MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Saturday, January 26, 2013

AVDYL ALI GERVALLA, BARDHOSH GERVALLA,DJAFER DURMISHI,ENVER HADRI, FARIDIN TAFALLARI,


DISA  AGJENT  SHQIPTAR TE SHERBIMIT  SECRET  UDBA  JUGOSLLAVE  NGA KOSOVO*
QE KANE VEPRUA NE EUROPE  KUNDER  NACIONALIZMIT  SHQIPTAR  TE  KOSOVES
KETA  EDHE  SOT  JETOJNE E PERUROHEN NE EMER TE  TE VEDKURVE  NE KOSOVE DHE EUROPE

 

By:Bahtir  Hamza,author,

Saturday, January-19-2013.

 

Thema :  NUK KA DY TE VERTETA RRETH  NJE TE VERTETE

 

AGJENTET SHQIPTAR TE KOSOVE TE REKRUTUAR NE SHERBIMIN SECERT SERRBOSKLLAV UDBA NE BEOGRAD SERRBI DHE NE KOSOVE PER VEPRIM KRIMINALE KUNDER NACIONALIZMIT SHQIPATR TE KOSOVES NEPER  SHTETET E BOTES. DISA  NGA KETA JANE:

 

AVDYL ALI GERVALLA, BARDHOSH GERVALLA,DJAFER DURMISHI,ENVER HADRI, FARIDIN TAFALLARI,

HAFIZ GAGICA, HYSEN GERVALLA,IBRAHIM KELMENDI, ISMET RASHITI, JUSUF GERVALLA, KADRI OSEMANI,MAKSUT SARAMATI, MILAIM ZEKA, XHAFER SHATRI, ZEQIR GERVALLA, NGA LUPQI I PORDUJEVE KA EDHE SHUME E SHUME TE TJERE.QE JANE TURPI I KOSOVES TURPI I SHQIPTARIZMES….