MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Wednesday, April 24, 2013

FLORI BRUQI,ALBAN GERVALLA, JUSUF GERVALLA, RADIO KOSOVA E LIRE, AHMET QERIQI,ENGJELL SHEHU,FADIL SHYTI,KOLEC TRABOINI,RAIMONDA MOISIU,FATIME KULLI,ALKETA PIREVA,KOSOVAPRESS,AGJENSIONI FLORIPRES,FORNDI GERVALLA.COM,RAMIZ GERVALLA,LKAB_CAMERIA-ARVANITI,KOZETA ZYLO,DR.BURBUQE BRUQI, FARMACIA KOSOVE,BLERTA HYSEINI-BRUQI,DENTISTE,BASHKIM HASANJA,RRAHIM SADIKU,ARTAN KASAPI,DR.FERID AGANI,IBRAHIM KELEMNDI, XHAFER SHATRI,GANI XHAFOLLI,LIDHJA E SHKRIMTARVE E KOSOVES,GEZIM AJGERAJ,NAMIK SHEHU,ZEMRA SHQIPTARE, ALBEMIGRANT,NDUE UKAJ,KOSOVA SOT,RESHAT SAHITAJ, KALOSH ÇELIKU, BEGZAD BALIU,MERVETE DRESHAJ-BALIU,SABILE BASHA,RTK,RADIO KOSOVA,JETA NE KOSOVE,BRIN,KRENAR GASHI,XHEMAJL AHMETI, GEZATA FAKTI,LUAN QORRAJ,LUTFI AJAZI,PANDELI MAJKO, FATOS NANO,NIN GEOGRAD,DUGA BEOGRAD, GAZETA SHQIPTARJA.COM,PARTIZAN CANE,GAZETA C,AVDULLAH KONOSHEVCI,NEHAT S.HOXHA,

LIRBI ME I KEKRUAR NGA SHQIPTARET E ISH YUGOSLLAVISE TE SHQIPERSIE DHE TE DIASPORESE.

KY LIBER ESHTE DASHURE TE BOTOHET  NE VITIN 1989 NE SHEKULLI XX.DHE TANI ESHET REZULLAT I SHKELQYSHEM I SHPIFJE E I RRENAVE TE FLORI BRUQIT,.....
LIBRI KA PESHEN E DY SHEKUJVE KA NJE PERFSHIRJE TE AMORALITETI TE FLORI BRUQIT DHE TE FAMILJES SE TIA  TE NDYTE QE KANE PRODHUA LLOJ LOJ RRENASHE E TARTHETIE ME SKENA KURVARLLUKU QE NGA ISNIQI,DECANI, PEJA, PRISHTINA, BEOGRADI, E DERI TE TIRANA RRUGE KJO EDHE ANASJELLTASE.
NDERSA NE  ANEN TEJTER LIBRI PARQET BISNESET E FAMILJES  BRUQI TE LIDHURA ME SERB NE BEOGRAD DUKE FILLUAR QE NGA SHEKULLLI XX GJE QE NE PROCESNI E BESNESEVE  NE BASHKELIDHJE ME SERBE FLORI BRUI AKTIVIZIN  BESNESET ETIA  NE SHEKULLI XXI  DUKE I AKTIVIZUA ME STIMULIM NE BEOGRAD,BUBRUQE BRUQI, BLERAT HYSENIA  -BRUQIN,NDERSA  NE TIRANE AKTIVIZON KUMRIJE BRUQI (QE ESHET SKATE-TAPALLIC  E DENURA NGA ZOTI.) ME  SHQIPTAR QE NUK DIJNE ME SHUME....

LIBRI ZUBULON TE VERTETENE E KETIJ UDBASHI I EMRUAR FLORI BRUQI ME EMRIN KOMPERATIV :"FLROIAN" NGA KUMAR I TIJE SERB.
LIBRI DESHMON AMROALITETIN E FAMILJES BRUQI  QE ESHTE E INSTALUAR NE UDBEN SERBESKLAVE TE YUGOSLLVISE QE  NGA LUFTA  E DYTE BOTERORE  QE NGA MAXHUN BRUQI - QE I KISHTE MIK SHTPIJE SERBET E DACANIT  E TE PEJES.....
 
TE INTERESUARIT MUNDEN TE  POROSITIN LIBRIN  NEPERMES ADRESE ELEKTORNIKE E-ma: hamzabahtir@gmail.com me pages .49.00.€, plus posta  Dergese.
PERSHENDETJE SHQIPTARE.


TASHE DILE FLORI BRUQI NE FUSHEN E E DIJESE, BENE SHPIFJE RRENA E PROPAGNAD TE RREJSHME KUNDER MEJE.
TE PRES  KUR TE DUASHE....