MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Monday, November 19, 2012

FLORI BRUQI,ALBAN GERVALLA, JUSUF GERVALLA,FATIME KULLI,RAIMONDA MOISIU,ISA MULAJ,AGIM VINCA,ADEM DEMAÇI,ADEM GASHI, ALI KRASNIQI,HASHIM THAQI, RAMUSH HARADINAJ,SALI BASHOTA,ENGJELL SHEHU,VALDET SHEHU,KOSOVASOT,BOTA SOT,UDBA JUGOSLLAVE,XHAFER SYLA, ALBIN KURTI,,

FLORI BRUQI,NGA ISNIQI I DENAI KOSOSVE,KRYEAGJNIT KRIMINLE SHQIPTAROSERRB I REKURTUAR NE BEOGRAD, AGJENT I UDBS,I SHERBIMIT SECRET SERRB I CILI KA JETUA MBI 10 VJET  NE BEOGRAD SOT SHITET SI;''REPORTER I LUSES'' DHE I NJISIVE TE UÇKES  NE KOSOVE 1998/1999.I CILI I KA DHENE  ZONJES .CARLO DEPONTES ,INFORMACIOE -INTREVISET FALLO, NE 2003. NE PRISHTIN, KUNDER LUFTES SE UCKES, DHE KA PRISH IMAZHIN E LUFTES SE UCKES, SEPSE;FLORI BRUQI, KURRE  NUK KA QENE AS LUFTA AS REPORTER LUFTE.GJATE KOHES SE LUFTES NE KOSOVE, FLORI  BRUQI KA QENE  NE BEOGRAD,

FLORI BRUQI ESHTE I NJOHURE QE NGA SHEKULLI XX AGJENT I UDBES SERRBESKLLAVE NGA TE GJENERATE KOMUNISTE, DHE SI DESHMITAR I RREJSHEM NE PROCEST GJYGJESORE TE RINISSTUDENTORE 1981-1990.SI I TILL FLORI  BRUQI KA QENE GAZETAR I GAZETVE SERRBE;''NIN'''  DHE GAZETES ''DUGA''  NE BEOGRAD SERBI DHE SOT  KA  BESSNESSEN  E PERBASHTE TE ILAQVE, LEKOVA, NE BASHKEPUNIM ME FIRMEN ''DUGA'' NGA BEOGRADI.
FLORI BRUQI, ESHTE I NJOHUR ME SHPIFJETE TIA, ME RRENATE E TIA ME PLAGJIATURNE- HAJNIN, QE SHUME SHQIPTARVE UA KA VJEDHE PUNIMET SHKENCORE,TE DR.BEDRI ZAHITI, PUNIMET E LIBRAVE,TE AHMET XHAMAJLIT, POEZITE E SHKRIMTARVE TE KSOVESE, ILAZ PROKSHIT, ADEM GASHIT, E SHUME E SHUME TE TJREVE PO ASHTU KA VJEDHE DHE POEZITE E MIJA, DHE AQE ME KEQE, KY AGJENT I UDBES, KY PLAGJIATOR I PA SUKSESSSHEM  DUKE PERDORE PROSTUTUKEN EGZONA MEHE  GERGURIN NGA MITROVICA, KA VJDHE TELONIN ,FOTOGRAFIT E MIJA, E SHUME GJESENDE  NE SELIN E SHOQATES PENES SHQIPTARE NE PRISHTINE.JANAR-PRILL.2005.DHE FOTOT E MIJA I KA PERDORE PER SHPIFJE E RRENA E QELLIME TE VETA, PER TE ME MPOSHTE MUA,....

FLORI  BRUQI  KA PERDORE  ALBAN GERVALLA, PER SHOIFJE  DHE RRAN  TE VETA, DHE ESHTE I NJOHUR ME 46.EMRA FALLOS  NOFKA TE INTERNETIT.KY UDBASH ESHET SHUME I RREZIKSHME PER SHPIFJE E RRENA ME TAKTIKA  E  METODE SERRB I CILI ESHTE SHKOLLUAR MBI 10 VJET NE BEOGRDA.

LUFTEN NDJA TIA  E KAM FITUA  ME 13,NENTOR.2012.

FLORI  BRUQI ESHTE UDBA SHQIPTAROSERRB I CILI SI I TILL NUK  DUHETE FARE TE JETONE NE KOSOVE.DUHET TE SHKONE NE BEOGRAD.......

LEXONE DESHMIT FAKTIKE QE DESHMOJNE SE ESHTE TARTHTAR I KOMBIT.