MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Sunday, April 28, 2013

radio ZERI i PENES: FLORI BRUQI,ALBAN GERVALLA, JUSUF GERVALLA, RADIO ...

radio ZERI i PENES: FLORI BRUQI,ALBAN GERVALLA, JUSUF GERVALLA, RADIO ...: LIRBI ME I KEKRUAR NGA SHQIPTARET E ISH YUGOSLLAVISE TE SHQIPERSIE DHE TE DIASPORESE. KY LIBER ESHTE DASHURE TE BOTOHET  NE VITIN 1989 ...