MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Monday, October 29, 2012

gogel.com,bahtirhamza.blogspot.com

PERGJIGJE: PARTIZAN CANE,GREKOFILIT,


Shqiptarogreku:Partizan Cane, me banim ne Greqi, nuk mjef fare mua dhe as kurre nuk me ka pare ne jeten e vet.Veprimet dhe akuzat e tia jane shepifje dhe rrena ne shenj hakmarrje,gje qe Une ja kam m bylle hajnin e tia per 300$.ne VISA-Card-timen nr:4510-2930-0012-9722.


By: Bahtir Hamza,author,editor.

Tuesday, May-22-2012/11:53:15 AM

Tham :GrekoFillet e Zerves dhe UDBAshet e Rankovicit.

Pergjigje drejtuar Partizan Cane, kryeredaktor i gazet “C” ne Grenqi,dhe kryudbashit te UDBes SERBOSHQIPTARE, Flori Bruqi, ne Kosoves, qe jan: ne sherbim te gerkve dhe te serrbve,njerezi te nivelit me te ndyte, te kalbur jane ndytesira te ksaj toke dhe te botes shqiptare.

I ashtuqujtur: Partizan Cana, ka te verteten e emrit qe e mban, eshte kryeredaktor te gazetetes “C” te rrjetit ne inetrentit.Grkofili Pratizan Cane, per momentin jeton ne Greqi, me Dallaveret e me mashtrimet e tia me lloj lloj besnese te ndryshme gje qe edhe ky miratoi shpifje e rrena kunder meje,ne gazeten e vet private ne internet.

Edhe ky GREKOFIL eshte nje shtojce plehu i agjensis se UBDese, civile te mikut te tij Flori Bruqit,agjent serrboshqiptar i cili ka jetua mbi 10.vjet ne Beograd, e tani jeton ne Prishtina, dhe ka agjensin private ne rrejtin e internetite ”FloriPress”,

keta ketu ja lidhe te dyte :”Harrni per Thes”………..Partisan Cane,grekofil,si vendlidje e ka Kondipolin ne jug te Shqiperis,por aktivitetin dhe funksionet i ke ushtruar ne Shqiperi komuniste te Stalinit pa mustaqe, dhe te rexhimit grekomanko Fashist te ZERVES.

Partizan Cane,gerkofilit,Nuk i ka mungua aftesit dhe njohurit per te zgjedhur rrugen qe edhe ky pleh komunisti –grkofil, hecen verbersiht mbas Qerrs se prishur qe eshte shtojce e plehut te Flori Bruqit,gje qe Flori Bruqi,per “KUMAR” dhe mik shtepie ne Isniq te Deqanit,Kosove,(1946-1999) ka pase Serrbet e Alaksander Rankiviqt,qe te dyte keta iu beni sherbime grekve dhe serrbve.Partisan Cane, nga Greqia,ne menyren tinxare –dinake ka tentua te merr parra,-Dollar nga xhirollogarija e Bankese time-VISA-Card.duke i perdor edhe numrat e kartes time Viza: 4510-2930-0012-9722. Dhe fale teknologjis ne zhvillim, nuk ka muje me ia arrite qellimit,Partizan Cane, me Banden te tia Elektronike-kriminale.

Me te dhenat qe kemi tani.Partizan Cane, ti rrjedhe e nga nje familje Çame nga Krahina e Çamerise, ke ardhur ne Shqiperin e jugut i perzer nga greket, nga regjimi grekomanko fashist i ZERVES, Personalit grek i cili i ka perza Çamet nga vendi i tyre qe i ka there si beret, qe i ka there si DERRRAT, i ka vra si qenet endacak dhe kurre per jete nuk ka me kene krahine e Çamerise,-as Janina,as Konica, e Shqiptarev e as e Shqiperise.

Ti Pratizan Cane, je GREKOFIL, kuader qe i ke sherbya regjimit totalitar komunist ne Shqiperi, aftesit dhe veprimtarit tende ja ke kushtuar ketoj rexhim dhe vazhdon ende te i ngelesh besnik ketyre rrymave, kesaj politik Ruse Greke Serrbe,kriminale antishqiptare, qe edhe gazeten tende private te internetit e quane:”C” qirilice d.m.th “S”(Serrbi)qe eshte nga sherbimet qe ke krya ne agjentura e ndryshme ne Greqi,te lidhur me Serrbi,te lidhure ne Shqiperin e Xhelatit komunist Enverist, te lidhur me Rusi, qe deshmohet kurveria e ardhjes tende ne jete si lindje, qe tya te ka dhene Nana e jote emrin.PARTIZAN.

Agjnetuart tua tani i kemi te njohura.Ato te cilat te kan paguar per shpijazh dhe pas hajnis Bankare (Seknat PiramidA) ti Parizan Cane, ke ngrite “Supermarket” ne Shqiperi, per te cilate pate nji sukses por te perkoshem sepse njerezit e tu te lagjes e te vendit tend, kan zbular te kluaren tende Hajni,shpijunazh,Tradhti, dhe per kete arsye mbylle “Supermaketin” gje qe per te i mbulau HJANIT dhe KURVALLAKUN e juaj Familjar, dhe per te ndrrua zanatin e hajnis dhe te tardhtise, zgjodhe Greqin,ke shkua ne Greqi.sepse:Ne Shqiperi demokratike vend per tya nuk kishte.

Shqiptarogreku:Partizan Cane, me banim ne Greqi, nuk mjef fare mua dhe as kurre nuk me ka pare ne jeten e vet.Veprimet dhe akuzat e tia jane shepifje dhe rrena ne shenj hakmarrje,gje qe Une ja kam mbylle hajnin e tia per 300$.ne VISA-Card-timen nr:4510-2930-0012-9722. Shqiptar ku do qe jeni te keni shume kujdes nga ky “njeri” Pratizan Cane, po ashtu te keni shume kujdes ndaje VISA-Cartes se juaje.sepse:Pratizan Cane, eshte Hjan i specilaizuar me Banden e tia Elektorinike,ua terhjek para nga Banka, pa dijenin e juaja.

Partizan Cane,tani mundohesh: Te ngreshe besnese me germen tend ”C”(“S”.Serrbia) dhe te gjeshe burimi fitimi duke iu sherbya sherbimeve screte Civile Grekofilve e Serrbofilve si ne Athine si ne Prishtin,njerit ose tjetreit Pardon, dhe u bere i njohur me nji gazete internet private redaksi “C” qe ne gjuhne serrb eshte “S”-Serrbia,e cila iu sherben anmiqve te Shqiperise kudo qe jane.

Ti Partizan Cane,grekofil,je bere vegel qorre,je bere:Shtijce plehu e redakesi “FloriPress” te kryeUDBAshit shqiptaroserrboshqiptar Flori Bruqit,fshatar nga Isniqi i Deqanit,Kosove, i cili ka jetua mbi 10 vjet ne Beograd,dhe Ta ka vene KAPISTALIN e gomorit dhe te trehjek pas vete kryeudbashi –agjenti i UDBES serrbeshqiptare Flori Bruqi,i cili te paguan tya per shpifje e rrena.

Ti Partizan Cane, per disa para te flliqura te inetresit privat i sherben Flori Bruqit,atij kriminel Ordiner, i cili eshte i shkolluar ne shkolle shpijunazhi dy vjeqare ne Beogrda dhe te bemet e tia ai, ti percjell tya,dhe TI, shkruan artikull ne deme te Çeshtjes njerezore te njerezve te paster shqiptar nacionalist kombetar dhe ne dem te atdhut te ashtu qujtur Shqiperi.


Duke iu referua burimeve te kajrat te verteta thueht:”Se Partizan Cane eshte shqiptar i Fallsifikuar” .”Pratizan Cane eshte GREKO FILL.- je njeri SESKI MASHKULL, ME NANE SHQIPATRE ME BABE GREK,ME GJKA GREKU,pa atdhe,je njeri pa identitet qe iu sherben kujdo qe e paguane” …Per te argumetua kete,ti i ke letrat e UDBAshit Flori Bruqi,qe ka bere shpifje e rrena, qe ka bere krime mbi rinistudnetore ne Jugosllvin e Titos e Aleksander rankovicit:1956- 1977-1981-1990.

Po te ishe ti Partizan Cane, nje atdhetar i ndershem shqiptar, siqe ti e pohon, qe ti rekalmohesh si pobilcsit, si kryeredaktor, si besnesmenn dhe namin qe ti e ke hape vetese,kish me kene ne Shqiperi si te tjeteret gazetar qe jane .Por ti nuk e ke ate nder qe te jesh shqiptar I ndershem,gje qe KE RA POSHT.zeri i juve eshte ze zie. Po te keshe aftesi njerezore te pasterta shqiptare kombetare ti nuk duhte te ishe ne sherbim te UDBes, serrb jugosllve –greke –qe te kan bere vegel qorre ata qe jane tarthetar,ata qe jane te pabese.Prandja: Çdo Veler e jotja njerezore ka ra posht sepse: Dihet konkretisht se kujt i ka sherbya dhe ne vazhdimsi edhe tani iu sherben po atyre….

Pratizan Cane,Ti je sherbetor i disa pranarëve qe te paguajne.Je “njeri” i pa kerakter njerezor,je pa dinjitete, je pa ideale kombetar,je pa nacionalitete, e aqe me keqe je bere vegel qorre qe i sherben atij qe te paguane.Pra per para Ti Partizan Cane, shete vetvehten dhe Robet e tu te shtepise tende.Sepse:Je rrite dhe je I ndertuar ne tarditen e Grekve te Rusve e te Komunistve “qifare” e “karamandolla”….

Njerezit si ti Partizna Cane, dhe njerezit e rengut te juaj perfundojne ne koshin e plehrave si te gjithe UDBAshte shqiptar te sherbimit secret serrb dhe po ashtu si te gjithe GREKOCAMET-, grekofilet qe kan mbete vegla qorre shpijuna e trathetar ne shtetin Graqi,dhe kurre dhe kurr nuk kane me u ngjall si shqiptar, as ne shtepin e tyre, as vendin e tyre ,as ne fshatrat e tyre,as ne qytet e tyre,as ne krahinin e tyre Cameri, as ne shtin e tyre GREQI. Por edhe ti Pratizan Cane,ke me cofe aty si “njeri” i pa fytyre,fytyre zi, ke me ngordh si qet nga mishi,qe ushqehen me COFTINA.