MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Thursday, October 4, 2012


MË SHUMË VLEN NJË KOKË DASHI

SESA NJË KOKË UDBASHI!!Nga Kadri ManiShpifaraku Flori Bruqi, spiunëllëqet e veta tenton të m’i mvesh mua!

Dhe për turpin e tij, këtë vijon ta bëjë edhe pas botimit të letrës së tij të turpit kur i dejrohet kryetarit të komunos së Deçanit dhe mburet se është në linjën e Titos dhe bashkëpunëtor i organeve të sigurimit jugosllav!!

Prej kuj dhe kur qenkam “frikuar” o spiun i flliqur!?!

Të nderuar qytetarë të Isniqit, distancohuni nga kjo krijesë mjerane që doli nga ai fshat i madh e me tradita atdhetare?

Dindushmanin Flori Bruqin nuk e brengos korrupsioni as pallatet e dyshimta pa leje, por “e paska hallin” te kasollja ime!?!

Pakurrizori Flori Bruqi sa merr në mbrojtje bashkëpunëtorët e vet rankoviqistë, sa merr në mbrojtje bashkëpunëtirët e vet enveristë, sa thotë se nuk është enverist, por iu bashkangjit atre, se do ta shkruaj një libër për neveristët!?!

Për skllopin e qenit “personalitete” na qenkëshin Qosët-Kaloshët-Milloshët... por jo Shkrimtarët e Veriut, Gjergj Kastrioti, shnjtëresha dhe Nobelistja për Paqe Nëna Terezë... Po ju, o llapaqena, kë quani “kurva” në faqet tuaja të pista!?! Ku do të gjeni azil, or ju rezilë, kur në faqet tuaja të flliqta qauni “këlyshët katolikë”- një komunitet!?! Po ju e keni gëlltitur turpin me bukë kur e komprometoni edhe fenë myslimane duke e quajtur veten “myslimanë”!!! Ani edhe ai hoxha nga Sllanina!?! Or të shitur, të përshitur e të përçitur me armiqtë e Shqipërisë etnike!!!

Famije Bruqi, distancohuni dhe leçitne bastardin e familjes tuaj që për çdo ditë po ju turpëron faqe botës, ndryshe familjarisht do të jeni të turpëruar për bashkëpunim me pushtusin.

Familja ime- Mani, do të jetë krenare me mua përjetë, familja jote- Bruqi, do të jetë e përbuuzur nga atdhetadashëti për jetë të jetëve.

Të mbyllet agjencia agjenturore FLORI-PRESS, ngase është helmuese për mjedisin tonë.

Turp e ndot sot e mot.