MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Monday, November 19, 2012


UDBA SHQIPTARE E DISAPORES NGA KOSOVA

PROUROHET NE EMER TE UÇK-es, E NE EMER TE TE VEKDURVE


By:Bahtir Hamza,author,editor.
Sunday, November-18-2012.4:54:05 PM

THEMA: NUK KA DY TE VERTETA RRETHE NJE TE VERTETE.

DISA SHQIPTAR TE SHERBIMIT SECRET SERRBOSKLLAV UDBA,QE KANE VEPRUAR DHE VERPOJE NE DIASPOR DHE NE KOSOVE.


Jane keta te “Levizjes per Republiken e Kosoves mbrenda Jugosllavise, pa shkeputje te Kosoves, nga Serbia.

Pra jane :”LPREK-ja, Me Adres,LPREK-ja,Pa Adres,eshte Komiteti i Djafer Shatrit,” Te gjithe ishin dhe jane te pa Bese.

Jane keta :Rrenca,jane Hajna,jane komunista te Kosoves, dhe ANGAZHIMI I TYRE NUK KA ASNJE NDER PER LRINE E KOSOVES.Sepse: UÇK-ja nuk eshte Formua nga keta UDBA-sh,e as ne Diaspor.Nga keta UDBASH hipokrit shqiptar,shqiptar qe kane jetua ne Disapor,dhe jetojen edhe sot edhe ne Kosove, nga keta kane vujte shume shqiptar-e, jane burgos shume shqiptar-e…Nga keta qe sot pretendojne Tituj,Grada, FAM e Lavdata ne emer te UÇK-es.!

Nga keta elemet criminal, por,ka edhe shume te tjere, te tille qe edhe sot jane te njejtit qe kane inetresat e tyre private qe i kane mbrojte interest e Serrbise ne Objektiven e “Vllaznim-Bashkimit” e edhe sot mundohen me I mbulua te bemet e tyre kriminale ne shekulli XX…..

Keta shqiptare te Deaspores nga Kosova, ne Kosove, jane sherbetor te sherbimit secret serrboskllav,UDBA, qe kane burgos shqiptar,qe kane shkatua viktima shqiptare,kane dhunar femar shqiptare ne Diaspor, dhe sot shiten ne Kosove ne cilesin e Shkrimtarve, ne cilesin e gazetarve, ne cilesin e poletikenve, e Aqe me keq,PREUROHEN ne emer te UÇk-es, e ne emer te te vdekurve.

Medet o Medet Kosove*! PASTROHU KOSOVE.