MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Monday, November 19, 2012

radio ZERI i PENES: KOSOVA DHE SHQIPTARËT E SAJPROPAGANDA E RREJSHME...

radio ZERI i PENES: KOSOVA DHE SHQIPTARËT E SAJ

PROPAGANDA E RREJSHME...
: KOSOVA DHE SHQIPTARËT E SAJ PROPAGANDA E RREJSHME LUFTË E FTOHTË NDAJ KULTURËS E ARTIT Shkruan; Prof. Besnik Kastrati, 12-Nëntor-2007 Pjesa ...