MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Sunday, February 24, 2013

Bujar Nishani,Hashim Thaqi,Atifhet Jahjaga,


NESE I KE THANE  DIKUJT TUNGJATEJETA I KE THANE VETEVEHETES

 Pjesa e ketert 

By: Bahtir Hamza, author

FR.February-22 - 2013  2:22:07 PM


THEMA: TI NJOHIM SHQIPTARET NE PERIUDHEN KOHORE, ME PERBERJEN E TYRE NE PEREMRIN PERCAKTOR 

Presidentja e  ZARFIT  SECRET  e Kosoves,Aifete Jahjaga,ne 5 vjetorin e Pavareise se Kososves por edhe me pare  nuk viziton familjen e Liris se  Kosoves,sepse e dine vehten se eshte e Deshtume.

Me pas  qartesine saje eshte se : Atifete Jahjaga, eshte GRUA E PA BURR,ishe Police rrugash,eshte e nivelit te ULTE edukativ,nuk e ka bilancin ne mes qiellit dhe tokes, por niveli I saje ka keraktere te ndryshme, e ne fuqin politike nuk barazohet as me Hashim Thaqin, edhe pse  Hashim Thaqi,e fuqizoi si presidente te Kosoves.  Hashim Thaqi  I cili ka ber nje distancim nga Familja e Adem Jasharit,ne kete 5.vjetro te Pavarsise se Kosvese,  asryet ende nuk dihen, gje qe  as ne 5 vjetorin Hashim Thaqi,nuk e ka pershendet  Familje  e Komandantit te Adem Jashrit, as Rifta Jashrin te madhin e  tyre.E ne materjen e pernerjes Kombetare,Hashim Thaqi, harroi, se nese i thyua   dikujt Tungjajeta I ke thene  vetevehtes.

·        Anashkalimi,Mos Pershendetje, Mos Rrespkti I  Familjes  Emblemtike Te Lirise Se Republikes se Kosove, Familjes  Adem Jasharit, Ne Prkezin Historik Nga  Hashim Thaiq Dhe  Nga Atifete Jahaga,Çfuqizon:

·        Anashkalimi I Ketyer, Çfuqizon,Deshmoret e  kombit, duke I perbuze e  shendrrua ata ne harres,…..

·        Anashkalimi I tyre Çfuqizim skrificen e  tyre per  liri,

·        Anashkalimi I tyre Çfuqizon: ndershmerin e tyre e te familjes se tyre, 

Anashkalimi dhe mos Pershendetjen e Familjes  Emblamatike te Adem Jasharit, deshmohet se Hashim Thaqi,kryeminister I Kosoves Çellimisht ne Mars 2012.ktheu Sovranitetin e Serrbise mbi Kosoven,kjo eshte specifike e Hashim Thaqit, kukull i PDK-es dhe e ZARFIT SECRET te tije. 

Anashkalim, mos pershendetja dhe mos visita  ne familjen e Jasharve ne Prekazin Heroik,ne 5.vjetorin e Pavarsise se Kosoves,eshte Çellim I caktuar, qellime  keto te ardhura nga politika e Ideoligjise komuniste e PDK-es, se Xhavit Halitit,(mafi ilegale)e, e Hashim Thaqit,qe sot kjo parti funksionin me Ideologjine komuniste te Enver Hoxhes, dhe se dyti ne gjirin e vet ka krimet e mbrendshme qe ua kane bere vdekjen: Ahmet Krasniqit,ne Tirane, Komandant Drinit ne Prizren, e Xhemajl Mustafes, ne Prishtine qe ishin si kunkurent te politike te tyre…. 

MOS PERSHENDEJT DHE ANASHEKALIMI, dhe mos vizita  e Familjes Jashari ne Prekazin heroic te Drenices,nag Hashim Thaiqt,dhe nga Atifet Jahjaga,qe eshte defect I Mentalitetit shqiptar te tarshiguar nga Serrbet,eshte edukata  me e lute  e morlit te tyre njerezor, gje qe krey I shtetit te Kosoves “ KOSOVO* ” fuqwizon:

·        Fuqizon UDBAshet shqiptaro-serbo-skllav,te Kosoves dhe te Serrbise

·        Fuqizon shqiptaret e sherbimit secret serrboskllav qe jane te pasiur  me Diploma te Besnesseve ne Beograd dhe ne Kosove.

·        Fuqizon shqiptaroserrbet komunista te organit me te larte jugosllav UDBA duke i perdore taktikate dhe menyarte e tyre te  kualifikuar ne Beograd te Serrbise,siqe jane: Shpifjet,Rrenat,Politik Diskritive,Propaganda e rrejshme,siqejane: Procese te montuara gjygjesore, pa deshmitar krimi,edhe ne Kosove,edhe ne Serrbi, edhe ne Hage,…...

·        Fuqizon  Heronjet   Komunista  te Jugosllavise e te  Kosoves  Te Shpallu nga Tito dhe nga Rankovici : 1945- 1989. Fadil Hoxhen,Xhvit Nimani,Mahmut Bakllin, Hysamedin Azemit, e tj…..

·        Fuqizona veprimtaret VETERAN te sherbimit secret serbosklla te UDBes Jugosllave.

·        Fuqizona punetoret e sherbimit secret UDBAsh,te shpallur heronj te Kosoves Padrejtissht Ne Vitin 2010 nga zv/presidenti Jakup Karsniqi, Bardhosh Gervalla e Jasuf Gervallen,

·        Fuqizon ngritje ne Peidistal,te Rrahmon Morinen, Selim Broshen,Malush Kurhasanit, Djeladin Beqirajn,Lutfi Ajazin,Ajet Istogun,Ahmet Dobrunen, 

·        Fuqizon ngritjen e Permendores  se Sllobadan Milosheviqit ne Graqanice.

·        Fuqizon ngritjen e Permendores se Aleksander Rankovicit ne DEÇAN,

·        Fuqizon ngritjen e Permendores se Sinan Hasanit ne Gjilan,

·        Fuqizon ngritjen e Permendores se Veli Deves ne Gjkakove

·        Fuqizon ngritjen e Permendores se Ali Shukriut e te Kol Shirokes ne Prizren, 

Po keshtu ne kete pikepamje psikologjike lidhet Bujar Nishani President I Shqiperise,  I cili e fuqizoni si kujtim kohen e Enver Hoxhes, qe deshmon mbrendesin e perberjes se tije  si psikologji,si kulm shteti,si bashkim, si personazh,qe mbeshtet komunizmit dhe politiken me Enver Hoxhen.

Bujar Nishani,qe mbeshtet komunizmin qe mbeshtet  sherbimin  secret  UDBen shqiptaroserrbeskllave te Kosoves dhe njerezit  e tyre qe I kane mbrojte Interesat e Serrbise dhe te Jugosllavise,qe kan mbrojte ideologjine komuniste  duke favorizuar me medalje mirenjohje vajzen e UDBA-shit, Jusf Gervalla, Qe Ishin Sherbetor ne Sherbimnit Secret Serb UDBA Jugosllave. Donika (Jusuf ? ) Gervallen, qe fare   nuk ka kene pjesemarrse  ne levizjen studentore te Dhjetorit 1990. Ne Tirane.As nuk kerakterizohet me Traditen shqiptare dhe me as measgje me Shqiperine. 

Bujar Nishani,Çuditerisht, nuk  e njef  trimerin dhe guximin e as zanafillen e NDERIT te gruse shqiptare te Drenices te Llapit e te Kosoves, dhe ne kete mbyllje te mbrendshme te Bujar Nishanit, qe mbyllet ne rethin e komunizmit me gjymese  koke me mentalitetin e plote Komuniste te Enver Hoxhes, e ngjjalle Enver Hoxhen te Donika Gervallen,dhe komunizmin ne teresin shqiptare, qe  bijen  e nje UDBAshi shqiptaroserboskllav, qe Familjarishet kane TRATHETIN KOMBETARE,qe  nuk kane pase as tituj, as Grada, as ndeergjegj njerezore as Burrni shqiptare,as tradite kombetare ,as nuk jane nacionalsite shqiptar,as nuk kane art ne etiken kombetare,gje qe  Bujar Nishani,  e shperblen Donika (Jusu ? )Gervallen me medalje mirnjohje. Oo zot..o zot….Medet o Medet. 

Shtrohet pyetaj:

·        Per Çfare Çellimi eshte kjo Mirenjohje  si medalje.

·        Cili eshte arsyeje e  ksaje Medalje si  mirnjohje,

·        Çka kerkaterizon kjo medalje si mirnjohje.

Kjo Mirnjohje si mdealje,nga Bujar Nishani,Predident I Shqiperise, qe e ka bere me NDIKIM,-Influence, me RRENA,te shiptarve te Kosoves me banim tani ne Shqiperi,per te bere te popullarizuar Donika (Jusuf ?) Gervallen, ne  Ineteresin e kthimit te  ndikimit komunist .?

Po Çka ka ne lidhje kjo me dalje  me Donika(Jusuf ? ) Gervallen,qe  te iu kthehen shqiptarve  te Kosoves,disa shqiptar  te Shqiperise,qe nuk jane:As per pushke as per NDER, as per miqesi, as per lavdata, as per njerezi…..

Mendone kete Bashkombasit  e mije shaqiptar nacionalist ku qe ndodheni.

Ne  kete 100.vjet shtet te Shqiperise,Shqiperia  me sundim te shqiptarve mbi shqiptaret, shqiptaret nuk kane Enckolipedi Familjare,…

Hejjj  100.vjet shtet shqiptaret e Shqiperis,edhe sot ne kete shekull XXI.ne perdorim te gjuhes shqipe ne mediat  e tyre  Publike, Radio e ne Televisione, perdorin fjale e fjali te gjuihes  serrbe.Medet o Medet.

PROVE:

Pos  te tjerave fjale  jane edhe  keto fjale:

Kollona,Stazhi,Stolli,Shina,Vozit,Zbor, e tj… 

Ndersa shqiptaret e Kosoves edhe sot ne kete shekull XXI.gjuhen serrbe  e perdorin te perzire me shqipen edhe ne Mediat RadioTV te Kosoves,gjuhen serrbe shqiptaret e Kosoves e perdorin edhe ne shtepijat e tyre sepse serrbet I kane miqe shtepije,sepse serrbet I kane HYPSA,Jarajn te Nane e te Vajzave te tyre. 

Kete e Deshmon vet Atifetja Jahjaga, Presidentja e Kosoves,qe gjuhen serrbe e perdore ne Opinjonin  public-poltik ne Media te shqiptare te Kosoves,duke deshuma popullarizimin e dashurise se vet dhe mbushje e mbrendesise se saje  si FEMER e Kosoves  me dashuri Serrbe.

Po cili jam Une.?! Une jam Bahtir Hamza,shqiptar,qe nuk e dia gjuhen serrbe as shkrim as lexim.Une nuk e njofe as Drejtshkrimin e gjuhes shqipe,une nuk kame as ngjyre cokolade,por shkrimet e mija kane logjiken e plote te kuptimit ne njohje,si dije,si pamje, dhe ne veqanti ne peremrin percaktor.

Po cili jam Une.?! Une jam Bahtir Hamza,shqiptar, Une e njoh te folurit e paster te gjuhes shqipe .Une qe  te folurit e gjuhes shqipe e kam te shkelqyshem me krenari,edhe pse I foli disa gjuhe te huja….

Po cili jane Une.?! Une jam Bahtir Hamza,shqiptar, qe jam I verfer per njeri dhe nese I them dikujt Tungjate jeta I ka thane vetevehtes. 

NESE I KE THANE  DIKUJT TUNGJATEJETA I KE THANE VETEVEHETES 

Çditerisht , ne kete 5 vjetor te Pavarsis se Kosoves,nuk  pershendetet nga qeveria e Kosoves,Emblemantika e Liris se Koovese.E nga Presidenca e Kosove,  anashekaloje viziten ne Familjet qe jane  krijeus  te Lirise se Kosoves.!Interesant kjo nuk ka ndodhe  me Presidnet e tjere te Kosovese.Intressanat, kjo  nuk ka ndodhe ne vitet e kaluare te qeversie Thaqi.1.!
 
Shtrohet pyetja.
Pse nuk pershendeten  Familjet e Deashmore, qe nga gjkau I tyre jane Thamelet e Lirise se Kosvese.?!

Pse nuk pershedeten kate Deshmor qe I kane dhane Kosoves jeten e tyre,femijet  e tyre,prinderit e tyre.?! 

Pra cila eshte aftesi e ksjae Presidnete, cila eshte Rraoli I saje, ne kete post,  me kene  bashkepunon kjo Presidente qe te  mos e viziton Familjet e Deshmorve.

Pra cila eshte aftesa e ketije Kryeministri Hashima Thaqi-a,qe te mos I pershendet Emblimantiken e Lirise se UCKes. 

E dia ky Kryminister se me kontributin tone,Maj.1991.Prill.1995. me gjakune e ketyre deshmorve 1997-1999.ka ardhe ne kete post, qe edhe ky te  gezojne jeten e gjalle ne kete lirie.!!! Kjo deshmone se Kryministri e gezon vetevehten  dhe nuk e ka krijua lirine e Kosoves vet…..!!!!!!. 

Pse  nuk  e nderon sot kete familje  me pershendetje,pse nuk jepe pershendetje,  Familjes se Adem Jasharit,publikisht,kjo deshmon se Kryeministri nuk e ka vetedijen plote, as te fort dhe nuk rrezaton ne Funksionin e se vertetes kohre  te kohes per Liri dhe Çlirim.Kjo kuptohet se Kryeministri yne eshte mik I ngusht I komunizmit,I PS se Edi Rames, IPPSH se  Fatos Nanos, I PKSH te Paskal Milos (rrenevec-Hajdut.i IDEVE) pra arsyen e din vet Kryeministri Hashim Thaqi, dhe kjo na mbetete  qe te zbulojme NE.!!!??? Pa rreximit te tije nga Posti shtetror.

Shtrohte  pyetja:

Pse i shvrydezoje postet  e tyre Kryeministri dhe Presidentja,

Nga kush  eshte ndikimi –Influenca  te keta,ne destecionin  per Rrespektin e ndersjellt ,apo me Ndikim te Udhtimit te tyre vetem deri te varret e reja.

A duhen te mesohe keta ende qe te kethjne  NDERIN shqiptarve per Mbrojtje dhe Identitet Kombetar.?!

A mbyllet kjo alternative  e ketyre ketu.?! qe nuk pershendesin  dhe nuk vizitojne Familjet e Deshmorve.Kjo deshmohen se KREU I shtetit te Kosvese, nuk ka Dashuri, per Femiljet e Deshmorve ne bashkelidhje te Lirise dhe te Humbjes se anetarve te familjes  se  tyre per liri.

Kjo ka domethanjen se:Problemi I Roberise dhe I Robrotizmit te shqiptarve ne Ballkan,ka qene dhe eshte me shekuj  perbrenda vet shqiptarve, e jo problem I Europese, e jo problem  I Beogradit, e jo problem I Ankaras, e jo I Tiranes e jo I Athines.
PERSE TE MOS PERSHENDETEN PERSE TE ANASHKALOHEN PA PERSHENDETJE FAMILJET E DESHMORVE NGA KERU I SHTETIT KOSOVE “KOSOVO * ”.????!!!!! 

Kjo deshmon se ne Kosove  ka problem politike, ka problem Ekonomike, dhe ka  shume Budalla,edhe ne te Djathet edhe ne te Majte, dhe Predidenca edhe qeveria, edhe Parlameti,kujtoje Thenjen e Jakup Krasniqi,”Ne parlament  te Kosoves keni pru rrugaqa” !!!!…..

Pra cila eshte Thelbi I Paqes, I stabilitetit, I Isntutucoineve te Kososves, kur  dihet se ne Repobliken e CONGOS,qe eshte e njeta situate eshte e njeta me republiken e Kosoves, Realiteti I  lirise ne Congo eshte motavacioni I zhvillimit Ekonomik, Ndersa “repubkila  e Kosoves”-“KOSOVO *”eshte motavcioni I edukimit politik,Sepse: “KOSOVO * “ nuk eshte as ne Union Ballkanik, as ne Unionin Europjan as ne Uninon Emerikan, kur dihet se 47%  te shqiptarve  ne Kosove jane te pa Pune.Pra mungove zhvillimi I shqiptarve ne punen mendore te tyre.

Par historiku I Kosovese eshte ne “ KOSOVO * ” pa emrimin republike,pa zhillimin ekonomik,pa produkte te shqiptarve ne tregjet Boterore,pa garanti shtetore…..

Pra cila eshte Origjina   e shqiptarve   si Pushtetar,si qeveritar, si Presidence, por edhe Cila eshte origjina  e kteyre te Vdekurve qe kane Sakrifikua jeten dhe Familjen  e  tyre, per kete LIRI te Kosoves per “Kosoven Republike”???!!!

Pra cila eshte  e mira  e ketyre KRERVE  te Shtetit  Kosove, e qe  jane te njohur KRIMET e shqiptarve te Kosoves,mbi shqiptaret nga vet shqiptaret, pas viti 1999.per pozita Poilitike nga Kjo ELIT Politike me Qeverisjen e Hashim Thaqit.1.dhe me qeverisje e Thaqit.2.


Po duhet  te dihete dhe te njihet  se Cila eshte  e  mira  e ksaje Familjet e Shaban Jasharit,ne Prekaz te Drenices, I cili vdiq  me  56  anetar te femlijse se vet nga Terrorizmi serrboskllave, nga  Urretja  e UDBAshve shqiptar, qe ishin shqiptar ishin KRIMNELA te RRYME,kunder shqiptarve nacionalista te Kosoves, dhe kunder poilitikes se vertete te shqiptarev qe NE si nacionalist shqiptar e luftojshin Serrbin dhe Jugosllavine.


Dhe perderi sa nuk pershendesin dhe anashkalohen, nga KRERET e Shteti,artificial “ KOSOVO * ” kete familje,e edhe familjet e Deshmorve,gje qe kjo ndikon ne fokusin te reformat politike te vet shqiptarve kosovar, qe ndikon dhe reflekton negative te shqiptaret e ndershem te Kosoves, por qe kjo  percaktohet ne te miren e Partise se tyre politike PDK-ja, edhe eshte e mirseardhur per  te  huajit aty ne Kosove,qe eshte  si  njohje per  vendoret per rrugen dhe politike jo te mire te PDKes, dhe te Presidneces, e as ne kontekstin  per vet LIRINE e  Kosoves,gje qe mos pershendetja dhe Anashkalimi  ne rrugen e tyre ne 5 vjetorin te Pavarsise eshte   nje  gabim I KREVE te shteit qe  deshmojne se iu mungon Edukimi,iu mungon Tradita shqiptare, por ne anen tjeter jane te vetedishme se e kane fundin  e vitit dhe kane me u  largua nga keto poste. 

Pra kush eshte  I miri I Koosves,

·        Eshte ky qe  e shvrydezone gjakun e deshmove per postin  e vet.

·        Eshte ky qe  e shvrydezon ngjarjet e luftese per te krijau FAM e lavdata,fallso.

·        Eshte ky  qe thote se ka kene:” Reproter I luftese” ne Kosove 1998/1999.

qe eshte Shpifes e rrence e falsifikator me titull”Magjister” sporti.!!! Qe ka jetu mbi 10 vjet ne Beogrda.Agjent I UDBes.

·        Pra jane keta  qe ne kete mosh te pjekurise,na tregoje primitivizin  e tyre familjar.

·        Pra jane keta  qe kane rrethin e tyre  shoqerore krimianl dhe shiten me tituj e Diploma per lavadata.

·        Pra jane keta qe  e perbuzin gjakun e  Deshmorve tane nacionalist shqiptar.

·        Pra jane keta qe gjakun e derdhur per LIRINE e Kosoves e kane bere SHURRE  .

Ne vend  qe KERU I shtetit te falenderoje  kete familjne qe eshte bertha e LIRISE se Kosvese, qe eshte Emblema  e Nacionlizmit shqiptar,e Identitetit kombetare, qe mbrojte nderin e Familjese, qe mbrojti MORALIN e Vajzeve shqiptare, qe mbrojti  kulturen dhe Traditen shqiptare,kata qe jane KREU I shtetit e anashkalojn dhe nuk I pershetndesin Fmiljarete e tyre.Hejjj Shqiptare BRE….. 

Kjo deshmone  se kreu I shtetit te Kosovese, qe para 10 viteve e me shume, eshe  I perbere  nga KRIMET e fshehat,kjo deshmone se kreu I shtetit jane zemer zinje, perbehen nga shpirt zinjte, nga te Keqijate   e tyre qe i kane  mbulua  me ardhjen  e tyre ne pushtet , ne poste Instutucionale, dhe tani kjo deshmohet se  Hashmia Thaqi-a, dhe Atifete  Jahjaga, jane te pasuar  nga kriminelet e tyre, nga keta qe eshte i goditure direct GJAKUN E LIRISE SE KOSOVES, sepse :Anashkalimi dhe mos viztat ne Familjne e Jasharve dhe mos pershendetje nga KERU I shteit e ka kete kuptim qe e thash.Nese ju e kuptoni ndryshe me tregoni edhe mua ju lutem. 

Shtrohte pyetja:

·        Nese dikush  e don lirine  e Kosoves,  duhet te I dojn edhe nacionalistet shqiptar.

·        Nese dikush e don Kosoven Republike, duhet te I dojn Familjet nacionaliste,qe kane bere lufte  me UDBAsh shqiptaroserrosklla te Serrbise e te Jugosllvise.

·        Nese dikush  e don Lirine e Kosovese,dhe USHTARET e UÇK-es, duhet te don dhe Familjet e tyre.

·        Nese dikush  e don rrolin e luftese,duhet te  done dhe rrolin e LIRISE

·        Nese dikush e done akcionin per mbrojtejen e Moralit  te  vazjave jetime, duhet te don Familjen  e tyre  dhe Tarditen shqiptare.

·        Nese dikush e don stabiletitin e Kosovese, duhet  te don dhe ndarjen e Kososve nga Serrbija,

·        Nese dikush e don Kosoven e lirie,duhet te don  dhe heqejen e Sovranitetit te Serrbise mbi Kosoven.

·        Nese dikush  e don dikush stabilimin e Kososve, duhet te done dhe inicijative per mbrojtjen e Identitetit kombetar.

·        Nese dikush e don Europen,  duhet te don dhe ten DERON  kategorin e Deshmorve te kombit. 

Pra kjo deshmon dashurin mbi vet  shqiptaret por ne anen tjeter  deshmohet se dashuria per shqiptaret mungone e edhe ne Akademin e Shkencave te Kosoves, qe  jane  shqiptaret,qe  jane shume te rand, sepse:Jane po  ata Komunista Calisk, qe nuk Reagoje kunder ksaj qeveria, qe  heshtin per fitimet e  tyre,edhe ne kombinimin e jetes se tyre, ne Jubileun e shtetit te Kosoves, fare  nuk duken ne Festime as ne Mdeai a sne Publike. 

Pra kjo deshmohet se politika e KREUT te Kosoves eshte e fuqishem perbrenda tyre qe jane shprit zinje, keta qe mbrenda  tyre e kane  krimin qe kane qellimet  e keqija, dhe deshmohen se cilet jane, ne  te vdekurit e familjeve te Deshmorve,  qe shkelin mbi  Gjaku I ketyre Deshmorve, Dhe vdekjen e anetraeve te tyre,dhe lufta e tyre per mbrojteje, nuk qojen  fare  peshe per ta.Kjo eshte qe qevria e Kosoves Thaqi.2. Presidentja e ZARFIT SECERT e  Kosovse, nuk iu jeper  randesi fare shqiptarve te vdekure,Familjev te Deshomrve,Femijve jetima, e as shqiptarve qe jane te  Zhduker gjate luftes 1999.nga Xhandarmarija serrboRuse.gje qe e bejne kete Anashkalim,dhe fare as nuk I pershedesin te afermit e tyre. 

Pra  shembulli I Hashima Thaqit-a, I PDK-es, dhe shembulli I Presedentes pa titull,Atifete Jahjaga, qe nuk ka kulitet politik, as nivel njohurie, qe deshmohet se KREU I shtetit te Kosovse, eshte shembulli, I serrbve, eshte shembulli I UDBAshve shqiptaroserboskallv, tipik KOMUNISTA JUGOSALLV, UDBAsh,Rankoviq-jane,nga te paret e tyre, qe keta PUSHTETAR e neneqmoje gjakun e Deshmorve dhe Familjet e deshmorve,por qe KERU I shtetit eshte me fat qe kerrieren e tyre e bejne ne nje Kosove te re ,qe TRAGJEDIN dhe ROBERIN e shqiptarve e ka Internacionalizua  ne tere  Boten. Ibarhim Rugova,

Pra keta  individ  te shoqeris ton te shtetit ton,  qe e kryesojne KERUN  e shtetit, dhe me dy qeverite e Hashima Thaqit, dhe dihet se ne mesin e tyre jane kriminelet me gjuhe serrbe jane UDBAshte,shqiptaroserboskllav qe kane bashkpunua  me sherbimin secret serrb te Jugosllavise,dhe sherbimin e tyre ne UDB,e kane tarshigim  nga Baballaret e tyre qe ishin me jugosllav se jugosllavet, qe tani kerkojne Mbrojtjen e serrbve  ne Kosove,Dhe nuk I mbrojne Familjet e Deshmorve, nuk I mbrojne Femijte jetima, nuk I mbrojne TRI LEGJENDAT e DRENICES, edhe pse Kosova qe nga Marsi.2012.eshte  NenSovranitetin e  Serbise,  kjo  eshte  deshmua edhe me heret ne Eliten Politike te shqiptarve Kosovar se populli  shqiptar I Kosoves,gjenerate e reja dhe te vjeterate  nuk u pajtua qe Kosova te  udhehiqet nga njerezit  e mdhej e te dijese, siqejane:Rexhep Qosja, Adem Demaqi, Ibarhim Rugova,Nexhad Daci,por eshte shume interesant se ne ARTIN POLITIK dhe ne zhvillimin e politikes  se shqiptarve te Kosoves  ka aqe shume dhembje, ka aqe shume gabime, ka aqe shume njerezi te paformuar,ka aqe shume IDIOTA shqiptar, dhe dihet  se pase 1999-2013. popullit yne shqiptaret  nuk kane asnje te mrie nga kjo qeverisje  e dyfisht e Hashima Thaqit,nga kjo politik kriminale e PDKes,dhe populli e dine kete dhe perseri iu beson ketyre Poletikajve qe jan te mbyllure ne KRIMET  e tyre.  

Por ne qeverisjen e dyfishte Hashima Thaqit-a, edeh Paralmenti I Kosoves,Mendon  se eshte I kanqur populli shqiptar  me qeverise  e dyfishte  te Thaqizmit  me Ministrate e tije….

Por  edhe Presidentja e ZARFIT SECRET,Atifete Jahjaga,mendon se eshte e madhe per  popullin  shqiptar, ne realitet :JO.JO.dhe JO. Kariera  e tyre  ka perfundua sepse tardita e tyre shqiptare eshte e mbyllur, dhe jane te pa mvarure nga populli. 

Pra si eshte e mudur  qe qeveria Thaqi,2. Presidenca e shtetit te Kosoves,(ZARFI SECRET),  te ua kethjen shpinen  familjeve te deshmoreve, e mos te I pershendesin,anetaret e Familjes se tyre, te I Anashkalojen gjeneratet e tyre, dhe a jane Fajtore Familjet e Deshmorve, a jane Fajtor Femijte e Familjve te Deshmorve,

Apo eshte puna e qeverisjes dhe puna e presidences  shtetrore,qe te mirat  e Familjeve te Deshmorve ,qe  gjakun e Deshmorve, nga kjo qeveri e Hashima Thaqit-a, e be SHURE, dhe as ne kete shekull XXI nuk gjinden te zhdukurit shqiptar.Medet o Medet!.O Zot,Gjaku I kujet eshte ky.?! Pjelle e kujte eshte kjo.?!

Shterohte pyetja:

Kush jane keta qe e shkaterruan  Kosoven 1998/1999.?!

Kush jane keta qe e shpalle Kosoven shtet me 17.shkrut.2008.

Kush jane keta qe ne Mars.2012. e kthyan ne Kosoven nen Sovarnitetin e Serrbise.” KOSOVO * “?!

Kush jane keta qe deshirojen te jetojne me serrbet e me Serrbin bashke.?! 

Jane keta shqiptar.?!

Jane kate  jane kerijesa te poshterta Hijena te zgjebosura.

Jane keta, qe ne Kosove e kane prau gjendje te veqant per serrbet dhe me gjakun e shqiptarve ne te miren e shqiptareve,  e kane prau te keqen per shqiptaret.

Jane keta shqiptar qe ne Kosovove e prunen  Eulexin.?! Qe e ka Çfuqiza Policin e Kosoves.Valle PSE?!

Jane keta shqiptar,qe Kosoven I prunen  te Huajit. ?!

Jane keta shqiptar qe VRITEN ne kete joplotni te lirise se Kosoves nga ROMUNET.

Jane keta shqiptar, qe qeverisn me Kosoven.?!

A kane logjiken te shendeosh shqiptaret e Kosoves ne Poletizimin e tyre ?!
 

Pra   e kujt  eshte “Kosova Republike”?!

“Kosova republike” eshte rezulltat  I nacionalistve shqiptar te Kosoves.

“Koosva republike” eshte rezualltet I Rinise studentore te Drenices e te Llpit.

“Kosova republike” eshte rezulltat I luftes kunder UDBAshve shiptaro-serbo Jugosllave.

“Kosova republike” eshte rezulltat  dhe TROFE I shqiptarve te vdekur nga dhuna dhe TERORI  nga XHenocidi Serrb.

“Kosova republike” eshte rezulltat e  shtepijave te djeguar .

“Kosova republike” eshte  rezulltat i  shqiptarve te ikure  nga Kosovea afre Nje (1)Milion shqiptar.1999. 

“Kosova republike” eshte rezulltat I Hjanive dhe I Pasurise shoqerore  qe e perfituan Poletikanet shqiptar pas LUFTES ne Kosoves.

“Kosova republike” eshte rezulltat I Besnessmene shqiptar qe jane pasurua  me punen e tyre KRIMALE, ne sherbimet e tyre Agjentyurjale te Jugsollavise e te Rusise.

“Kosova reublike” eshte rezulltat I Agjentve e Shpijunave Shqiptar te Kosoves qe jane shkollua ne Beogrda ,e qe kane punua ne sherbimin secrete UDBA serrbeskllve.YU.ne Kosove dhe ne Jugosllavi e ne EUROPE.1974-1999.

“Kosova republkie” eshte rezulltat I rrebelave e I terroristave Islamik-Muslian shqiptar qe jane te Instaluar edhe sot ne Kosove dhe ne Europe.

“Kosova rpublike” eshte rezulltat I Elites Politike Komunoiste te komunistave shqiptar te Kosoves e te Jugosllavise.?!

“Kosova republike” eshte rezulltat  I Ekstarmisatve serrb te Gazimejdanit dhe te Extremistave  Muhaxhdistave Isalmik shqiptar. 

Pra edhe pse  shqiptaret, poletikanet, dhe grupet e tyre shoqerore te KLANEVE politike shqiptare ne Kosove,I kane pasurit dhe besnesset e tyre  ne Kosove, pro zemren e tyre e kan te zeze, jane HARAMXHINJE,jane KALEMXHINJE,jane SHPIRTEZINJE,jane UDBAsha te ideologjis komuniste dhe nuk e kritikojne as Qeverine as Presidencen, per Marrezite e tyre politike e kombetare. 

Por ne anen tjeter  as Qeverija dhe as populli  nuk I Kritikojne  Bessneset e grupeve te shqiptarve qe jane te lidhur drejt persedrejti me Serrbet ne Beograd,siqe jane Barrantoret e  shqiptarve ne Prishtine me ato Barrnatoret te Serrbeve ne Beograd,qe kane edhe perberjet e projekteve Politike te Kosoves,si  e drejte e tyre,qe jane:  QENE  e QENUSHA shqiptar qe jetojne ne Kosove ne Prishtine qe kane Barrantoet e tyre,ne Bessnese te dyfishat prefitimi… Pra ketu nuk duhet magji, por duhet te I njofim shqiptaret qe jane shqiptar te mashtura  nga  serrbet e nga te hujit dhe fare nuk pendohen para konsumusve,as pra  popullit per gabimet  e tyre  ne politik, ne ekonimi, as per ILAQET e Skadume  qe ua shesin shqiptarve per sherim per ate cka iu duhet njeriut te smute, dhe aqe me keqe  nuk I tregojne as te verteten e skadimit te tyre,sepas:Nuk kane  ndergjegj qe te demantojne  Besnessin e tyre me Serrb. Ja Çfare fytyre kane keta shqiptaret e Kosoves me Besneset etyre qe  duhe te dijne se edhe keta kane me vdek. 

Keta qe nuk pendohen per demet qe  ua kane sjelle shqiptarev nacionalsit te Kosoves, ne shekullin XX dhe ne shekullin XXI. Dhe poashtu pas luftes, per vrasjet e qellimita politike qe i kane bere pas Çlirimit te Kosoves,2000-2013.Pra ne strukturen e jetes dhe te vdekjese,jane keta shqiptar te Kosoves,qe lidhjet e tyre jane me Fatos Nanon,me Edi Ramen,ne vizionet  e komunistit e te xhelatit Enver Hoxha,dhe  kete e  deshmon Bujar Nishani, President I Shqiperise, qe eshte I perbere po nga te njete keraktere te Ideologjise komuniste, qe eshte me I vogle se Enver Hoxha,qe suksesi I vet Bujar Nishanit,  ishte,qe ishti  I mbulura me Petkun e Damokraci,PD, te Profetit ton Zotit Sali Berisha,dhe eshte zgjdhje e tij si President i Shqiperise,dhe u zbulua tani me 20.shkurt.2013.se Bujar Nishani eshte me gjymse koke- sakt- I gjymte ne njohjen e se vertetes kohore te Levizjes Studentore te Dhjetorit 1990.ne Tirane per rrximin e Diktatures Komuniste te Rexhimt Hoxhiste, ….