MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Sunday, January 27, 2013

Flori Bruqi,Adem Zaplluzha,Alban Gervalla, Hysen Gervalla, Avdyl Gervalla,Jusuf Gervalla, Bardhosh Gervalla,Xhafer Shatri,Ibarhim Kelemndi,Xhafer Durmishi,Hafiz Gaica,Begzad Baliu,Maksut Saramati,Ismet Rashiti,Milaim Zeka,Faredin Tafallari,Enver Hadri,Musa Bajraktari,Kadri Osmai,Zeqir Gervalla,Hivzi Sylejmani,Bexhet Pacolli,Ali Ollani,kosova sot,koha ditore,bota sot,


PSE RRENE  HAFIZ  SINAN GAGICA NGA KAMENICA

NE EMSIONIN PRESING NE KTV ME 27.JANR.2013.

 

By. Bahtir Hamza,author,

Sunday, January-27-13.6:13:07 PM

 

THEMA:NUK  KA DY TË VERTETA RRETH NJË TË VERTETE.

 

http://www.kohaditore.com/?page=1,13,132504

Gagica: LDK-ja ka financuar stërvitjet e Adem Jasharit

 

Publikuar: 27.01.2013 - 08:21

 

LLEXONE ÇKA RRENË  HAFIZ  SISNA GAGICA ,FSHATAR  NGA KAMENICA.KOSOVË*

 

Citoj:”Prishtinë, 27 janar - Ani pse parti që kundërshtonte luftën, Lidhja Demokratike e Kosovës ka menduar për mundësinë e konfrontimit të armatosur me Serbinë qysh në fillim të viteve 1990. Madje, me të hollat që ka mbledhur partia e Ibrahim Rugovës në Perëndim, nga mërgimtarët shqiptarë atje, përmes Fondit për Vetëmbrojtje, është financuar stërvitja e luftëtarëve të Kosovës, përfshirë komandantin legjendar, Adem Jashari. “

 

Kështu thotë Hafiz Gagica, ish-drejtues i LDK-së për Gjermani dhe koordinator i saj për diasporë, në një intervistë për emisionin “Pressing” të KTV-së, të transmetuar të shtunën mbrëma.”

 

REAGIMI IM

 

Këta të LDK-së, kanë krijua një IMAZH FALLSO të dy fisht .Ivenditimi I tyre është në UDB-ën,SERRBE dhe në LPK-ën, shqiptaroserrbe me shqiptar  të Jugosllvisë në Gjermoni, në Skandinavi, në Zvicrrë, gjë që  vet Historia e tyre lidhet më Jugosllavin, me UDBën,e të gjithëve shqiptarve të Kosovës.Mes tyre është edhe Hafiz Sinan Gagica, AGJNET,nga Kamenica e Kosovës, I sherbimit secret serrb UDBA në mërgim në Gjermoni. Kerakteri i Hafiz Sinan Gagices, është ai serrb dhe Intrevista  e tia, dhanë në KTV  është me plotë RRENA, RRENA që historikisht Hafiz Sinan Gagica, me deshmi dhe fakte është AGJENT I  UDBES serrbe . Agjent i Jugosllavise,  e sot  folë  si anëtar i LDK-ës.

 

Ksaj radhe veçoj Dy  RRENATË  e Haifiz Sinan Gagices.

 

1)      RRENA e Hafiz Sinan Gagices, është edhe kjo që  ai thotë  Citoj:” konfrontimit të armatosur me Serbinë qysh në fillim të viteve 1990”…!!!!

2)      RRENA  e Hafiz Sinan Gagices,është edhe kjo që ai thote Citoj:” përmes Fondit për Vetëmbrojtje, është financuar stërvitja e luftëtarëve të Kosovës, përfshirë komandantin legjendar, Adem Jashari. “!!!!!

 

PËR  HIRË TË SE VERTETËS KOHORE 1990-1994.JEPI  DESHMIT HISTORIKE.

Si pas deshmive të peridhës kohore 1990-1994.nga LDK-ja,nuk ka pase asnje konfromim për të armatosur popullin e Kosovës për luftë në Kosovë.

Si pas deshmive të periudhës kohore,1990-1994.LDK-ja,as në Gjermoni,as në Zvicrrë, nuk ka pasë fonde për vetëmbrojtej ashtu siqë RRENË Hafiz Sinan Gagica,LDK-ja, ka pas dhe e ka 3% si fond të Çelbëzuar  më fytyra  me KRIMBA   LKD-ës për të grabitur mërgimtaret.

 

ILUSTRIMI.

Lexon gazetën “flaka e vëllaznimit” në Shkup. 21-24.Nentor.1991.për metingun me të madh në Zurich të Zvicrrës,për hera të parë në Zvicrrë më mërgaten shqiptare erdhen nga Kosova:Rexhep Qosja,Hakif Bajrami,Edita Tahiri,(erdhi nga Berlini).Ky meting patë  jehonë shumë të madh sepse :Ketu u permend para publikut :” Fondin kombëtar”.!!!

Mërgimtaret  nuk iu përgjigjen këtij “fondi kombëtar” LDK-ja, krijoi grupe  njerezish për të mledhur Franka dhe Marka, nga popullata e mërguar.

 

KUTJTOJE NDODHIA E PARË

Ishin këta të LDK-ës, dhe akcionin  I tyre që na vishinë Ditë dhe natë  të Banesatë ton në Zurich, që na shqetënin edhe me telofon, që kërkoni –“1000.00.Fanka” dhe kihin parollen  e tyre:” IPNI 1000.frnaka ose ju shallim Trathëtar”!!!

 

Mërgata shqiptare  nuk iu përgjigjë  as ketijë  akcioni të LDK-ës, me kërkesa për të marr para nga populli,dhe pas ketijë akcioni LDK-ja ka formau 3%.që ky akcion i 3%.LDK-ja, është – e ka  zyrtarizu  që secili shqiptar që punon në Zvicrrë e në Gjermoni,nga të ardhuratë NETO, iu ndalet 3%,direk  nga Banka.  

 

KUJTOJ NDODHIN E DYTË

Sipas deshmive të periudhës kohore, ishte Gushti 1992.përhera ta parë  një Bashkëpunim në mes LPREK-ës, dhe LDK-ës, Në Shqipëri kanë  Udhëtua: Xhavit Haliti, i LPREK-ës, dhe Shaip  Latifi,i LDK-ës,e edhe UNE.Këta me TRATHËTUAN dhe kanë  udhëtua dy ditë para meje për në Shqipëri për të u bë  më të pelqyshëm,dhe kur shkova UNE keta kishin kenë  në Bised me Ramiz Alin, edhe unë  e refuzova qe  të bisedoja  me ta dhe me Ramiz Alin…..

 

KUJTOJE NDODHIN E TRETË

Në ketë periudhë kohë 1990-1993.nuk ka pas asnjë financim asnjë strevitje të shqiptarëve të Kosovës në Shqiperi.Nuk ka pas as nuk e kanë  financua Adem Jasharin.LDK-ja.Hafiz Sinan Gagica RRENË.

Hafiz Sinan Gagica është një njeri Mediokerr, RRENAVEC,qe leshon RRENA duke mendua ai, se NE  nuk i njofim kohërat  dhe ngjarjet e  viteve 1990-1995.

 

 

KONKLUZA IME

 

Bota ka nevojë për njerëz të cilët nuk janë të frikësuar për të dalë dhe të thonë të  vertetën të gjithë shqiptarëve që iu kan sherbya sherbimit  secret serrbosklla  UDBA  edhe në Kosovë edhe në Diapsor.

I tillë është Hafiz  Sinan Gagica, që folë RRENA në KTV, në Kosovë dhe më gjëra që nuk i pëlqen deshmin e vet  FAKTIKE që ka puna AGJENT I serrbimit secret  të SERBISË-JUGOSLLAVISË.

Shqipëria,Kosova,shqiptarët  dhe e tërë Bota ka nevojë për njerëz që e thojnë dhe Deshomjnë të vertetën e shqiptarvëve që kanë lane gjyrma në kohë që  jepni mendime të lirshëm dhe me sinqeritet për të njohur të vertetën e shqiptarit  por edhe  për të marrë  reagime.

Nuk është pika për të pretenduar se gjithçka është në rregull,me shqiptaret  e Kosovës  në Kosovë dhe në Diaspor, kur dihet se  shqiptaret e Kosovës që kanë jetua në Jugosllavinë  Moniste,mbi 70% kanë kenë sherbetor të sigurimit secret serrb UDBA të cilët si AGJENT  e kanë zënë vendin e tretë në Jugosllavi,vendin e pestë në Europë me vlera Shpijunazhi-AGJENT YU.

Shqiptaret e Jugosllavisë  ishin: Komunist,UDBASH, Përkthyes, Mësuasa, shkrimtar,gazetar,intelektual,Gjygjtar,Bujq, fshatar,qytetar,mërgimtar, në  sherbim të Jugosllvisë së Titos,që mbajnë VULEN e TRATHËTIS  KOMBËTARE.

Jeni ju shqiptar të Kosovës,që keni  qene AGJENT të UDB-ës,që keni qene   edhe në Kosovë edhe në Diaspor,që  keni nevojë për t'u përballur  me  popullin për të bëmtë  e juaja kohore të jashtëme dhe  të brendshme që  tani mundoheni të kthehni ne “Patriota e në Nacionalista”!!!

Deri sa UNË kemë  fitua  më të bëmet e juaja - mbi ju,në dy shekuj XX-dhe XXI, Ju përpiqëni  më marrëzite e juve dhe  doni që me taktika e metoda FALLSO,doni  të fitoni NDER e LAVDI, mbi çdo gjë tjetër e edhe  mbi mua,DOJNË TË ME MPOSHTINË.KETA  duke e ditur se jeni    humbur.

AGJENT MË TË  NJOHUR QË JANË TË REKRUTUAR NË BEOGRAD JANË:

Flori Bruqi,Adem Zaplluzha,Alban Gervalla, Hysen Gervalla, Avdyl Gervalla,Jusuf Gervalla, Bardhosh Gervalla,Xhafer Shatri,Ibarhim Kelemndi,Xhafer Durmishi,Hafiz Gaica,Begzad Baliu,Maksut Saramati,Ismet Rashiti,Milaim Zeka,Faredin Tafallari,Enver Hadri,Musa Bajraktari,Kadri Osmai,Zeqir Gervalla,Hivzi Sylejmani,Bexhet Pacolli,Ali  Ollani, e shumë e  shumë AGJENT  të tjerë shqiptar UDBASH të Kosovës të Jugsollavisë që  sot në Kosovë kanë Bessneset  e tyre  dhe përzgjedhjet e tyre nëpër Parti  Politike…..,