MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Saturday, November 10, 2012
DEZINFORMATAT,GENJESHTRAT TRETEN POR NUK TRETEN NË ESHTRA ...

April 18, 2007, 05:47:19 AM »Besnik Kastrati.Prof.Zhvillimi i sëmundjes së Floriut- origjina e kohës së kaluar!!!

-Pse shqiptarët e Kosovës u betuan për “Vllaznim Bashkim“, bashkejetes e përbashkët me serbët.

-Pse shumë shqiptar të Kosovës,edhe me dokumenta u bën bashkepuntorë të “UDB-ese“,dhe në lidhjen qarkore.

-Cilet ishin miqt e Alaksandër Rankoviqit,dhe Fshaterët e tij.

- Pse shumë politikaj shqiptar të Kosovës i patën grate serbe.

- A e donte Tito Kosovën Republikë?

- Cili ishte qëllimi i Librit të Kaltër serb?

- Si u bënë dhe çka sollën demonstratat e vitit 1981?

- Pse Flori Bruqi,nuk i pranon fajet e gabimet, qe i ka shërbye besimit të Titos, duke qenë bashkepuntor i "UDB-es"1975/1981/1990/1999.

- Kush janë tradhtarët e kush të frikësuarit e politikës kosovare të viteve pas demonstratave të 81-shit?

- Pse Flori Bruqi,Alban Gervalla, bëjn vazhdimisht Dezinformata dhe vazhdojnë propagandën e rrejshme me sharje dhe shpifje, për destabilizim dhe kundër shume njerezve te pafajshëm si zotit Bahtir Hamza,Sali Bashota,Zekerja Cana, Enver Hasani B.Matoshi,Krenar Gashi,Engjull Shehu e shumë të tjerë.....

- Pse bashkimi i Kosovës dhe Shqipërisë në një shtet do të dëmtonte interesin kombëtar shqiptar?Zhvillimi i sëmundjes,-origjin e kohës së kaluar.!!!

Euforia momentale e cila të drodhi si korent i kohes së skandalizuar, te shkaterroi ty sepse te humbi perjete dashurine dhe njerezine, NDERIN, moralin kombetar. Fytyra jote krim e shkaut,sa arsye mund te gjeje njeriu brenda pak sekondash per t'u veteçmendur.

Tendenca të harrosh një gjë që e ke përjetuar, sidomos kur është fjala për diçka të pakëndshmë është provë iracionale për t'ju shmangur mundësisë së konfrontimit me të pakëndshmen.

Personaliteti i njeriut ndërtohet pikërisht përmes këtyre përovojave, të cilat nuk duhet harruar por duhet përpunuar në atë mënyrë që ato të fitojnë vlerë PËRVOJE, e cila ka karakter mësimor në procesin zhvillimor të karakterit¨(personalitetit) të njeriut, kualiteti vendimtar i të cilit do të ishta aftësia e eksternalizimit (rrëfimit të përvojave të pakëndshme të tjerëve) të gabimeve jetësore. (Flori,Alban,ju harruat

qe ishit bashkëpuntor te “UDB-ese”I keni paralizuare shqiptaret nacionalista.)Për këtë harresa e gjërave të perjetuara ka domethënien e ikjes në neurozë, e cila herë do kur do do të eruptojë në formë të symptomebe neurovegjetative, të cilat nuk kan spjegim organik dhe dialektik. Meqë më vonë shumë gjëra mbulohen nga harresa, do të jetë më vështirë të gjejmë shkakun e paraqitjes së simptomeve të lartëpërmendura.

Depresionet shpesh janë shkaqe të veprimeve:Stuhi te fuqishme,!

suicide (suicid = vetëvrasje). Rreziku suicid mund

të dallohet me kohë dhe të rrezikuarit nga suicidi

duhet sa më shpejt që mundet të shkoni në

trajtim mjekësor.

Pasojat e sëmundjes!!!

Inati ndaj penisit është inati më i madh që mund të kaplojë,ne gjendjen impotente,Kjo do të vazhdojnë derisa të rritet aftësia e tij ejakuluese, se edhe Penisi është një pjesë apendikulare e njeriut, i cili me hallin e tij dëshiron të mos jetë destruktiv por edhe mos të amputohet dhe viktimizohet për shkak të një vrime....

-Flori Bruqit ,I eshtë rrudhur truri dhe nuk gjen forcë të interpretojë fenomenet shoqërore që ndodhin rreth nesh dhe fiton në normalitet.

Është në të njejtën pozitë si femra që mban metrin në dorën dhe ka harruar gishtin e saj në mollëzën e Klitorisit (mollëza feminine e Adamit) dhe bërtet „UNË JAMË VIRGJËR“.

Pra Flori Bruqi tani ështëHipokriti apo Hipokrati( FLORI BRUQI)Dikush i përzien keto dy koncepte. Fatalizëm…edhe më i madh kur merret me gjërat për të cilat nuk është i profesionalizuar por i vjedh nga gazetat bulevardeske dhe mendon se brënda natës u bë psikiatër apo mjek. (“Dr”.Alban Gervalla).E po te ishte aq lehte t'i demisionosh njerëzit nuk do kishim ndeshur këtë mosmarrëveshje primitive konceptuale. Shumëkush prej nesh mendon se është i autorizuar për gjithcka. Guxim i tepruar.

diagnostifikimi: shizofreni

therapy: dhjetë miligram Haloperdiol dhe dhjet miligram Valium.MANY PEOPLE ARE LONELY BECAUSE THEY BUILD WALLS INSTEAD OF BRIDGES.

Pra siq po e shihni edhe vet

Flori Bruqi,eshte një gënjeshtar i pamatur,një dyftyrësh i ndyrë,

Flori Bruqi,Alban Gervalla,“njërëz” të amoralitetit të veprimit kriminal,dhe kjo bindje forcohet edhe me faktet në vijim….

Rektori Enver Hasani,

Prof.dr. Isuf Dedushaj F.Mjekësisë

Prof.dr. Selvete Krasniqi

Prof.dr.Muhamet Bicaj

Komandant Shaban Avdimetaj

Isuf Haklaj si dhe bashkfshatarët nga fshati Strellc askush nga këta nuk kane njoftë as nuk njohin Ramadan Avdimetajn!

Lirie Domi nga Gjakova,eshte e veja e martirit Bashkim Domi,nga Gjakova,

Lirie Domi nga Prishtina është mjeke në QKUK,kolege e Alban Gervallës,E Alban Gervalla, e perdor emrin e saj.

Albana Bytyqi,nuk ekziston

Albana Ferati,nuk ekziston

Albana Kryeziu,nuk ekziston

Shpetim Shabanaj,nuk ekzistonAlbana Ferati,Albana Bytyqi,Albana Kryeziu(kjo eshte genjeshtra me qesherake qe mundet me e krijue vetem mendja e sëmuar e Froriut,sepse i ka vendose me nje adrese te njejte,ndersa ka krijue personalitete te ndryshme,te gjitha keto jane te krijuara per te njollose te tjeret dhe per te lavderuar vetveten!Ju lutem kjo nuk eshte loje,por eshte nje semundje serioze e ketij te mjeri!Dëshiroj ti përshëndes të gjithë ata që kuptojne dhembjen shpirtërore dhe vuajtjet e atyre si të sëmuarë psiqik, që në mënyrë koshiente apo subkoshiente janë të margjinalizuar dhe stigmatizuar nga kjo sëmundje (çrregulim) të rëndë shpirtërore.Ja pasojat qe ka shkaktuar Flori!I ka akuzuar dhe njollose dhjetra persona me te njejtin tekst, ka perdore fjale te shemtuara duke njollose institucione dhe udheheqes te Kosoves, dhe shume Web faqe,ka perdore grada te formacioneve ilegale te ndryshme,qe nuk guxojne te permenden ne kete kohe , te frikesojë njerezit e te mos e zbulojne semundjen e tj …e keta janaë disa :Zanun Qelaj

Bahtir Hamza,

Sali Bashota,

B.Matoshi,

Krenar Gashi,

Engjull Shehu,

Kastrati999,dhe shume faqe virtuale ne rrjetin e internetit qe jane te njohura per lexuesit!

Te gjithe keta sipas Floriut,shajnë AKSH-n,UÇK-n,FBKSH-n, Deshmoret,Ramush Haredinajn,Gervallajt,etj…Prandaj jam i bindur se semundja e tij ka pasoja!

Ju lutem keni durim dhe lexoni me vëmendje deri ne fund!Disa persona të akuzuar pa kurrfare baze,sacrifice e imagjinatës së sëmuare të Flori Bruqit!