kombit.

Ju ftoje te beheni bashke dhe te me luftoni mua per te verteten e periudhes kohore te plejades komuniste.

Bashkohuni ju te gjithe kunder meje.Ju qe jeni te kqinje .JO.Une jam I keq.dhe dallohem nga ju,Sepse: Realiteti i kohes nuk ndryshohet.



Edhe sot e shtunde .22.Dhjetore.2012.”radio kosova e lire” prezneton inatin primitv fshatarak IdioTitsta duke i perzire EGERSIRAT shqiptar Komuniste te Plejades komuniste me nacionalistet shqiptar te Kosoves.



Prezentja e ketyre te keqijave eshte “Radio Kosova e lire” e cila deshmon se: Shqiptarve komunista te Kosoves,qe ishine Bisha te Egra,jane Tartabiça, jen KLYSH te NENETOKES, jane amplitude Verbimi.Sepse Serrbet shqiptarve ua shkurtun Bishtat,dhe i lane cuba,i bene hajna,I bene BessnesMenna, i bene kriminela, dhe sot bijte e bijate e tyre jane edhe ne Kosove edhe ne Diaspor edhe ne Parlamentin e Kosovese, ne perpjekje per te i mbulua te bamet e te keqija e shqiptarve komunista te Kosovese,e edhe te Jusuf Gervalles edhe te Bardhosh Gervalles,qe i kane bere dhe ushtruar me decenje mbi shqiptaret nacionalsit te Kosvse,gje qe as ata komunist te mbetur amplitude verbimi, as bijte e as bijate e tyre, nuk kane as nder as ndergjegj, qe kane fytyra te vrazhda, qe jane shume fytyrsha, e nuk kane as cilesi te etikes kombetare, nuk kane ndryshuar as nga kerakteri serrboskallvo kominist..



Parandaj:REAGOJ,Protesotoj,Mohoje,Abuzoaj,Sespe : Nuk munden qe komunista shqiptar – shqiptaret e plejades komuniste te Rankovicit e te Titos, qe kane jetua e qe kane kalua kufijt e botes me Pasport te kuq Jugosllav,e qe kan sherbya ne UDBen,ne sherbimin secret serb te Jugosllavi,qe te perzihen e te vlersohen krah per krah me nacinalistet shqiptar te Kosovese.Medet o Medet …..