MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Sunday, January 27, 2013

RAMUSH HARADINJA, RADIO KOSOVA E LIRE, ALBAN GERVALLA, JUSUF GERVALLA, BEGZAD BALIU, FLORI BRUQI, MYRVETE DRESHAJ-BALIU,KADRI REXHA, XHAFER DURMISHI, XHAFER SHATRI, IBRAHIM KELMENDI,RTK ,KOSOVA SOT, BOTA SOT,HASHIM THAQI,AAK,DAUT HARADINAJ,VLORA ÇITAKU,PRESIDENCA E KOSOVES,ATIFETE JAHJAGA,RADIO KOSOVA.


RAMUSH  HARADINAJ, SADO TE I VIZITONE  SERRBET DHE TE FOLE SERRBISHT ME SERRB.
RAMUSH   HARADINAJ, SADO TE I VIZITON  KOMUNAT  SERRBE E TE FOLE SERRBISHT  ME TA
ILMI  HARADINAJ, BABA I RAMUSHIT, SADO TE I VIZITON ‘’MEMORJALIN VORRE’’ TE
NGRITURA  FALLSO  NE  DUBOVIK  TE  DEÇANIT  TE  JUSUF  GERVALLES  TE BARDHOSH GERVALLES
DHE  VORRIN MEMORIAL TE ZBRAZUR TE KADRI  ZEKES, NE DUBOVIK,SEPSE: KADRI ZEKA
NUK ESHTE I VARROSUR NE KETE MEMORIAL  FALLSO  NE DUBOVIK TE DEÇANIT, POR NE GJILAN
PRA AS RAMUSHI AS ILMI  HARADINAJ,AS 2.MILION SHQIPTAR TE KOSOVES KUDO QE JANE
 ME ÇDO FORM ! KURR  NUK  MUNDEN  ME  E  NDRYSHUA   PISKOLOGJINE  E  MBRENDSHME  SERRBE 
KRIMINALE SERBE  TE  JUSUF  GERVALLES,SEPSE GERVALLET  TE  TERE  JANE  AGJENT  T`UDBES SERRBE.

BY.BAHTIR HAMZA,author.

Thema :  NUK KA DY TE VERTETA RRETH  NJE TE VERTETE

DILINI  NE FUSHEN E DIJES  DHE KUNDERSHTONI FAKTET  E DESHMIT  HISTORIKE TE FAMILJES  GERVALLA TE DUBOVIKUT TE DECANIT  QE FAMILJARISHTE  KANE  KENE NE SHERBIMIN SECRET SERRB  UDBA  SERRBE JUGOSLLAVE

DILNI DHE KUNDERSHTONI  DESHMIT FAKTIKE HISTORIKE  TE  ARHIVES  SE UDBES  TE SHERBIMIT SCERTE SERB  JUGOSLLAV TE SHQIPTARVE QE I KANE SERBYA  UDBES  MARREZISHT

  JA MARREZITE  E TYRE  QE JU KANE SEJELL SHUME  DAME  NACIONALISTAVE  SHQIPTAR-E, TE KOSOVES QE NGA LUFTA  E DYTE BOTERORE E DERI  ME SOT

ASESI  JUSUF GERVALLA E BARDHOSH GERVALL  NUK MUNDEN TE JENE  ‘’HERO TE KOSOVES’’ SEPSE: KERAKTERIZOHEN ME SERB, KETA I  KANE SHERBYA UDBES DHE E KANE  MAJET GJALLE  UDBEN NE JUGOSLLVI DHE NE GJERMONI