MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Saturday, January 26, 2013


FLORI BRUQI, KREYAGJENT UDBASH SHQIPTAROSERB I JUGOSLLAVISE TITISTE RANKOVIÇJANE NE PEREMRIN PERCAKTOR

 

By;Bahtir Hamza,author,

Monday, January-07-2013.1:10:44 AM

 

Thema: NUK KA DY TE VERTETA RRETH NJE TE VERTETE

 

…NE SHUME shqiptar dhe nga shume njerezi te gjenerates se ti Flori Bruqi,ESHTE deshmua agjent, shpijun,servile, shqiptar I UDB-es,serrbosklave te Jugosllavise, qe jetoi dhe punoi ne Beograd mbi 10 vite.

 

Flori Bruqi,e kishte çdo gje te gatshme,sigurimin,banimin, ushqimin, veshmbathjen, udhetimin falas Beogrda – Peje,(kola za Spavanje) ne menyar qe te jeton dhe te pune me deshiren e tia ne Objektiven e “vllaznim-bashkimit” serbojugosllav,gje qe Flori Bruqi,i qenderoi besnik UDBes serrbe skllave te Jugosllavis dhe u be nxenes i Titos e i komunistave te Kosoves,qe edhe sot sillet e gjindet ne Kosove, gje qe ka ne fuqi Besnesset e vet “FOLMED” te ilaqeve i ludhur me Firmen”DUGA-Lekova”nga Beogradi.

 

KryeAgjenti,I UDB-es, Flori Bruqi,edhe Sot gjindet ne Prishtine, gje qe sot kemi deshmit ne peremrin percaktor qe permasat e tia tregojen vet agjeturen e tija, qe ka qene Deshmitar I rrejshem ne gjykimet e rinisstudentore 1981-1995,qe ka fut shqiptaret ne koflikte ne Burgje,me shpifje e rrena duke u mundua me taktika dhe metoda komuniste ,qe te bamet e vet prej agjenti te ua m`veshe te tjereve.Kete e deshmon Kadri (Os)Mani,qe thote:”Me shume vlen nje koke Dashi,sesa nje Koke UDBASHI”….

 

FLORI BRUQI, NE PEREMRIN PERCAKTOR

Flori Bruqi, u lind me 29.qershor.1952.ne Isniq te Deqanit Kosove.Ishte djali i par i Maxhunit, Nana e tij ishte amevise –analfabet e cila nuk ka njoft as shkrim as lexim te gjuhes shqipe.Ndersa Maxhuni, ishte puntor fizik, komunist I perbetuar njifte gjuhen serrbe dhe gjuhen shqipe.Meqe Floriu kishte linde jashte normales dhe Maxhuni deshironte te i perkushtonet kujdesen djalit qe iu kishte linde.

 

Meqe Maxhun Bruqi, kishte miqe shtepie serrbet e Deqanit,Vladimir Djordjevicin,ne ate periudhekohe e fton Vladimirin qe te I behet KUMAR Florit dhe te ia pret floket Floriut te vogel,qe miqesia e shtepis te dyfishohet edhe me KUMARI.

 

Vladimir Djordjevici,me origjin serrbe, pranon kete ofert te Maxhun Bruqit dhe I behet KUMAR I djalit te pare dhe e pagezon me Emrin konperativ ”FLORIAN”.!

Meqe Floriu kishte linde jashte normales me defect dhe kjo u pa me vitet ne vijim qe Floriu, perpos peshes se trupit, si sindrom kishte problem ne te folur.Maxhuni duke e pare zhvillimin jo normal te Floriut me keto veshtersi te rrites , interesohet per shendetin e tije sidomos per te folure duke kerkuar ndihme te KUMAR I tij Vladimir Djordjevicin,per Floriun,per nje sherim dhe shendet me te mire.

 

Vladimir Djordjevici, me qellim te shendosh djalin Floriu, se pari e qone ne shkolle specila per te mesua te folurit serbisht shqip ne Peje, e me pas e transformon ne Beograd, nderkoh Maxhunin e dergon ne shkolle Nate ne Peje,si sherbim per te u afrua edhe me shume me serrbet me qellim qe te thellohet miqesia serrbe-shqiptare, si dhe per te u kujdesua dhe per ta pare Floriu normal te shendetshem.Keshtu qe ne moshen 19 vjeqe Floriu transofmohet dhe filoi te jeton ne Beograd,nen mbrojtjen dhe kujdesjen e KUMARES se tij Vladimir Djordjeviqit,me origjin serrb qe ishte nga Deqani I Kosoves,gje qe Flori Bruqi, folete gjuhen serrbe prefekt ndersa gjuhen shqipe me nga pak.

Flori Bruqi, me vitin 1975 kthehet ne Prishtine ne Kosove, dhe fillon te jetone ne Prishtine me ndihmen e dajes se vet,me pas behet anetar I Partis Komuniste Jugosllave ne Kosove Dega ne Deqan, dhe punesohet si pastrues- kujdestar, ne shtepine e Hivzi Sylejmanit,(gjygjtar komuniste UDBASH) ne Prishtine, qe kete shtepi Hivzi Sylejmani, e kishte leshua me qira,qe te iu sherbente shkrimtarve komunista te Kosoves,gje qe eshte edhe sot si e tille.

 

Flori Bruqi,ketu ishte ne rolin e pasturesit e te vezhguesit,me qe ishte anetar i Partis Komuniste te Kosoves-Jugosllavsie, dhe nga ketu Flori Brqui, merr sherbimin e dyfisht ne traditen - me kerakteret serrbe.Duke u nisur nga ajo objektiva e “vllaznim-bashkimit” jugosllav serboskllav komunist, qe inspiroheshin shqiptaret komunista te Kosoves, ne Jugosllavin e Titos, shqiptaret e Kosoves, u mbeshteten ne mbrojtjen dhe sigurimin e Jugosllavis si shtet I tyre,ne mes shume shqiptarve komuniste eshte edhe Flori Bruqi, duke u bere punetor - sherbetor i sherbimit secret te UDBes, serrbeskllave dega ne Peje te schefi I tija: Djeladin Beqiraj, me ID.81009983. gje qe kety kemi te bjeme me nje mentalitet me te ulet me te poshter me te ndyte te shqiptarve komunista te Kosoves.

 

Meqe Flori Bruqi, ishte banor i Beogradit,Ne kete Objektiv, me ndihmen e dajes se vet dhe me ndihmen e KUMARES se vet Vladimir Djordjevicin,Flori Bruqi,ishte agjent I UDBes,edhe kjo ia mundesoje Flori Bruqit,qe te regjistrohet ne Fakultetin e DIF ne Beogrda,gje qe Floriu ketu jetoi mbi 10 vjet dhe kurre nuk e kreu kete fakultet ne Beogrda.Nderkohe Flori Bruqi, behet gazetar i gazetave serrbe “NIN” dhe gazetes “DUGA” ne Beograd, detyre dhe ne sherbmin te UDBes,per te luftue e sulmue Nacionalizmin shqiptar te Kosoves.1980-1995.

 

Flori Bruqi,mentaliteti I tije, kerakteret e tia,dashuria e tija, eshte ne traditen e kerakterit serrb sepse:Maxhun Bruqi, ishte i lidhur dhe kishte miqesi me serrbet e Deqanit,e Floriu Bruqi,kishte KUMAR serrbin(ne realitet Kumar, ishte Baba I Floriut) qe ia kishte pre floket dhe e kishte pagezua me emin konperativ “Florian”.

 

Me fillimin e luftes ne Kosove 1997-1999.Flori Bruqi, jetoi ne Beograd te kumart e vet serrb, dhe pas mbarimit te luftes se UÇK-se, nga Beogradi u kethy ne Kosove ne Prishtine, dhe pikerisht ishte ai Flori Bruqi, qe me deshiren e vet prej agjenti,me cilesit e me kerakteret serbe.Flori Bruqi,pas luftes Regjistron Besenese e vet ne Prishtine “FOLMED” te ilaqeve ne bashkelidhje me “DUGA-Lekova” ne Beograd, dhe I parafabrikuar paraqitet ne cilesin e “Reporterit te Luftese se UÇK-es” para zonjes.Carlo De Ponte,ne Prishtine 2003. duke bere shpifje e rrena prezente, per ta prishi Imazhin e UÇKes,qe te folurit Flori Bruqi,nuk e kishte ne cilesin e shqiptarit, gje qe edhe sot vazhdushem bene shpifje e rrena kunder njerezve–shqiptarve nacionalista te Kosoves.…

 

Flori Bruqi,takimin e vet me zonjen.Carlo De Ponte,e deshmohet vet nga vet shkrimet e tija, qe i ka paraqite dhe qe i ka bere te njohura ne web faqet, e inetrenetit:www.studenti.info,nga Tetova,dhe ne web faqet: Agjensioni:www.floripress.com,ne web faqen:floribruqi.blogspot.com,

dhe ne web faqet te tjera,per te kenaq vetevehten duke e shpalle vehten: “Reporter te Luftese” se UCK-es,ne cilesin e te vepruarit si reporet i luftese qe kurre nuk ka qene.

 

Mepas: Flori Bruqi,paraqitet: Anetar i Kryesise se “FBSHK” te Gafur Adili, ne Tirane.

Mepas: Flori Bruqi, parqitet :”Super Shpiun I CIA-es,” qe e imagjionin vetvehten e vet,ne psikologjin e bashkidhjes te memorjes te UDBes. Qe ka qene me heret ne Beograd.

Mepas:Flori Bruqi, na paraqitet : Ne emer te AKSH(Armata Kometare Shqiptare) me emer femre,”Bukurije Tafaj,” duke bere kercnime per likujdim fizik….Kete e deshmon edhe gazetari nga Vuciterna-Prishtina,Isa Mulaj,…

 

Mepas:Flori Bruqi,terheq vemendjen shqiptarve duke thene se Citoj:”Une Flori Bruqi, kame shkrue ne gazatet e huaja, “Della”te Ljubljanes,”Le Mond” te Frnaces, si dhe “SI-gaiera” te Spanjese.

Ja Çfare rrena e Çfare marrezish i paraqet vetevehtes Flori Bruqi,qe thote se e gezon titulli:”Magjister”,hejjjj shqiptar.!!!!

Leta na deshmon Flori Bruqi, nje artikull nga keto gazeta,se kur e ka botua.!

Lete na tregon Flori Bruqi, gazeten dhe permbajtjne e artikullit te botuar te lexojme te gjithe.!

Ne shekullin XX- ne periudhenkohore komuniste te UDBes,ne Kosove dhe ne Beogrda,Flori Bruqi, njifet me te bamet e tia gje qe Partneret e Flori Bruqit,si gazetar ishte: integrimi i tije ne gazetate e Serrbise ne Beograd ne gazeten :”NIN“ dhe gazeta “DUGA”….

 

Keshtu Flori Bruqi,u be pranar i shpifjeve, i rrenave qe kerkoi te behet “patriot shqiptar” me shpifje e rrena, dhe harmonia e tije e jetes se tije.Nderas ne shkrimet e tija deshmon se: Flori Bruqi, eshte hajdut -plagjiator I pasukseseshem,kete e dashmon z.Xhamajl Ahmeti,mergimtar ne Zvicrre, te cilit Flori Bruqi,ja ka vjedhe shkrimet e tija dhe Flori Bruqi, keto hajni i ka fut ne “libera te vet”.!!! Medet o Medet,per shqiptaret qe nuk dijne me shume.

 

Flori Bruqi,Hajdut-plagjiataor I pasukseseshem, ka vjedhe shkrime e poezi dhe strofa nga vjershat e poeteve shqiptar qe eshte mundua, dhe mundohet te i pervetesone ne menyre te pa ndershem dhe strofave te vjershave mundohet te ua ndryshone arhitekturen,tematiken artistike,kete Hajni te Flori Bruqit, e deshmone dhe Ilaz Prokshi,i njdjeri…

 

Flori Bruqi, ka vjedhe edhe nga shkrimet e mija,vargje, IDE,poezi,e paragrafe dhe mesazhe, duke I pervetsuar ne menyren e pa ndershme derisa une jame i merguar, mergimtar ne mergim.

Flori Bruqi,Ne kete lufte te hajnise eshte hija e zeze e vet Flori Bruqit, kriminel, qe ka slumua shqiptaret nacionaliat, qe ka shpife e qe ka rrejet me lloj lloje taktike e metoda te shpifjeve e te rrenave te veta,gje qe asgje te bukur nuk ka te Flori Bruqi, asgje nuk ka ne “librate e tija” qe jane HAJNI-PLAGJIATUR….

SEPSE: Flori Bruqi, eshte ai agjenet, eshte ai kriminel, qe nuk ka asnje vision kombetar.

Sepse: Flori Bruqi, eshte ai Kryekriminel i UDBes, qe nuk ka asnje vizion artistic, nuk ka asnje te mire njerezore.

Sepse:Flori Bruqi, eshte thya nga vetevehtja e tia, dhe nderi I tije ka Rreshqite nga vet ai ne WC-en, publike te Beogradit.

Sepse: Flori Bruqi, gezon kerakterin Serrb,Morali I tije ka Rreshqit nga vet ai.

Sepse:Flori Bruqi, nuk ka ndergjegje njerezore qe fare nuk e ka pasur kurr.

Sepse:Flori Bruqi, ka Rreshqit nga vet Flori Bruqi, dhe keshtu nuk gjene asnje te mire te ky UDBASH shqiptaroserrb.

Sepse: Flori Bruqi, ka ardhe ne jete jo normal me gjak Shkau ne Trupin e tia.

Sepse: Flori Bruqi, edhe djalin e madhe e ka me te njejtate te metatet- pasoja te sindromit te jetese qe sot djali i tije gjinedet ne sherimi ne Montreal te Canadas, nen kntrollin e mjekeve special dhe te vllezerve te Flori Bruqit.

 

Ne medicinen e vjeter,kjo deshmohet se: Zanti eshte trashigimi e Genit Femror,qe deshmohet edhe me Medicin moderren, qe vetit e Nanes (te Gruase) percillen Transorfmohen te femija,sidomos te femija i pare qe deshmohen se:Femija qe ka ardhe ne jete me te meta,jo normal, me sindrime,nga mardhenja sexsuale,eshte krijimin I dashuris nga frika,duke bere mardhenje Femra shqipatre me nje mashkull tjeter e duke e mendua ne moment tjeterin ,nga turutura psikologjike, nga nje dashuria jo Reale,qe gjvishet nga dashuria e vertete,dhe fara hydhete nga dashuri jo e vertet, me cromozome te kerakterve te ndryshme, gje qe Nga ky zanat i gruas shqiptare qe pas luftes se dyte boterore, ka ardhe ne jete shume shqiptar, e, edhe Flori Bruqi.Sepse: Maxhun Bruqi, i kishte miqe shtepie Serrbet dhe me kete hije jetone ende Flori Bruqi,....

 

Kjo deshmohet se: Flori Bruqi, ka teresisht tejeter kerakter ,ka tejter CRROMOSOM personal,ndaje keraktereve e Cromosomeve te vllezerve te tije qe asgje nuk dele e bukure nga keta.

Sepse: Babai i Flori Bruqit, ka qene KUMAR I tije Vladimir Djerdjevici me origjin serrbe nga Deqani I Kosoves, e jo Maxhuni.

Flori Bruqi,me shpifjet e me rrenat e veta, ju ka sellje shume shqetesime e shume kokeqarje njerezve te ndershem, shqiptarve te Kosovese, gazetarve te BIRNIT e shume, e shume te tjerve…

Flori Bruqi,I ka shpalle shume shqiptar te Kosoves,agjent e krimienl te UDBes,pa deshmi dhe fakte.

Flori Bruqi, ka falsifikuar shume adresa te shqiptarve dhe ua ka thya paswordin shume shqiptarve.Kete e deshmon Dr.Bedri Zahiti,Xhafer Syla,Skender Karaqica,Besnik Kastrati….

Flori Bruqi, eshte agjent i VULOSUR dhe i liqencum me numer Identifikom I UDBes,serrbeskllave ne periudhen kohore mbi 30 vjeqare ne Beogrda dhe ne Kosove.

Flori Bruqi, ka bere shpifje e rrena duke perdor emra e mbiemra fallso,e edhe te shqiptarve te vdekur, per te I mbulua te bemet e veta.

Flori Bruqi, ka keqeperdor emrat e mbiemrat e studenteve te Kosoves per interest e tia private, kete e deshmone shkrimtari Nazir Myrta, me banim ne USA.

Kete duhet ta dine Flori Bruqi,se Jane te ndershem Shqiptaret,jane te vetedijshem shqiptaret e Kosoves,qe te kane braketise, kete kafshe, kete Bishe te eger UDBASHI,komunisti me CRROMOSOM e gjak serrbi,dhe duhen edhe shqiptaret te tjere te vetedisohen qe te kuptojne edhe ne web faqe te internetite edhe ne compjuterin e tyre, se Flori Bruqi, eshte ai agjenet i ndyte, i viteve te komunizmit qe mesues e ka pase Titon dhe Rankovicin,dhe KUMAR e ka pas baben e vet serrb,Vladimir Djordjervicin,I cili Flori Bruqin, e ka bere banor te Beogradit,qe ka jetua mbi 10 vjet ne Bograd,dhe pas kthimit te tije ne Kosove,Flori Bruqi, Beseneset e vet i ka te lidhura me Serrb ne Beograd, dhe ne menyre active bene shpifje e rrena kunder shqiptarve, gje qe asgje nuk ka te bukure nga ky UDBASH shqiptaroserb nga Isniqi I Deqanit me banim ne Prishtine,SEPSE: nga kandi psikologjik Eshte frigacak.Eshte klysh,eshte krymb I nentokes se Zeze.

 

Flori Bruqi,perhape nga vetevehtja,lavdata te rreme,me titull”Magjister” per vetevehten,shtrohet pyetja:Kush ia dhe kete titull Flori Bruqit qe paraqitet ne web faqet e tia,ne intrenet si “shkrimtar”gje qe dihet se eshte: HAJDUT,eshte fallso,paraqitja e tij eshte fallso, dhe nuk kemi botime te tije te ndershme te mirefillit ne kuaderin e titullit te tije, ne kuadrin e nderit kombetar,kur dihet se Flori Bruqi,me ndihmen e Ilaz Prokshit, perher te pare ka baotuar ne vitin 1995.Kur ne kete Kohe kishte ngordhe Serrbia dhe UDBA e Flori Bruqi,e Flori Bruqi,ishte ne Beogrda ishte ne Kosove.

 

Flori Bruqi, eshte me Crromsosm te huja,eshte ne stilin HAJDUT,-Palgjiator I pasukseshem.Eshte ne MODELIN MADE IN COPY, dhe kjo eshte kuptua dhe kuptohet me kalimin e viteve, qe eshte I deshmuar,I deshtum, I mposhtur nga vetevehtja e tia, nga vete jeta e tia, nga vete puna e tija, nga morali me I ulete i tije,nga morali me i Ulete i Nanes se tije,gje qe eshte I vdekur ne mese vet shqiptareve edhe pse eshte I gjalle qe dihet se kerakteri I tije Crromosomi I tije eshte serrb, gje qe Flori Bruqit, nuk I perket nderrgjegja kombetare shqiptare,SEPSE: I mungon gjaku shqiptar.

 

Lete dele Flori Bruqi, ne fushen e dijes dhe lete I kundershton keto deshmi faktike,te periudhes kohore te jetes,e te punes se tia ne permerin percaktor.