MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Sunday, April 28, 2013

GRAT SHQIPETARE, KOZAT ZYLO, BURBUQE BRUQI,RAIMONDA MOIZIU,KUMRIJE BRUQI, RAIMONDA MALEQKA,RADIO KOSOVA,BLERTA BRUQI,RAMIZE MURTEZI SHALA,AFRODITA MUSTAFA GUGULI,MELI BERISHA,NASIR SHATROLLI,ELFETE ALIHAJADR KUQI,HASIME TERZIQI,DRITA CAMAJ, AJSHE GASHI,MIMOZA AVDIU SILAMI,SHPEND S. HAXHIBEQIRI,XHEVDET DEMHASAJ,FATIME KULLI,LINDITA AGOLLI,NASE JANI,ELIDONA CINA,ARJETA GASHI,VIOLETA KUKAJ, SHKURTE FEJZA,LUIZE ZANJA,INGRID GJONI,BESA SATCIU,RAFAELLA PRIFITI, ALKETA PRIREVA,BESA GAXHERRI,BESART HAJDARAJ,ZANA PRELVUKAJ,GRESA ARBANA,FATMIRE MJKEU,ENGJELL SHEHU,FLORI BRUQI,RRUSTEM GECI,SABILE KEQMAZI-BASHA,SUZANA GERVALLA,


GRAT  SHQIPTARE KURVA BESNESESH NE KOSOVE,SERBI MAL TE ZI
E ALBANIEN. pjesa e –III- E LIBIRT.….

libri me i kerkuar qe ka nivelin me te larte ne forecen nacionales SI NJOHJE dhe si OBEJKTIV  e ritimit te punese time mendore qe perben nivelin me te larte te ARTIT TIM POETIK ,qe une iu pergjigjem UDBAshit,Flori Bruqit dhe kruvave te tia shqiptare e te qenurit BASHKELIDHJE  E TYRE me besneset me dashurin e tyre qe kan perqafua Beogradin, qe  kane shtrengua Duart dhe rrjetine e kriminelve te tyre me rritjen  e tyre qe jane te lidhur me Serbet Familjarishte nga Kosova, nga Decani,qe nga Bablart  e tyre siqe eshtt Maxhun Bruqi,e pas tije djali i tije me gjak serbi Agjenti shqiptaroserboshqiptar Flori Bruqi, i shkolluar mbi 10 vjet en Beogrda,e me pase rrjeti i tije kriminal siqe jene:Brubuqe Bruqi,Blerat Bruqi, Kumrije Bruqi, ( skate-tapallice,) me shkembime Besenses te tyre me kerkatere te perziara kriminale.....

 

Libri ime eshte I treti me radhe dhe eshte ky liber si pjes e trete e UNIVERSIT te Dashurise, dhe eshte mase i qelluar qe I pergjigjem Agjentit secret te sherbimit secret te UDBes,si pegjigje me e mira  qe Libri flet e tregon deshmi dhe fakte kunder Agjenitet shqiptaroserboshqiptar ne rrolin e KRIMINELIT ne Rroline Shpijunit I emruar Flori Bruqi nga Isniqi i DeÇanit, qe vazhdon te I shperfil;l njerezit e te bene  shpijf e rrena kunder njerezve dhe kjo deshmohet se esht knaqesi e tia e  edhe per kurvate shqiptare Burbuqe Bruqi, Blerat Bruqin, Kumrije Bruqin, qe jene pjese e Familjes  Agjenturjale BRUQIT nga Decani, qe  jane pjese e kurvave te tjera shqiptare te bashkuar ne nje rruge dhe kalojne ne rugen tjeter per te rrite numrat e tyre.para.para.para..

 

Keto qe jan rrite nepermejt perpjekjeve te Agjenturse te Shpijunazhit  dhe te politikes Komuniste q esot I kane dhe Besenset e tyre qe jane  shkathesi e tyre: nga Prishtine ne Beograd nga Beogardi ne Prishtine e nga Prishtina ne Tirane e nga Tirana ne Beograd  qe  jane te koperimit te Besneseve te tyre q earrije ate qe e deshiroje ne vet kushtet e jetese  per te i pase fitimet e tyre ne formancionin e tyr te perbere ne angazhim si detyr e tyre ne cilesin e Kruvave shqiptare qe rrutullohen dhe sot Rrugave te qytetev te Kosoves e edhe ne Prishtine duke pas suksese: Ne Mitrovice, ne Novi Pazar, ne Shkoder,ne Podgorice, ne Gjilan ne Ferizja dhe persei ne Çerrdhen e tyre ne Prishitne ne Peje ne Decan, ne Tirane ne Korce ne Gostivar ne Shkup ne Beograd siqe eshte kryekurva Fatime Kulli nga Dursi I Shqiperise, qe shitet here nga Tirana,here nga Shkodra, here nga Çameria,e qe eshte:Vejushke, LAVIRE  me prevoje te gjate  e therrur e edhe e guditur keqe nga deshira e saje, dhe pikerishte edhe nga UNE,gje qe kjo kryekurve Fatime Kulli, ua ka dhene vullnet te madhe kurvave te tjera.''Xhesika Leon Vulese''ose:”Jessika Leon,'' nag Londra, me prejardhje shqipatre me emer tE vertete: ALKETA PRIREVA, e ardhu ne Angli si Familje Komuniste  me et Drejet e Yugosllavise te Kohes s eTitose e te Rankovicit,dhe banuese,  ne Periferi te Londers, femilje kjo “shqiptare ” komuniste me perberje te kurva te ndryshme ne emer dhe mbi emer.

Me shume lexon ne liber...