MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Saturday, January 26, 2013

FATIME KULLI,ALKETA PIREVA,XHESIKA VULA,JESSIKA LEON,FLORI BRUQI,VESA ARBAN,GRESA ARBANA,MIMOZA PRISHTINA, BESA SAHATÇIU,RAFAELA PRIFTI,ZANA PRELVUKAJ, LAURA TOPXHIU, ELSA HAMITAJ,FLORA PECI,ESMA JAUBELLI,AGIM GASHI, LINDA BUQPAPAJ,PREN BUZHALA,PAL CUFAJ,

Prostutkta shqiptare te Shqiperis dhe te Kosoves.