MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Monday, October 29, 2012

Shqiptarzgjohu.blogspot.com,forumishqiptar.com,gazetac.com,floripress.blogspot.com,radiokosovaelire.com,123people.com,botasot.info,floart.blogspot.com,fatmir-terziu.blogspot.com,kosovare.foorumotion.com,kosova.albamigrant.com,qimeo.com,shqiperia.com,grups.yahoo.com,albaniapress.com,peeppeek.com,googel.com


QE I KAN SHERBYA OBJEKTIVES SE:”VLLAZNIM- BASHKIMIT” E UDBES SERRBOSKLLAVE.1945-1999

NGA NANA TJETERE SHQIPTARET E SHERBIMIT TE PLEJADES KOMUNIST ME LAVDATA PER TE TJERET

MUNDOHEN TE I MBULOJN PUNTORET E SHERBIMIT SECRET SERRBOSKALLVE E UDBES JUGOSLLAVE.

ATA SOT ZGJOHEN ME SYNIMIN E PERSOSUR PER TI IU IMPUNAR SHQIPTA...RVE INTERESIN PRIVAT

ME LAVDATA PER ATA QE TE SHPREBLEHEN ME GRADA E ME TITULLIN:“HERO TE KOSOVES “PER EMISIONIN SPECIAL SIPAS RADIOKOSOVES SE LIRE,KOSOVE.13/10/2012.Ne emsione spcial, te Radio Kossves se lire.Sot Date: 14/10/2012/ 10:21 AM.

Jepe emisione special me titull:“Sprove per Biogarfin Kadri Rodogoshit,” shkruar nga Kadri Rexha.REAGIM

By:Bahtir Hamza,author,editor.

Toronto Canda.DATE:Sunday, October-14-2012/12:17:11 PMTema :NUK KA DY TE VERTETA RETH NJE TE VERTETE.Sot Kadri Reaxha”Magjister”! hajdut,plagjiator,qe prezenton ne shkrimin e tije per Kadri Rodogashin,shkruan shkrmin:”Sprove per Biogarfin e Kadri Rodogashit”te cilen sot e lexoi radiokosovae e lire.Kadri Rexha,shkrujati nje grumbullim LAVDATASH,per komunistet ne fjale si lavdata per Kardi Rodogashin, e per Jusuf Gervallen,qe gjate shkrimit se tije me hajni filozofik, me lexim-imitim ne RadioKosoven se lire,gje qe me mjeshteri Kadri Rexha, mundohet te I mbulone te bemet e shqiptarve qe jane perberse te UDBes te peljades komuniste serrbesklallve –Jugosllave ne Objektive e vllaznim bahskimit, gje qe Kradi Rexha, shkon edhe me larte per Lavdatate ne stilin, komuniste:”Ti per mua Une per tya” siqe thote populli:”Dy zogje me nje Plumb” per te imponuar interesin e vet privat ne mediat shqiptare te Kosoves,duke shvrydezua kohen pas vizites se ZOTIT Sali Berisha ne Gjakove,e ne Decan, Kadri Rexha,Dele me LAVDATA per Kadri Rodogashi, e per plejaden komuniste,shtrohet pyetja:Pse Kadri Rexha, nuk e shkrujti kete shkrim me heret ….Gjate shkrimit te vet Kadri Rexha,”Magjister”me Diplome, te cilin shkrim e perzentoj me lexim sot RadioKosova e lire,Kadri Rexha,”Magjister” paraqet hajni dhe pelgjiaturen e vet me mjeshteri te hajdutllakut te turpshem. Citoje:”Fryme qe nuk perket me dore”.Ky Varg I marre nga poezia.TI JE NE MUA.Botuar ne libirn LETE NGADHNJEH LIRIA.faqe.63. 2007.PRISHTINE.Me pas Kadri Rexha,komenton per komunista shqiptar “tejet te randesishem”qe kohen e tyre e quane:”plejadene e kohese”,pa ndarje te periudhave kohore dhe nuk thote: Plejada KomunisteÇfare mjeshterie....!Ketu Kadri Rexha,”magjister”mjeshter I imponimit, teton te mashtron opinjonin me fjalen:”Plejadene e kohes”gje qe shqiptaret komunista i fute ne nji thes,ne tere shekullin XX me te njejtate ngjarje historike, dhe lene anashe periudhne kohore te Pljeades komuniste,duke bere lavdata e duke u kethyar ne ate:Ne rekomandimin:”Plejade e Kohese” per te I mbulua plejaden komuniste,kur dihet se shqiptaret ne Jugosllavi kane qen te nder ne dy grupe ne deshtimi.1)Nje shqiptaret Komunista,me Titon dhe Rankovicit.

2) shqiptare nacionlista te Kosoves qe pretendonin bashkim e Kosoves me Shqypnin dhe prishjen e Jugosllavise…Me pas Kadri Rexha,”magjister” me Diplom,a,…deshmon hajnin e vet qe eshte palgjiatura e turpeshme e tia”Magjister” hejj shqiptar.Kadri Rexha shkruan per Çefi Citje:” Dhe me pas bashkimin e kombit,…” thenje me dashje pa dashje, eshte thenje historike,qe e perdor Kadri Rexha, ne iterpretimin e tia, per te I hapur rrugen e lavdatave per shqiptaret e plejades komuniste,:"Plejades kohore" qe shqiptaret e Kosoves Komunista te Jugosllavis,ishin me jugosllav se jugosllavet.Dine Kadri Rexha,”magjister” me Diplome,se Çdo thenje e sotme, nga Çdo shkrim i shqiptareve, kush do qofshin ata,qe shkruajne pa fakte dhe pa deshin, pa prezentim e vertete te shqiptarve te kohes qe kane lane gjurma qe i perkasin Partis Komuniste Jugosllave e UDBes serrbeskllave te Jugosllavise,si njohje per kohen e kaluar biene poshte, dhe aqe me keqe LAVDATET qe I bene Kadri Rexha, per shqiptaret Komunista qe I perkasin Plejades Komuniste 1942-1999.bien poshte.Kadri Rexha,ne shkrimin per Kadri Rodogashin levderone edhe Jusufi Gervallen, kur diehet haptas boterisht se Jusuf Gervalla,ka punen me vet deshiren e tija qe i ka sherbya UDBes,si perkthyes zyrtar I gjuhes serrbe-shqip,ne Shkup,ne Prishtine,ne Objektiven e “vllaznim-bahskimit” te Komunizmit serrboskallve-Jugosllave.Me pas Kadri Rexha,me mjeshtrin e tia kriminale,Kadri Rodogashin e pershtat me Jusuf Gervalla, dhe shkruane Citoje:”Jusufi e kishte lane poezine” dhe nuk thete asgje me shume per Jusuf Gervalla per pune qe e ka bere Jusuf Gervalla ne Shkup e ne Prishtine.Eshte shume interesont ,qe Kadri Rexha,”Magjister” me Diplom,paraqet munges e ndergjegjes se vet dhe ule vleren e vet si njeri, si shqiptar dhe i lejon vetevehtes hajni, palgjiaturen, per te iu thure lavdata fytyrave te vrazhda komuniste te kohes qe kane lane gjurma,ata shqiptar te plejades komunist qe ka punue ne organet e sigurmit secret serrb UDBA te Kohese komunist.1945-1999.Kadri Rexha,”Magjister”me Diplom, me mjeshteri filozofike, hyne ne temen e UDBAshve shqiptar duke pas ne qender LAVDATA per Kadri Rodogashin,e nuk I prezenton UDBAshte e Gjakoves,qe e paskan Burgos Kadri Rodogashin,dhe e paskan torturua ne menyra te egra,si qe shkruna Kadri Rexha, rexhimi I asaj kohe komuniste shqiptar-e,I cili e prezenton Kadri Rodogashin,si te izoluar politikish, dhe keshtu paraqet Lavadet per Kadri Rodogashin, qe eshte ZERRO.ZERRRO.ZERRO.ne kohen qe e ka jetua ne Gjakove 1945-2000.Kadri Rexha,”Magjister” me Diplom,mjeshter I DYZUAR,si mundet te Harron kohen e UDBAshve te “Plejades se kohes” te Gjakoves e te Kosoves, qe jane te njohur ne kohen e tia, gje qe nga viti 1945 Kadri Rexha,lidhet vetem ne vitin 1989.ne kete vit qe ka pushuna puna e UDBAshve shqiptar,zyrtaarisht nga ligjeslativi jugosllav, i RFSJ.E, e Kadri Rexha, duke u lidhe me Manastririn (Bitolin,) qe paraqet elemente e me shume lavadata te paisura te qellimshme dhe vjen e lidhet per :”Bashkim kombetar” qe ne ate kohe 1945-1989.shqiptaret e Kosove nuk kane guxua,nuk kane guxua me e permend:”Bashkim Kombetar”.!Me pas Kadri Rexha,”magjister”me Diplom,paraqet mjeshtrin e tia hajni, palgjiatura,mbrenda shpirtit te tije, KRIM, HAJNI, NGJITJE,ngjitet edhe me larte,me LAVDATA, TENTIM,per te mbulua te vertetene e kohese se Plejades komuniste te shqiptarve te Jugosllvise.Ja hajnia – plagjitarua e Kadri Rexha,Citoj:”me keto dure pellemb pellome perke token e daradnise” “dhe mbular lulet e ……” keto vargje jane te marruar nga poetet Kosovar A.Sh. e A.V.Dhe vazhdon Kadri Rexha,me LAVDATA i cilit thote : ‘’ Prometeo erdhi ne Kosove”…o Zot!!!!….Radio Kosova e lire,lexon shkrimin e Kadri Rexhes, ne sherbim te LAVDATATEVE PER KOMUNISTET e per PLEJADEN KOMUNISTE,gje qe Kadri Rexha,vjedhe vargje nga poetet e ndershem shqiptar, ne te miren e pasurimit te LAVDATAVE qe I ka ka bere per Kadri Rodokashi, siqe i derjtohet vet Kadri Rexha, I cili prezentone palgjiaturen hajnin e vet me kete vargje:Citoje:“rrezen e pare te mengjesit,” marr nga poezia RREZE PE PLAGE,nga libit”JETA TROKET NE DERE”qe mundohet me e thya poezin time,une qe jame poet i ndershem i sinqert shqiptar.Kadri Rexha,"magjister"merr vargje nga poezit e te tjerve e te tjeret per te i ve LAVDATA ne shenje miqesi, e NE shenje shoqerie Kadri Rodogashit,e Jusf Gervalles, kur dihet dhe njihet koha e ketyre e plejades komunise e edhe e shqiptarve Komunista te Kosoves qe ishte kohe e krimit Historik, e shqiptaret komunista te Kosoves ishin te pathyshem ne Objektive e “vllaznim-bashkimit” Komunist te Jugosllaves e te UDBes serrbeskllavokomuniste….ZOT.! Fale ARCHIVES komuniste te UDBes,Kosovo-Jugosllave,Europjane,Amerikane, Candeze,qe mbane deshmit e faktet e shqiptarve Komunist,te Gjakoves te DeÇanit te Pejes te Gjilanit e te Kosoves,te Jugosllvise,qe kane korre Suksese e Rekorde ne Jugosllavi ne sherbim te sherbimit secret serrb UDBA.Pra archivat,mediat e shkruar te kohes ne Jugosllavi 1946-1999. na mundosojne dhe na bejne te mundeshme per te zbardhe te verteten e shqiptarve komunista qe kane lane gjurma qe sot mundohne te shiten :”Patriot” me tituj e pa tituj, me Grda e pa Grada,per te impunuar interesin privat te shqiptarev te shqiptaret edhe ne MEDIUMET shqiptare te Kosoves-KOSOVO*me lavadata per te I mbuluar te bemet e shqiptarve komunista ne Modelin Komunist, per ata shqiptar te Pljedase komuniste qe te gezojne grada e titullin:”Hero te Kosoves”.! gje qe kjo ka ndodhe me Jusuf e Bradhosh Gervallen, qe nga viti 1982.qe miqesia e tyre e shqiptaret per intersa te tyre private i lavderuar dhe i mbuluan te bemet e tyre gjate kohes se tyre qe i kishin sherbya Kosumizmit,UDBes,intresave te Serrbis e te Jugosllavise.Historikisht dihet,se gjate luftes se dyte boteore dhe ne vazhdim ne thelb te formimit te Jugosllavis,Serrbet e Kosoves Jugosllave i perdoren shqiptaret komunista per te i thya Shqiptarte Nacionalista te Kosoves qe ishin shume te forte qe nga lufta e dyte boterore te paisur kombetarisht si nacionlist shqiptar per te mbrojtur nderin e femijve, nderin e Familjese, nderi e kombit,qe kan lufte per bashkimin e Kosoves me Shqypnin,e , dhe ne kete KRAHNOR, Karri Rexha, mbeshte Kadri Rodokashin, “PATRIOT” edhe nxjerr nga koha komuniste nga Pljeada komuniste Jusuf Gervallen,”PATRIOT”gje qe Familja Gervalla e Dubovikut te Decanit, e edhe Jusuf Gervalla, njifet te mbare shqiptaret qe isht punetor I UDBes, perkthyes zyrtar I ligjshem I UDBes serrboskllave,dhe nuk I plotesone Objektivat as Ligjore as Kushtetuse per titullin”Hero I Kosves” e as nuk e meriton tituul:”Hero I Kosoves”!Sepse: Jusuf Gervalla, pas punes zyrtare qe e ka bere ne UDBen serrboskllave, eshte I pasirue edhe me Kenge Serrbe, edhe me tardite te kerakatreve serrbe.Puna dhe kenget e Jusuf Gervalles, deshmojn Experience e Familjes Gervalla, te lidhur me Pushtetin serrbo-Jugosllav,Titist-RankoviÇ-jan,qe nga lufta e dyte boterore ne te mire te Komunistave te Partizanve te Jugisllavise dhe te objktivse se ‘’vllazni-bashkimit’ serbojugosllave,e, dhe dhenja e titullit te tille “Hero te Kosoves”Jusuf e Bardhosh Gervalles, 2010.nga ushtruesi zv/presideti te Kosoves Jakup Karsniqi, eshte jo normale,eshte jo Coorrekte,sepse Jusuf e Bardhosh Gervalla, me punen e tyre ne struktuarat e UDBes dhe ne Ambasaden Jugosllave, kane rekomendua UDBen, per burgosjen e Nacionalistav shqiptar.Me punen dhe detyrat e tyre qe e kane bere vete Jusuf e Bardhosh Gervalla,ne pikpamjen praktike komuniste qe eshte kohe e gjate 5 vite. Perkthyes zyrtar,qe kane pase vullnet dhe detyre per politiken e Jugosllves ne funksion te sistemit Komunist te qeverisjes Jugosllave.gje qe me punen qe e kan bere ne sherbimin secret UDBen, te Jusuf e Bradhosh Gervalles,UDBA ju ka RA ne shpine, shqiptarev nacionalist te Kosove edhe ne Kosove edhe ne Gjermoni, qe ishin te shpallur nacionlist shqiptar ne opinjonin publike Jugosllav te Serrbis e te Kosovese.Prandej mbi te gjitha duhe te shuajm LAVDATET e stilit Komunist qe jane me metoden e gjate 50 vjete “Ti per mua une per tya”qe shqiptaret, Kosova, qielli,toka ,te merr form tjetere, sepse per njohjen e se vertetes te shqiptarve qe kan lane gjurma, Qane dhe shekulli,edhe Qielli, edhe toka.Toka ndien DHEMBJE qe mbane ne gjirin e vet shqiptar Nacionalista .Prandja per hir te se vertetes shqiptaret duhen te jen te ndershem qe te thojne te vertetene,qe mos shkruajne LAVDATA te kota, per shqiptaret e plejades Komuniste qe te behen te mdheje shqiptaret qe I kane sherbya komunizmit, UDBes,e Objektives se “vllaznim-bashkimit” jugosllav, gje qe me keto LAVDATA Kadri Rexha,qe bene per shqiptaret Komunista te Jugosllavist, I cili mundohet qe verimet e tyre kriminale te i bene “veprime patriotike”! del “magjister’’ I DYZUAR,ne periudhen kohore te sitemit komunist te shqiptarve qe jetonin ne Jugosllavi ne Kosove. 1945-1999.ne te cilen kohe ka jetua edhe vet Kadri Rexha.Prandaj,Historikisht dihet se:Jusuf Gervalla e Bardhosh Gervalla, ja kane thene kenges serrbe,me dy Gitare ne RTB,ne Beogrda ne Serrbi me 1976. Kenge te Zdravko Çolicit, e edhe me kete Udhetim Jusuf Gervalla, peshone ne strukturat e sherbimit secret serrb UDBA dhe eshte TMERR ta mendoshe per keto LAVDATA qe I bene TERTHORAZI, Kadri Rexha,”magjister”me Diplom, per Kadri Rodogashin,duke I mbulua te bemet e kriminale te Jusuf e Bardhosh Gervalles…Historikisht.Dihet se Gervallat kurr nuk jane Ule KURRE ne Ode Burrash shqiptar,sepse nuk kane pase as ODE BURRASH, per zhvillimin e ngjarjeve te kohese, as per ngjerjet qe kane ndodhe me vrasjen e Jusuf e Bardhosh Gervalles, te vrare nga vetveta e tyre mberenda NATES me pregaditje prej dy oreshe, duke i njohur me vet punen e tyre qe e ka bere gjate sistemit te kohes se Plejades Komuniste ne Jugosllave ne sherbim te UDBes ne Shkup ne Prishtine, ne Stutgart te Gjermonise.Dihet haptas se Gervallat e Dubovikut te Decanit nuk kane pase as Plak shtepie ne traditen shqiptare kombetare.Nuk kane pase e keraktere ARTI Kombetar te tardites shqiptare.Luse te gjithe shqiptaret kudo qe ndodhen, nese ka shqiptare te vertete te sinqert te kohes komuniste te Pljeades Komuniste te Jugosllavise, lete dele ne fushen e dijese, me deshmi dhe faket dhe te me kundershon REAGIMIN TIM, mua qe jam njojes shume shume i mire i Jusuf Gervalles e I Plejades Komuniste.Une jam Bahtir Hamza,Nese nuk mundem me I be mire shqiptarit keq hiqe se hiqe.Shqiptaret duhen te jen te ndershem gje qe duhet te I kujtojme edhe fatkeqesit e shqiptarve nacionalista nga shqiptaret komunista te Pejes, te Decanit, te Gjakoves, te Prizrenit te Gjilanit ,e te Mitrovices,e te Prishtines,si njohje mese kohes se sistemit komunist,qe shqiptaret komunista te Kosove ishin me jugosllav se jugosllavet, ishin ne hasmeri me vet shqiptaret nacionalist. Kjo eshte qe shqiptarve iu djege sot, Shqiptarve iu djege e verteta e kohes se tyre krim 1945-2001.per krimet qe i kane bere mbi shqiptaret nacionalista qe kan lane gjurma.Fatkeqesia e shqiptarve komunista te Kosoves jan te njohura e edhe keto LAVDATA nga Kadri Rexha,I thurre me hajni e me krahasime Palgjiatur, per Kadri Rodogashin per Jusuf Gervalla, ESHTE FATKEQESIA E VET KADRI REXHES,ESHTE FATKEQESIA E TYRE. QE I THURIN LEVDATET NJERI TJETRIT NE MENYRE KOMUNISTE:” TI PER MUA E UNE PER TYA”, QE TE EKZISTOJNE ME TE KALUAREN SI “PATRIOTA E NACIONLIST” SHQIPTAR,E KUJTIMI I KRIMIT TE TYRE NA PREK EDHE SOT, QE JANE TE DESHMURA KOMUNISTA KRIMINEL,JANE TE VRAME NGA TE BEMET E TYRE,QE JANE KARABUSHA TE PLJEADES KOMUNISTE, dhe Kadri Rexha,”MAGJISTER” DUHET TE DIEN KETE, duhet te kete ndershmeri te thete te verteten, me deshmi dhe fakte, te jete I sinqert PER SECILIN,SEPSE “plaget e vjetra” NUK HARROHEN.E mos te bene LAVDATA e mos te rrahe “Ujin ne hava”siqe thote populli, per njerezit shqiptar komunista qe I njohim shume shume mire,jo vetem ata por edhe te bemet e tyre ne performantin e jetes se tyre me punen e tyre ne PerEmrin Percaktor ne kohen e tyre te Jugosllavise.Duhte te dine Kadri Rexha, Kadri Rodogashi, duhet te dine Radio Kosoave e lire se:Askush nuk rritet me LAVDATA, e as me Lavdata FALLSO,ne kohen qe jemi sot qe e njohim kohen dhe sherbimin te komunistave e te plejades komuniste shqiptare kohen e tyre ne Kohe.1945-1989-1999-2008.PRANDAJE:Rinija dhe MOSHATE E REJA te Kosoves, e edhe Kadri Rexha, edhe radio kosova e lire,ne Kosoves, DUHEN TE DIJNE SE: NUK KA DY TE VERETETA RRETH NJE TE VERTETE, DHE LUFTA PER LEVDATA FALLSO MOS TE VAZHDJNE,O SHQIPTAR.Shiko më shumë