MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Saturday, November 10, 2012

FLORI HORI SHPIFËS MANIPULUES ME STUDENT
NEZIR MYRTAFLORI HORI NGËRDHUZET SI QENI EDHE NË E-MAIL PRIVAT - AI ËSHTË VËRTET QEN INTERNETI TOK ME ATA QË I MANIPULON SA TA KUPTOJNË KUSH ËSHTË FLLIQËSIRA FLORI!

***********shiko mirë ti flori hori,ti nuk mund të jeshë në asnjë aspekt rival imi, se nuk ke kaçik në asnjë mënyrë

ti veç e përcielle të njejtin shkrim-shkërdhim tëndin qe 6 vite si zagari internetit

e mos mendo se me bën diç mua, vetëm deshta ta shpoj trurin me fakte, ashtu sikur tjerët

Hamza e Besnik Kastrati - edhe po të them burrërisht se UNË NUK JAM BESNIK KASTRATI

e pse ai të shkerdhen ty - ti e din çka ke me atë burrë!Ti demantoji faktet që t'i kanë qitë horllaqet përledinë, atje shko e në mujs ta pastrosh vetveten

e do të përgjegjesh për manipulime me grupe studentesh, që nuk t'i dinë ty pisllyqet tuaja - e vie një ditë kur do ta marresh vesh çka ke bërë dhe të japesh llogari për shpifje!1. Kush është Momo Radoniqi, me fakte të gjalla (që do të japesh llogari ti)?2. Kush është plagiatori IKJE NGA VDEKJA, Din Mehmeti (1983) apo ti (1996)3. Unë nuk jam as ishja as Momo Radoniqi, as Besnik KASTRATI, AS AUTORI I DISA SHKRIM-SHKERDHIMEVE NË DUGA, NIN ETJ, ku të quajnë tradhtor - ti siellesh e furesh në lak tënd, se nuk din ti gjatë! Tash a je ti vet Flori Bruqi, në aktin-dokument drejtuar në Deçan, a janë ato fakte reale?4. Qysh mundesh me shpifë, se unë paskam inskenua lista të zeza në internet e shtyp për ty me emer tend - kur kurrë nuk e kam bërë një gjë të tillë për askend!?5. Qysh lejon vetveten të shkoshë kaq thellë në humnera, vetem pse të thash në fillim se je plagiator i titullit të Din Mehmetit IKJE NGA VDEKJA ? Po ti a kujton se të shkon kungulli mbi ujë prore a?Me këto gjeste, spijunime, shpifje ty nuk të konsideroj as shqiptar, por ndoshta ashtu siç të thonë me shkrime (i biri i dushan ristiqit), se një shqiptar, nuk vepron si ti!!! Atë poezi për titon e shkrova në moshë fëminore JR 1968, nxënës Fillorje dhe atë e botoi i ndrituri ESAD MEKULI, pishtari poetik kosovar! 1968!!!Gjegjju këtyre pyetjeve e do të vie dita kur do të japesh llogari!!! E mos rri horr shpifës!

5.mars.08.Nezir Myrta (origjinal)