MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Saturday, August 31, 2013

RAIMONDA MOISIU,KOZETA ZYLO, FATIME KULLI, ALKETA PIREVA,AGIM GASHI,FLORA PECI,AHMET QERIQI,


MARALI ME I NDYTE I RAIMONDA MOISIUT SHTETASE “SHQIPTARE”
ME ORIGJIN DHE STIL ROME-CIGANE NGA KORÇA E SHQYPNISE


By: Bahtir Hamza,author,artist.
Friday, August 23, 2013.12:52:57 AM

Thema ;HIPOKRIZIA E SIGMATIZUAR ‘’KOSOVARJOTEVE’’SHQIPTAR TE KOSOVES
NUK KA DY TE VERTETA RRETH NJE TE VERTETE

MORALI ME I NDYTE PSIKOLOGJIK I RAIMONDA MOISIUT,SHTETASE SHQIPTARE
ME ORIGJIN DHE STIL ROME CIGANE NGA KORCA E SHQYPNISE SE JUGUT.
Peja e pare dhe pjesa e dyte

Pos Kozeta Zyles, “mesuese e komunizmit” qe une haptas e kan paraqit publikisht ne libirn tim MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE pjesa e pare -I-, ne opinjon per mardhenjet e saje Tinxare me shqiptaroserboshqiptarin e UDBes Flori Bruqi,UDBASH nga Isnaiqi I Decanit, Kosove, tani po e paraqes Ramionden Mosiun, KURVE SHQIPTARE qe eshte ne librin tim MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE pjesa e dyte-II-,me banin ne USA, me Origjin dshe STIL ROME-Cinge nga Korca, dhe e mbeshtetur ne Flori Bruqin, per te krijuar LAVDATA E FAM te RREME gje qe edhe me mardhenje intime gju me gju me UDBASHI ton Raimonda Moisiu mundohet te ndryshon vetvehten e vet .Motoja e tyre eshte edhe ne kete pamje te saja ne Foto me Flori Bruqin, qe deshirone te afirmohet ne krahune e UDBes me Flori Bruqi, me rrena e me levdat te rreme mundohet me marr edhe Fam FALLSO e te shpall Burrin e vet :”VETRAN TE LUFTES SE KOSOVES SE UCK-es” dhe keto rrena jane edhe nga Flori Bruqi, eshte Hipokriza dhe Marrezia e tyre qe jan njerezi skandaloz.

Edhe Raimonda Moisiu, lindur me 1957.shtetase e Shqyperise ,eshte nje femer nga Korca e Shqypnise qe nga viti 1999 jeton ne Amerike,qe eshte rrite me sistemin komunist dhe nuk ka jetue me sistmi Demokratike dhe as nuk ka mesua kurre per Demokracin, dhe si e vogel ka lujte edhe futeboll ne Korce ashtu siqe lujen Romet Magjupet me tope Harranash dhe kan pase nje jete jo te mir por te verfer.

Raimonda Moisiu e ardhur ne jete nga Nana e saje me origjin Rom dhe Baba Origjin Shqiptar,e martume me nje njeri I pa shkolluar qe ka dite me fole shqip shume mire dhe me 1995 I punusar ne Greqi, dhe me kethimin ne Shqypni me 1999. Me nje vetur bie ne nje Kanal dele jashte rruges nga shpjetesia e madhe dhe nga mos dije I pa Experence per te drjetua Makinen dhe vdes nga mos dija nga Rakija.E, e jo nga dashnia. E jo per UCKen.

TE DASHUR BASHKATDHETAR SHQIPTAR-E, KUDO QE JETONI DHE PUNONI.
Eshte knaqesi per mua dhe per mbar opinjonin shqiptar te u beje me dije, te ju beje te njohur me KURVAT SHQPTARE, qe flasin edhe anglisht dhe jan civilizuar dhe iu mungone emenci[imi ne USA qe jetoje edhe ne Shqypni edh ne USA edhe ne Angli,qe kane JARANAT E TYRE. kan GRUPE e tyre, qe kane Investua ne Rrejtin e internetit shpifje, RRENA, kunder meje, dhe me ka ra ne Qafe, pa me njofte fare,kan perllos Personalitetin tim, kan vra identitetin tim kombetar, me kam thye ne etiken kombetare, kan ushtrua padi Prvate me akuze shum te rande “DHUNE SXUALE” ne interesine e perbahsket KURVAT SHQIPTARE kunde meje ne gjygjin Republikan te Torntos Canda.Kjo eshte Magia qe une e kam perjetu nga keto Kurva shqiptare dhe nga UDBASHI shqiptaroserboshqipatr Flori Bruqi, me gjak serrbi .
Per me I njoft keto KURVA SHQIPTARE une kam tri libar te mija :”MARATONA E KRVAVE SHQIPTARE” pjesa e pare-I-II-III- dhe tani po e pregadis dhe pjesen e katert.

Ne librin tim Maratona e KURVAVE SHQIPTARE pjesa e dyte, e gjeni Raimonda Moisiun ,nje kurve shqiptare me Orgjin dhe Stil Rome-Cigane, nga Korac e Shqypnis se Jugut, dhe e panjohur per shqiptaret dhe per mediat shqipatre nga viti 1957-2004. qe jeta e saje eshte Erresire Komuniste 1957-1999. Dhe pragmatika e saje eshte qe nuk ka Çafqe kurre interesim per te u bere e njohur ne Elitke letrare kombetare shqiptare e as ne medijat poblike te Shqiperise dhe kjo kuptohet se nuk ka pase as shok as miq, as rol te modelit Demokratike per liri te shqiptarve dhe per Heqjene Izolimit te Shqiperis dhe ne anen tejter Rominda Moisiu nuk ka pas as Orjentim per te u bere gazetar,apo shkrimtare apo Poete , apo Diplomate e rrejshme me politiken e saje te rritjes komuniste qe eshte e mbulume me lavdata te RREME dhe tani nuk do te jete e mbulume.

Sot 20 Gusht 2013. Une paraqes shkrimin kunder Raiomonda Moisiut , pasi nuk eshte diplomuar ne asnji shkolle te Shqypnis dhe te Amerikse, dhe pasi Burri I saj nuk ka vdek per arsye te UCK-es, dhe pasi eshte mbeshtet ne krahun e UDBes te Flori Bruqit, dhe ne shkuplimet e tia, dhe kan koperua shpifje e Rrena, ne rrjetin e Internetit kunder meje bahske me KURVA TE TJERA,dhe cka eshte edhe aqe me keq, kan ble njerezi me para,femar shqiptare dhe te huaja,per te ushtrua padi private ME RRENA e me Skenar te parapragaditur nga Flori Bruqi,kunde meje me kauza te pabaza dhe shume te randa”Dhune Sexual”!...

Raimond Moisiu, jeton sot ne Amrik dhe nuk ka jetu si asylante dhe nuk e dine jete e shqiptareve fare ne Amerike .Kjo KURVE SHQPITARE VEJUSHKE, nga Shqypnia,kurre nuk ka kane e njohur as ne Shqypni dhe as ne Amerike, per opinjonin publike as ne mediat shqiptare, as si e re, as si Plake, as si e martume as si Vejshuk, as si KURVE SHQIPTARE,as si femer e sistemit Demokratik.

Raimonda Moisiu, nuk ka kendua kurr shqip,nuk dine me I ra asnje Instrumenti,nuk dine me vallzua shqip, nuk ka botuare asnje artikull ne gazetate periodike te Mediva shqiptare te Shqiperise 1957- 2004 .Nuk ka lujt ne as nje film, dhe as nj liber nuk e ka botuar ne shekull XX.1957-2000.Nuk ka pas as ndikim ne politiken shqiptare ne Tirane,as per lirin e Shqypnis nga Komunzmi as per sitemin Demokrtike te Shqypnis, dhe as ne Amerike.

Raimonda Moisu po si KURVATE TE TJERA te Shqiperise, ka kerakteret Principet dhe STILIN e tarshiguar nga NANA e saj me Origjin ROME,nga sistemi komunist sepse:Raimonda Moisiu,eshte rrite dhe eshte Formua KURVE SHQIPTARE ne rrolin kryesore te Familjes se saje te perzire si komunista dhe nuk ka pas kontroll nga askush. Kjo eshte KULUNISJA e pamjes se saje qe sot mundohet me u ndryshua me Filozofin e jetes duke i ndrrua JARANT nga njeri te tjeteri ,duke I ndrrue grupet e mashkujve nga grupi –X- ne gurp e Praktikes, gje qe ka ndrrua dhe Origjinen dhe shte shtetsa shqiptare duke e koperuar ne sistemin politik komunist joprefesionalizmi ne Profesionalizem edhe keshtu u be KURVE E NDYTE E ERRSERES komuniste dhe kete e dine cdo shqiptar e dine e tere bota e dijne te gjithe njerezit e ndershem dhe Peralmetit Shqypnise.

Raimond Mosiu, eshte e njohur ne MARATONAT E KURVAVE SHQIPTARE, po si kurvat te tjera dhe koha kurr nuk iu ka shkelqya ketyre Kurvave sepse kan qene pengesa te DRITES dhe kane fitue para nga Trupi I tyure dhe kete e kemi te njohur me Motone tyre qe tani mundohen te ndryshohen sepse jeta e shqiptarve eshte me shume problem dhe kjo vazhdon te fiton para e para dhe me shume duke investu vetvehten e vet ne humbje te nderit.Ky eshte rrethi KURVAVE SHQIPTARE qe jane ne Rrjetin e Marimanges te Deqit e te Bijve te Dreqit qe mbernda vetes edhe Raimonda Moisiu ka spiralen, qe mbende vetes ka spiralen, po si kurva te tjera dhe nuk munde te rrite vetevehten, kete e rrisin vetem ata qe ekan inetres te kjo, dhe interest e perbashket ata qe kan keraktere te njeta qe APSOLUTIKISHT NUK PEPRUTHET ME TE VERTEN E KOHES as me Biografine e vet dhe keta qe jane te tille e rrisin kete me RRENA edhe me Lavdata te RREEME dhe me orjetime te gabuara ashtu siqe eshte Biogarfia a saje dhe Imazhi e saje eshte zero, eshte Oping e Pirotit te tregktise komuniste me perqindje nga Serrbia ne Greqi e nga Greqia ne Shqypni…

SI U BEN RAIMONDA MOISIU,”GAZETARE, SHKRIMTARE,POETE” ?!
CILAT JAN LIBRAT E SAJE PSE NUK I FUQOZON VITI I BOTIMIT
NE FORMEN E RENSPOSIBILETETIN LIRIK .

Ketu e gjejm gurpin e jaranave te saj si shvrydezim si perqindje si komprsim apo aletrenativ te njete taktik , si te kuvet te tjera shqiptare

Edhe Raoimonda Moisiu, po si Kozeta Zylo, Fetime Kulla, Alketa Pireva,(XHesika VULA-Jessica LEON) Besa Sahatciu, Momiza Prishtina, Laura Topxhiu, Lunda Lulgjuraj, Vesa Arbana, Gresa Arbana,Elsa Hamitja,Esma Jaubelin, Flora Peci, Rafaella Prifit, dhe shume kurvat te tjere qe jane ne rrethin e ketyre grupe te Interesit te RRENAVE ete Lavdatav FALLSO,qe kam per te I parqitur nje nga nje; shepifjet e tyre, rrenat e tyre, mesazhet e tyre, qe me kan FYE aqe rand, pa me njohur fare,meszhet e tyre qe i ruaj per Funksionin e se vertetes qe I kane shkrua kunder meje ne FACE BOOK, ne webfaqe te ndryshme ne aktivitein e tyre MASIV ne rrjetin e Internetit, qe me kane VRA identitetin tim kombetar dhe me kane shpall te vdekur qe me kan pengua ne Kerrieren time. Keto KURVA SHQIPTARE qe mundohen te ndretojne FAM te RREME me UDBASHin shqiptaroserboshqiptar AGJENTIN E UDBES FLORI BRUQIN, I cil ka jetu mbi 10 vite ne Beogrda qe I ka perdor 46.emer Fallso ne Internet dhe qe keto KURVA shqiptare jane bere pasuse te tia, jan bere PAUESE te tia, dhe tani infuenca e tia individuale kunder meje te njerzezit te tjere nuk vazhdon, sepse shqiptaret e ndershme tani me njohim mua dhe I njohin KURVAT SHQIPTARE I njohin UDBASHET shqiptaroserboshqiptare, I njihin komunistat, dhe eshte dashur qe une te punojne,7.shtate vjet.pune,pune ,pune ,eshte dashur qe une te luftoje, lufte lufte lufte, 7.shtat vite per me e mbrojte Identitin time kombetar per me ardhe deri te kjo e vertet e ketyr KURVAVE SHQIPTARE ,per me ardhe deri te e verteta e ketyre UDBASHve shqiptaroserrboshqiptar me Martijin nga Pentagoni,te identifkuar njie nga nje me ID dhe kerakteristika e tyre dhe lete dalin shqiptaret ne fushne e dijes dhe lete I Demtojne te vertetate e mija. 

Keto KURVA SHQIPTARE I sollen te miren UDBASHIT individual Flori Bruqit,dhe u bene prezente edhe ne tavolinin e tije, ja siqe eshte kjo foto deshmi e ksaj Kjo KURVE SHQIPTRE E QUJTUR RAIMONDA MOISIU.me STYIL dhe Origjin Rome-Cigane.

Kjo foto tregon me shume se nje mije libra sepse Raimonda Moisiu ne parqitje e libarve te sjae nuk I jepe vitet e botimit kjo eshte nje taktike e veqant e ksaj kurve shqiptare qe mundohet me u shite e ndryshem te te tjeret , ndaj qe eshte VEJUSHKE-KURVE.Sepse Ketu flitet per bashkpunim e tyre te zi,shifet strategjia komuniste e sigmatizuar per te u shapll :”Ptariote” gje qe vitet e botimit te cdo libri jane shum te randsishme sepse e bejne te fuqishem LIBRIN dhe Individualizmin e autorit,dhe kjo I mungon Raionda Moisiut , dhe direct kuptohet deshmohet se Raimonda Moisiu,eshte autore e rrejshme.

Por per te pase simpati edhe me te madhe Raimonda Moisiu, paraqitet ne cilesin e gazetares dhe me tendence iu eshte ngjit Flori Bruqit,per bashkpunimin e RRENAVE SIGMATIZUESE ,per te shpall edhe Burrin e vet :”Veteran te luftes se UCKes” sipas RRENAVE TE FLORI BRUQIT,dhe kjo eshte shume intersant po si RRENAT E PENDELI MAJKO-VICIT,qe thote: se ka orgjin gjermane”a ne Realitit ka Origjin Vllehe-Cigane, dhe iu eshte ngjit Hashim Thaqit.Poashtu edhe Raomonda Moisiu kurr nuk e kan njofte me pare Flori Bruqin, dhe ngjitja e saje me Flori Bruqin,deshmon traditen tipike ROMA-Cigane, te Korcarve te Shqyponise, njiashte siqe eshte edhe kengtarja nga Korca LORETA KAÇKA,”LORI”, qe e iu eshte ngjit mashkujve te Kosove per FAM e per Krriere nga njeri te tjeteri dhe nga Grupi ne gup, dhe dihet se Kosova nuk bene Tregti –PAZARE me Shqiperin, as me Kuaj, as me Bika, as me Gomar te Korqes, por mashkujt ‘’kosovarjot’’ fitojne para e para me keto KURVA shqiptare dhe jetojne prej TRUPIT te tyre…

SI E NJOFTI RAIMONDA MOISIU, UDBASHIN FLORI BRUQI, 
Kthehem ne vitin kelendorik te punse time kur isha ne Kosove 2003-2005 ne cilesin e Kryterit te Shoqates” Pena shqiptare”.ne Prishtine
Konkretisht une me funksionin tim ne cilesin e kryetarit ne kuader te Shoqates “Pena shqiptare” pos librave poetike te mia ,Une nxorra edhe gazeten time “Pena Shqiptare,” dhe ne kete gazete time nga dashuria per liri nga dashuria per atdhe nga dashuria per shqiptar-e,a,a,a,nga dashuria per SHQYPNIN,kam bere te njohur njerezit e pa njohur I kam popullarizua njerezit qe kurre nuk kane kene te njohur-a, ne Mediat periodike te shkrua te Shqiperise dhe te Kosoves qe ishin te pa njohur edhe per mua edhe per opinjonin shqipatr dhe gazeta ime me guximshme ,e par eshte e lidhur me Sami Frasherin dhe vetem une dhe Prof Dr.Gjyltekin Shehu, e Prof. Ahmet Kelmendi,kemi pune dite dhe nate per kete gazete “bile” ata flinin edhe ne karrika ne zyren time, dhe pjesa me e madhe e shkrimeve I kushtohje lashtesive tona historike dhe une edhe sot I kujtoje me malla Fjelet e tyre, fjalet e tyre qe me kan terhjek verjtjen qe mos te I botoje shkrime te njerezve te pa njohur.Por une kisha deshir me e nxjerr ne pah njerezit e pa njohur meqe Programi,Stratgjia rregullorja e punes e Shoqates ishte per zbulimin e krijusve te rinje, por edhe te njerezve te pa njohur ,dhe ky ishte MOTOJA E JONE .

Librat dhe gazetate qe I kam botue une,ishte kapitali im shpirteror sepse isha I Cenzurauar qe nga viti 1976 .Dhe ky ishte nderi im me i laret dhe gazeta nuk ka pase cenzuar u dallu me e guximshja, u trehoqe dhe nga shitja nga shqiptaret e “NDRESHEM”, dhe terhoqi vemendjen e ter shqiptarve sepse ne gazet paratqita matrijale te pa botuare me para dhe nag gazeta ime dhe nga libri ARBANIA-II-shqiptaret e Kosve kane vjdhe matrijale dhe I kan botua ne gazette e tyre.Pra ishte Aktiviteti im dhe pse gazeta nuk ishte e redaktuar prefesionlisht ishte shume e qellum ne opinjonin shqiptar sespe une kisha Urrteje ndaj komunistve dhe ndaj UDBAshve shqiptar dhe per kete Urretje me zbuten nervate dhe koken Gjylktekin Shehu dhe Ahmet Kelmendi, qe mos te bje anmiq sepse ishte koha e pas luftese dhe deshironin qe te gjithe shqiptaret te ishum bashke dhe iu Jam shume mirnjohes z. Gjyletikin Shehut, dhe z.Ahmet Klemendit,qe me kan qetesua dhe qe pata fatin qe kem puna me ta dhe qe i kam pas ne krahu tim . AS kush tejter nuk me ka ndihmua as per redaktim as per matrijale as per botim dhe Dizjanin e gaeztes e ka bere Cajup Kajtazi, ishte bashkevendsi im,dhe ky me ka trehjek vrejtjen duke em thaen:” mos iu jep hapsir ne gazete njerezve qe nuk I njefe, ku e di ti sa cka ndodhe me pase” dhe nga muaji Tetor 2004 e deri ne muajin qershor 2005.as nuk doli asnje shqiptar qe te me Falenderon per KREDON e punes time dhe nuk gjeta asnje Mirnjohe as fjale Miradia, te ata qe une I kam bere te njohur me pune time me gazetn time pa I njohur,as kush nuk me ka falenderua as per nje fjale Flamenderit.hejj shqiptar.As ata shqiptare qe vishin e rrishen ne seline e shoqates dhe bejshi llafe e muhabet pijshin edhe caffe,si domos e zhvrydezojshin kohen kurr une nuk isha ne zyre, Hjejj shqiptar bre perjetimet e mija jan shume te dhembshme. 
Ne gazeten tim I kame popullarizua ne opinjon e medijave, pos te tjereve edhe keta qe sot jen Anmiqet e mijen.Keta shqiptar-e, :Raimond Moisiun, Fatime Kullin, Fadil Shytin, Flori Bruqin, Kolec Traboinen, dhe kete nuk e kam bere per komercialitet as per ndonji lloj PARAJE por per nder dhe per rrespekt si shqiptar.

Kete e kam bere nga nderi im i ndershem , nga nderrgjegj ime e sinqert, nga shpirti im i paster, dhe eshte shume interesant se neper mese gazatese time Raimonda Moisiu dhe Flori Bruqi, jan lidhe bashkua u benen bashke ne Historin time ne kohen time dhe tani jan ANMIQET e mije ,e ,edhe keta te tjeret trajtohen mese veti shi shok – si dashnor, p.sh.Kolec Traboin e ka Dashnore Fatime Kullin, dhe me kan ra ne qafe mua te gjorin pa iu bere asgje te keqe.Kata duke bere SHPIFJE e RRENA KUNDER MEJE,duke men vra edhe me Injuranc.Por tani nuk jane me,nuk jane me miq te mije, as te gazetes time,dhe gazeta dote botohet perseri dhe do te iu tregoje te vertetene e tyre :”sihariqin” UDBASHit shqipatreserboshqitare Flori Bruqit dhe KURVAVE SHQIPTARE ,sepse Historia ime nuk eshte vdekja.

Shpifjet e tyre RRENAT e tyre nuk jane as njerezi as per shtaze ,edhe keto KURVA SHQIPTARE nuk jetojne me shtaze shtepie, edhe pse keto dhe keta nuk dijn me I ra asnje Instrumenti dhe kurr nuk kane perzentua kulturen e Etikes kombetare shqiptare,kurr keta dhe keto kurva nuk jane paraqite ne Tarditen shqiptare as individuale apo familjare ne Binat e Filmave te Botes , gje qe Shpifjet e tyre RRENAT e tyre na qojen deri te Familja e tyre qe nuk kane as nder, as moral, as culture, as Tradite…, 

Shipfjete RRENAT e tyre na qojne deri te titulli I tyre e gradat e tyre FALLSO, te shkollimi I tyre qe eshte shkollim I FALLSIFIKUAR, me Intervenime, dhe nga ky Titull FALLSO ne duhe te kethehemi mbrapa ne shekulli XX qe te shofin sistemi Komunist dhe te I njofm ne peremrin percaktor shqiptaret dhe ate kohe qe kan sherbya si perkthyes te gjuhes serrbe-shqipe, si sherbetor ne sherbimi n secret UDBA ,si komuist te Yugosllnise ,si poltikaj me poste shteti, dhe kjo nuk perputhet me Realietin e se vertetes qe parqitne sot kata shqiptar-e si:gazetar-e,, si Poletikaj,si Shkrimtar-e, si Poet-e, si Patriota, si nacinalist, si ARTIST, dhe duhet te njofim qellimin e tyre te te I njofim sot ne kete kohe te ketij shekulli XXI qe keta UDBASH keta KOMUNISTA dhe keto KURVA SHJQIPTARE jan te mbuluar nga RRENATE E TYRE, nga njerezit e tyre qe jan te njetes gategori,nga njerezit qe kan keraktere te njeta dhe kurr nuk e kane barazua realitetin me lirine, por shqipatrve ua kan bere Jeten edhe me te rande sesa qe e sot jetojne me Kosoven e shpallur shtet dhe qe eshte nen sovranitetine Serbise dhe kjo deshone se UDBA shqiptarserboshqiptar-e, dhe ish komunistat me vizionet e tyre jan FORCUA dhe njerezit e tipat e tille sot qe Na Çfaqin problem NEVE shqiptarve te ndreshem nacionalist qe jetojm te gjorit si gurt ne UJ….

Pra une jam Bahtri Hamza, jetoj si GURI NE UJ,dhe lshoje rreze ne maje te ÇyÇavices,te Goleshit, te Kosamqit e te Berishes, dhe jam i pregaditur ne cdo aspekt jete per te u ballafqua me cdo njeri dhe me cdo persone edhe ne formen e STILIT tim qe e mbje – veshtjen e KAUBOJAVE,dhe as gabimet e mija nuk I mbuloje, as te kqija e mija nuk I mbuloje, dhe jam I njhur per cdo shqiptar-e, edhe ne peremrin percaktor edhe pse me eshte dashur te merrem me UDBASHin Flori Bruqin, 2005-2012.Sepse me gjeti edhe mua te gjorin te pa krah,Dhe beri lloj lloj Shpifje e lloj lloj RRena edhe per mua, dhe Nuk largohem nga REAGIMET e mija,dhe nuk ndahem nga e kaluara ,ne asnje dite,ne asnje jave ne asnje muja, ne asnje vit, sepse vullneti ime eshte per te deshmuar te verteten e shqiptarve qe kan lane gjurma,per te I deshmuar Mozaikun e Kengevashev te mija POEZI,librin tim “JETA TROKET NE DERE” te Persekutuar nga UDBASHET shqiptariserboshqipatre ne Mars 1993.per te deshua lirine - LIRIA - LIRIA eshte me kufije , dhe me Tunele, e me zik zaka jete, por kjo deshmon se une nuk jam I kriminlizuar, nuk jam Krimenl,nuk jam Agjent i te huajve, kurr nuk kam qen dore e zgjatur e Serbise e as e Yugosllavise.Kurr nuk kam kene anetar I Pratise Komuniste Yugosllave.Une kurr nuk iu kem nenshtrua asnje njeriut, asnje fshati, as nje qyteti, asnje karhine, as nje republike, dhe as nje shteti, dhe kem qendrim tim dhe kokeforcin time dhe kembnguljen time,dhe ky eshte nacion im gje qe Une iu kam nenshtrua FEMRAVE te BUKURA sepse e dua jeten,sepse keshtu Funksione jeta ime DHE KETE Funksion e kam Trashigim nga Babi im ISA,sepse Babi im Isa ka kene KURVAR I Fort, me I madhe ne fshat dhe ne rrethin 1973-1983 dhe Bashke iu kemi hy Nuseve te reja me “Rezhnik ne Krah” (“rezhnikat” jan shkalle te larta tedrunit ) ne karh ne dhomat e tyre ne shtepija Dy katshe duke ia gjua qenve te tyre qe e ruanin Oborrin nga nje cop Mish dhe kurr nuk kemi kerku ndihme nga askush.

KTHIMI NE TE VERTETEN 
Te kthehemi ne teme qe te njohim te verteten e Raimond Moisiut, KURVE SHQIPTARE dhe deshirate qe fshihen NEN TA, qe Raimonda Moisiu,ka kerkua ndihme te UDBASH shqipatroserboshqiptar Flori Bruqi,per FAM e per Popullaritet qe me ndihme e RRENAVE te Flori Bruqit, Raimonda Moisiu, deshiron te shpall edhe Burrin e vet:” Hero te Kosoves” nese nuk mundet zyrtarisht e shpallin privatish, por ne anen tjeter deshiron te behet e njohur edhe si gazetare ne Opinjonin Mediatik shqiptar dhe kjo deshmon se Raimonda Mosiu, nuk eshte e zgjuar, nuk eshte Intelegjnete, nuk eshte ashtu siqe paraqitet ne “Librat e saja” qe I ka botuar nga viti 2005. Dhe qe ne pamjen e Biografise se saj si njohe te verprave te botuar nuk e jep vitet e Librav ete Botuara.Kjo eshte taktika e kurveris se tyre.

Te dashur bashkombas e kuptoni ju kete Taktik kete menyre KURVERI qe nga RRENATE e tyre mundehet me krijua IMIGJIN e ndonje “shkrimtare te madhe” dhe nuk eshte ashtu siqe ne mendojn shqiptaret , sepse; Kjo KURVE SHQPTARE –VEJUSHKE, deshmon vullin e vet ne krahun e UDBes, dhe zgjodhi Flori Bruqin, qe te bene me FAM,qe te dyve iu mungon Origjina shqiptare,qe te dyve iu mungon Etika kombetare,iu mungon gjaku shqiptar, i mungon tardita elementare shqiptare, qe nga Familja e tyre dhe kjo deshmon se Raimonda Moisiu eshte ne koperime me shqiptaroserboshqiptaret e UDBes, qe kane pase Profite te besnesive te ndryshem edhe me Skenat Piramidale, edhe me Besense te ndryshme te pasurive te huaja pas luftese se Kosoves kjo ka ndodhe edhe ne shekullin XX dhe qe nuk kane pas rrespekt per shqiptaret nacionalit, dhe qe kurr realitetin nuk e kan barazua me lirine dhe pikerishte Raimonda Moisiu , RA ne kurthen e Raimonda Mosiut, ne cilesin e gazetares duke marre inetervist UDBASHI Flori Bruqi NUK E KETHEU TE VERTEN E TIJE NE KOHEN E TIJE. 

SHTROHET PYETJA:
1. Çka e detyroi Raimonda Moisun te jete gjum me gju me Flori Bruqin,
2. Çka e detyroi Raimonda Moisin te luna rroline gazetres, cili eshet qellimi isaj.?! 
3. Cila eshte Alternative e saje.
Kur dihet se shqiptare me tituj:”.Profesora.Magjistra,Doktorra,e Akademika,”te Letersise se Historise letrare shqiptare ,ne pergjithesi nuk Funksionjne ne realitetin e se vertetese te KRITESKES LETRARE, dhe po te Funksionin KRITIKA LETRARE me ndershmeri, shume KURVA SHQIPTRE kish me u rrexua per toke,dhe librat e tyre kishin me shkue ne kosh te plehrave .Po te Funksiojke Kritia e vertete dhe e ndershme shqiptare per authoret e shume libra te UDBASHve shqiptaroserboshqiptar te Komunistave te Kosoves, shume libra te tyre kishin me shku ne Koshin e Plehrave,njeashtu siqe kane shkua LIBRATE e UDBAShit Flori Bruqi, qe eshte I njohur HAJDUT,PALGJIATOR I PASKUKSESM DHE FANATIK I ZJARRT.
Por edhe nga ky UDBASH dhe kjo KURVE SHQIPTARE ME ORIGJIN ROME NGA NANA E SAJ– VEJUSHKE ROME,nuk ka te bjen asgje as me lirin e Kosoves as te UCK-en, as me Demokracine e Shqypnise, dhe kjo me Banim ne Amerike, deshmon se eshte nen influencen e dikjut tjeter qe luan rrolin e GAZETARES dhe deshira e saje eshte mashtrim, nuk eshte autore ne ARTIN KRIJUES KUALITATIV me kualitet te ndershem, gje qe nuk dine me e drejtua as Motrrin,”TOMOS” dhe eshte e njohur qe nuk ka asnje vlere, as njerezore, as te Etikes kombetare, as kulturore letrare dhe Syninimi I saje eshte FAMA e RREME dhe kjo kurve shqipatre mundet te shkruan cfare te done…

Flori Bruq, dhe Raimonad Moisiu,dhe KURVATE TE TJERA SHQIPTARE, siqe shte Fatime Kulli dhe Kurva te tjera ,Mua me akuzoje:” si mashtures,mua me akuzoje si hajdut, mua me akuzojne UDBASH,mua me akuzoja per dhune sexuale” o zot….

Çfare krimineli jame une.?! Sa dramatike jan keto akuza te pa baza.!!! gje qe une jam victim e nje KURVE shqiptare T.G.qe e pengova te mos e dashuron nje Kriminel me goje te shtrembt qe kishte pamje KRIMI dhe e udheezove qe te kete kontroll mbi veten dhe kete iua kam then ne fytyren publike mes njerezve ne KOMBI BUS.(19.Prill.2995) 

Une iu pergjigjem si njeri I thjesht, si nacinalist, dhe po ju theme perseri edhe ne kete shkrim : Une jame Bahtir Hamza,dhe kish me kene me FAT dhe me FAM dhe shqiptari me I lumtur dhe me I mire, po sikur te kisha mundur te, te I mashtroja shqiptaret edhe se paku per nje EURO dhe se paku per perqinjde,(%)dhe se paku Cermonit e tyre Familjare, dhe kish me ken me Besnese te mia,kish me pas Kapital dhe kishe me pase PASURI,kasha me pas shtepi, DY Veture,Trakotor,DY Duyqan Barnatoresh, kisha me Pompa Benzin, e BESSENES te ndryshme, dhe kisha me Reflektua ndryshe te shqiptaret dhe kishin me luajt edhe Muskujt e mije NDRYSHE.

Dhe po siku te isha RRITE me mashtrime, HAJNI, me RRENA, e me te ZEZA , me lloj KARTUSHASH,me grupe njerezish :”BANDITASH,HARAMXHINJE” sikur Vahbi Hoxha, apo sikur Bajram Hasi:DUDI” APO SIKUR Luti i Haliti,apo si Behgjet Pacolli,HAJDUTA ,apo si Ramush Haradinaj,dhe isha bere dhe une I PASUR, apo Poletikan dhe kisha me pase SEKRTARESHET E MIJA VEJUSHKA, e te martuar, e te lira dhe kisha me shkue ne DETI,ne MIMI-FLORIDA apo ne Califroni,ne Bengazi ne Afrik e ne Rusi, dhe kish me pas vetur “BMW” si UDBASHET e DECANIT,Jusuf e Brdhosh Gervalla, kisha me pase edhe une vetur “ MERCEDS” si mesuesi mi komunist shkolles se mesme Teknike”Nikolla Teslla” ne Obiliq,Jusuf Vatovici, dhe kishte memu nxie FYTYRA edhe mua..

Por Une I gjori, sikur i ri femije,kam marre edukate baze:Nga Nane ime,qe ishte ne Fshat “Gruja me Allti” nga Babi im qe ishte I merguar ne Ljublajn 1963-1972.qe te behem femij I urte dhe I mire dhe qe te behen nxenes I shkelqyshem…

Une I gjori, si nxnes I shkolles fillore ne klasen e shtate VII-1. kam marre Edukate nga mesuesi im Osman R.Gashi,dhe jane keta njerezi-Faktor njeri, qe kan deponun ne shpritin tim luften kunder UDBASHVE shqiptaroserboshqiptar.Kan Deponua Luften kunder KOMUNISTAV.Une gjithmon I kam kundershtua komunistat dhe I kam luftue UDBASHET, si pas deshires se Babes tim, dhe si sipa Deshires se Mesuesit tim Osamn R. Gashit, per Roberin dhe Rocotizmin ,per lirin dhe per te kene “Kosova republike” e ndare nga Serbia dhe nga Yugosllavia,dhe nuk e herroje kurre dashurin e rritjes dhe dashurin e hujmbjes, dhe dashurin qe nuk e kam tani. 

TE DASHUR BASHKOMBAS TE MIJE
Shqiptaret ne pergjithesi kudo qe jetojn duhe te dije se: Komunizmi e UDBA, ishin Mashturese ,ishin kunder kultivimit te cultures tradicionale shqiptare,ishin kunder mesimi te Historise se popullit shqiptar, qe kan apse Labirinthin e gabuar per shqiptaret nacionalsit dhe Minjaturat komuniste e te UDBASHVE kane luftun kunder nacionalizmit shqiptar gje qe Komunistet UDBASHET ishin dhe jan Mashtruse, jane Hajna, jane AGJETNT, jane Plagjitor te pasuksesshme, jane VRASES, jane SHPIFSA, jan RRENCA, qe ua kan marre jeten Nacionalistve shqiptar edhe me Porces te montuare gjygjesore dhe qe ua kan SERVUA SERERBVE ,Burrat nacionalista shqiptar qe mbajshin me krenari ksulen e bradh,qe nga viti 1945-1999. dhe sot keta :”PIROLL TE VEGJELL” jan te zi,jane me maska, jan te rrezikshem qe kane ushtyrua edhe Padi privat qe eshte veshtir edhe me I definua,sepse sot eshte Motoja e mbulimit dhe e ndryshimit te UDBASSHVE e te Komunistave qe kan kerakter keriminele me Elemete te Perziar, dhe sot kan deshira te gabuara.kujtoj thenjen e Behxhet Pacollit:”Kosovo ne mozhe bez serrbie”. “Kosova nuk mundet pa Serrnie”.! Ka then Behgjet Pacolli.O zot.?!
Me keto kerkater te njeta eshte edhe kjo KURVE SHQPTARE- me Origjin ROME-Cigane , nga Stregjyshit e saje,nga Nane e saje ROME-Cigane,.Kjo kurve shqiptare e emruar Raimond Moisiu, nuk ka as nivel, as edukat elemetare baze, nuk ka as njohuri te pergjitshme, gje qe nuk e ka e vrifikua te verteten e kohes se UDBashti Flori Bruiqt dhe te ZEZAT e tia, qe ka jetue mbi 10 vite ne Beogrda, dhe deshira e saj u be mashtrim nga UDBASHI yne shqiptaroserboshqiptar Flori Bruqi, qe deshmon edhe FOTO e saje ne qendrimi APSTRAK.Foto qe nuk eshte Artistike,por shifte Raoimonda Moisiu me krenari duke ndejt gju me gju me UBASHI-n, Flori Bruqin, edhe ky UDBASH shifet I gezuar duke fole ne Telfon duke e njohur edhe ne Erresiren e ketije takimi gje qe une jam victim e keti UDBASHI dhe victim I KURVAVE SHQIPTARE. Qe asgje nuk iu kam borxh asgje nuk iu kam ber keq.

SI E RRITI FAMEN KRUVA SHQIPTARE- VEJUSHKE, RAIMONDA MOISIU
Akcion I ksaj KURVE SHQIPTARE,vazhdon per te rrite Famen e vet ne rrolin e Gazetares per te na hedhe HI syve neve qe e njohim shume mire kete dhe KURVAT TE TJERA dhe UDBASHET e tyre, qe I perdorin si GUME ,Keto KURVA shqiptare, mundohen me na hedhe HI SYVE, me rrenat e tyre, hera duke u shite si shkrimtare, hera duke u shite si Gazetare, here duke u shite si Poletikane, here duke u shite si poete dhe keto nuk e dije se :

1. Gazetari –ja,nuk mundet te behet kurr shkrimtar-e.
2. Gazetari-ja, kurr nuk mund te behet poet-e, 
3. Gazetari-ja kurr nuk mundet te behet Poletikan-e,
Gazetari duhet te mbete Gazetar, dhe te kete laborin e vet qe te njohim te verteten e kohes se shqiptarve qe kane lane gjurma dhe gazetaret duhet te I godasin keto KURVA SHQIPTARE qe shiten per FAM ne cdo FISHKELLIM….Hu,Hu….

RAIMONDA MOISIU, NE RROLIN E GAZETARES
Po si KURVA TE TJERA e,edhe si UDBASHI Flori Bruqi,Raomonda Moisiu,kurve shqiptare –vejushk,lujti shume rrole, dhe ne rrolin e Gazetares kjo kurve shqiptare shkoi edhe te Miku im I vjeter JOE, DioGARDI, ne N.York,ne cilesin e gazetarese, duke bere intervista me JOE-n, dhe ben edhe Fotografi me Joe-n duke e menduar so do te behet me FAM e me titullin:”PATRIOTE” dhe kete fot e boton ne Ballinen e librit, e librit nuk I ven vitin e Botimit,por cka eshte edhe me intersant Raimonda Moisiu,vjedhe IDET e mija, deshmone kjopjimin e veprave te mija te punes time te Formes seriale:ARBANIA-I-II-III-IV.

Njohja dhe Verfikim I hajnive te KURVA SHQIPTARE qe kane bere tinxisht dhe marresisht eshte veshtire per te zbuluar sepse KURVAT SHQIPTARE kan bashkepunue ngusht me UDBASHI –Agjentin e UDBES Flori Bruiq qe eshte I Specilaizuar per Hajni dhe Plagjiatur,dhe eshte Plagjiator I Pasuksesshem, kete dijme te gjitha Kosova e tere gjenerat e tije dhe gjith shkrimtaret e Kosoves qe jan mbi 389 shkrimtar dhe te gjithe jan pjes e Komunimzit Yugosllve dhe dhe shume prej tyre jane sherbetor te UDBES serrbe Yugosllave dhe kane shtepin e UDBASHIR-Gjygjtarit,Hivzi Sylejmanit,per takime e tyre gje qe Flori Bruqi, ne kohe e Yugosllvise 1974 ishte Pastrues –Korir, ne kete shtepi dhe me pas ka shkue ne Beogard.

Per te I kethemi Raimonda Moisiut per te identifikua Inrevisten e saj me Flori Bruqin, qe e ka lujte rroline gazetares Ramimonda Moisiu, u aktivizu nga viti 2004,e ka marr rollin e Gazetares ne vitin 2011 dhe ne Intervist me Flori Bruqin nuk ka bere asnje pytje UDBASHIT FLori Bruiqt per sherbiin e tije ne UDBEn srerrbeskllave.Ketu kuptohet se dicka e ka frenue Raimonda Moisiun, gje qe Burri vet nuk ka mujet me e Frenu veture dhe vdic ne Kanall,nga shpjtesia.Por Raimonda Moisiu, nuk shkruna asgje per Diktaturen Komuniste, as per Inspektoret e Sigurmit te Shetit Shqiptar.

Raimonda Moisiu,ne cilesin e gazetares deshiroi te rrite popullartiten e vet nga negativiteti ne Pozitivitet shkone te Joe DioGardin,ne N.York per Intervist,…

Konkret shtrohet pyetja:
1. Cka deshiron Raimonda Moisiu, dirket apo indirect , nga UDBASHI qe e mori ne Intervist.
2. Kush e detyroi te shkon te DioGardti.?! Me rrolin e gazetares qe deshmon se eshte KONTRA PRODUKTIVE 
3. Cili eshte Interesi I Raimonda Moaisiu qe te jete gju me gju me UDBASHIN Flori Bruqin, dhe me pas me J.DioGradin.

Ketu kuptohet Infektimi I se keqit me te mirin.I Qenit me Qingin, I Dimri me veren, I Nates me Diten,I shtazes me njeriun.E gjitha keto jane ne funksioni e ciliese se gazetares Raimonda Moisiu.Din kjo KURVE SHQIPTARE se une Bahtir Hamza,z. Joe DioGardinn,e kam Mik shtepie, qe nga shtatori. 1990. Nga qyteti DYLEMA I Zvicrres, ne kete vit J.DioGradi, ka ardhe ne Zvicerr me Mehdi Hajdarin,……..

Dine kjo kurve shqiptare se une Bahtir Hamza, z.J.Diogadin e kam mik te Etikes Kombetare, mik te lirise se Kosoves, mik te cultures kombetare, mik te librit tim, qe eshte shume shume njeri i ndershem dhe i vleshme per mbare shqiptaret. 

Qe nga shtatori 1990 e deri me sot Une dhe Joe DioGradi, kemi pase dhe kemi mardhenje shume te mire miqesore dhe kombetare Corrospodnece te rregullte qe e kemi edhe sot, dhe jam shume I shqetsuar per kete takim qe kjo kurve shqiptare e ka bere me J.DioGardin,duke e ditur se Raimond Moisiu, eshte pa vlere, eshte e pa Nivel, duke e diture se ndihme per shqiptaret eshte pezuallua edhe nga Shtet e Bashkuar te Amerikes , dhe kjo ka ndikuar edhe te miku im J.DioGradi, edeh te UNE sepse Problem e shqiptarve jan te shumta dhe as Joe DioGradi, as Amerika nuk mundet me I zgjedh probelmet e tyre , sepse shqiptaret jane vet e zeza e vet shqiptarve.Sepse shqiptare jane TRATHTAR ne Aktivitet e tyre Politike,Sepse shqiptare jane TERRORISTA, jan VRASES,jan te KORRUPTUAR me llooj lloj skena KRIMISH me Elemeta te Perziara krimonale….

Ndersa ne anen tjetre shqiptaret nuk e rreseptokje te drjeten ligjore .Sepse shqiptaret nuk e respektoje te verteten Historike, sepse shqiptaret nuk e doje te verteten e tyre te Deshumar ne kohe,sepse shqiptaret jan te Inkuadruar ne kulturen e huja, ne Traditen e huja,sepse shqipatre ka vjedhe ARTIN E MUZIKES SE HUAJ.Sepse shqiptaret jane te Asimiluar dhe pas te gjitha ketyre na del nje KURVE shqiptare e qujtur Raimond Mosiu qe nuk ka asnje EFEKT asnje NIVEL qe nuk ka ber asgje as per Demokratizim e Shqiperise,as per lirine e Kosove as per Kosoven dhe deshiron te bene FAM te RREME duke e shvrydezua NDERIN e z.Joe DioGardin, njeriu qe ka bere Madheshti per shqiptaret e kosoves per LIRIN e Kosoves,e shqiptaret u bene TERRORISTA kunder Amerikes, hejjj Çfare “gazetare “ eshte kjo kruve shqiptare e qujtur ti Raimonda Moisiu.?! Dhe me kete Interviste me z.JoeDioGardin,ti Raimonda Moisiu nuk mundeshe te fitosh as nder as RRESPEKT ,nuk mundesh te I mbulosh Marrezite e tya ,as Trathetit e tya,as KURVARLLOKUN TEND TE DASHURIS TINXARE, dhe nuk e dia se cila eshte arsyej qe e ke beter kete Intrevist me z.Joe DioGardin.?!

TI, KURVO ; Raimonda Moisi,TI nuk ka kopetenca kulturore ne asnje pozicion,ti nuk ke as kopetenca personale, te merresh ne Intrevist mikun tim z.Joe DioGradin, dhe ,me habit fakti bashkombas te mije, sesi te ka pranua Joe DioGardi, nje bisede me kete kete KURVE shqiptare , kur dihet se Raimonda Moisiu, vejushk i perkete UDBASHIT Flori Bruqit,qe e ka paraqit vet vetvehtene e vet gju me gju….

Por z.Joe DIoGardi, Miku im,eshte tregua shume NJERI ,njeri moderrn me kete kruve shqiptare sepse; Strategjia e z.Joe DioGardit, eshte qe: Nuk ke dashte te bene shtypje te mendimit te lire, nuk ka dashte te bene nje skandal demokratike per mendimin e lire Demokratik dhe per kete z.Joe Diogardi, I kushton vemendje shume mendimit te shprehje se lire, gje qe z.Joe DioGradi,original I dedikohet Demokracise moderrne Meditimi per Liri dhe Demokraci kombetare dhe nderkombetare dhe eshte FIGUR e perjetshme dhe e lirise se shqiptarve dhe Kosoves eshet ideator qe shqiptaret te fitojn EDUKAT te mendimit te liri Demokartik per te thane gjithemon te verteten e shqiptarve qe kan lane kohe ne gjurma dhe te komunkojne edhe me tere Boten.Keto jan tiparte e mikut tim te ndrshme Joe DieoGardit.

Dihet se fuqia e shqiptarve te Ballkanit eshte ne sistemin komunist Yugosllavo-RUS ne Politike kriminale – kunder nacionalizmit shqipatr dhe qe prej 1945-2013. Dhe ende nuk jan bere me dije Feformat Kriminale komuniste te jetese KRIM qe me keto fonomen kriminale eshte rrite dhe qe eshte mbylle ne kete politik KRIMI kjo KURVE SHQITARE, Raimonda Moisiu,dhe nuk e bene te njohur ERRESIREN KOMUNISTE, qe ne kete teme, kjo kurve kishte me pase nje intersime te gjere ne popull…

Dihet se:Shqiptaret sot nuk jame me, as shqiptar, dhe shtrohet pyteja:Cilat tema I ka shtejllua Raimonda Moisiu me UDBASHIN Flori Bruqi, dhe cilat tema I ka shtejllua me z.Joe DioGardin, qe ne kete menyre bene karriren e vet duke e shvrydezua NDERIN e Joe DioGradit,me rruge e rrejshme ne cilesin e Gazetares per lavadat te RREME ndersa I sjell Deme ne nderin Njerzore z.Joe DioGradit, qe kjo kurve shqiptare luan rrolin e SHPIJUNIT- dhe jetone ne Amerike dhe mundohet te e ndryshone NDERIN e vet qe nuk e ka, as nuk eka pase kurre, qe eshte KURVE, e te behte e NDERSHME duke u takua edhe me z.Joe DioGardin,me mikun time ,me te shtrenjt te jetse time,me njeriun qe i beri disa shqiptar te NDERSHEM dhe shqiptaret e ndershem duhet te dije se kush ishte “JEMS BONNDY’’dhe se cka ka bere kjo KURVE SHQIPTARE me Flori Bruiqn ne cilesin e gazetares dhe me Joe DioGardin?!

Shtrohet pyetja ;
1. Cka ka bere kjo KURVE SHQIPTARE per Demokracin e Shqypnise, asgje,
2. Cka ka bere kjo KURVE SHQIPTARE per Kosove qe te jete e lirin,asgje.
3. Cka ka bere kjo KURVE SHQIPTARE per shqiptaret e Shqiperis e te Kosoves,asgje

Asgje,perveq primitivitetit te saj,perveq rroleve te ndrsyhme me akcione tinxare KURVALLUK me Moton pe rte Ndryshua vetvehet dhe duhe zyrtarisht te gjithe shqiptaret e, edhe z.Joe DioGradi, te Distanxohet nga kjo KURVE shqiptare SHPIJUNE – AGJENTE E FSHEHT nga Jarani I sja UDBASHET shqiptaroserboshqiptar Flori Bruqi,

RIMONDA MOISIU ORIGJINA E STIL TE SAJ ROME-CIGANE
Duke e Falendruar Bashkesin e Korces,duke falendruar zoti.E.P.per te dhenat e saja nga librit te amzes,thuhet Citoj:”Raminda Miosiu,shtetase shiptare me banim ne Amerike, eshte ardhe ne jete…. nga Nana me Origjin Rome dhe nga Baba me origjin shqiptare “!....
Kete te vertete Raimonda Moisiu, e mbane te mbulume ne favorin e FAMES se RREME ,dhe eshte e verteta qe Burri I saj nuk ka pase as leje per te drejtua Makinen, hejjjj, dhe ka vdek ne nje Kanal te rruges me kthes nga shpjetsia e madhe dhe nuk eshte perplase me asnje njeri apo vetur tjeter.Te dhenate nga Policia rrugore e Bashkesi Korçe.

Raimonda Moisiu, jeton ne Amerike eshte FATI I SAJE :”LLOTARIA AMERIKANE” me te cila ka ardhe ne Amerike dhe ky Fat I saje, kjo LLOTARI e saje eshte e dyshimit, paralel me vdekjen e Burrit e saj,sepse dihet se shume “llotari Amerikane” kane kene dhe ceshtje private e Indivduale, dhe Fati I saj ne “Llogarin Amerikane” eshte i dyshimte eshte e pabesushem fati I saje sepse eshte shvryudezya inetimisht nga ata qe ja kane bere te mundshme ardhjen e saje ne Amerike, dhe kur dihet se jete e saje ishte ne Ekstaze me pika te zeza ne fytyre dhe ne trup dhe eshte TURPI i saj qe eshte ne krahun e UDBes me Flori Bruqin, e edhe kjo KURVE SHQIPTARE posi KURVAT TE TJERA, nuk ekzistojne ne Vendin ku UNE JAM ,ne Vendin ku une kam linde, sepse: Nana e saje eshte ROME-Magjupe dhe gjyshit e saj jan me Origjin Cigane…. 

PJESA E DYTE
RAIMONDA MUISIU ME STIL E PAMJE CIGANE
1. Stili i Raimona Mosiut,tupi I saje, veshja e saje teni I saje na tregon se: Nuk eshte gazetare, nuk eshte as poletikane,nuk eshte as shkrimtare,nuk eshte as poete.
2. Stilli i Ramonia Mosiut, na tregoen se :Nuk eshte e formue si Edukatore, nuk esht e fromume si mesues, nuk eshte Fromume se Profesoresh, nuk eshte e Formume as si akandemirke.
3. Stili I Ramonda Mosisit, nga tergon se: Eshte femer Hajnesh,eshte GURA KURVE.
4. Stili ne shiqim te kerakteret e saja te trupit si forme.

5. Nese ne I shiqojm duret me gishta te saja shofim: Lloje lloje unazash e Buluzuksh Byzheterie me gur vizellus qe deshmon se ne rinin e saj nuk i ka pase
6. Nese i shiqojme syte e saj shofin: Syte me ndgjyre te Maces ee ZEZE,po si Maca e ZEZE E EGJIPTIT,qe dikur ka qendrua para Piramidave te Egjiptit me instlim te kekrimit per ushqim dhe akcione KREATIVE ne funksion per te mbet gjalle.
7. Nese I shiqojem dhembet e saj; Keta te nifulles se larte Jan te ndame ne inicijative e udhqimit dhe maja e gjuhes therr ne ta.

8. Ne e sheqojme Fytyra e saje;Edhe pse eshte e ilustrume - “KALLAITNE” me lloj lloj kremesh -ndgjyra, nuk ka njohuri per te qene e bukur dhe e natyres se bukur.
9. Nese I shiqojme Flokete e saje : Raimonda Moisiu I ka flokete prem te shkurta.
10. Raimonda Moisiu, nuk e din se Floket e gjate cdo femre i jepin Bukuri natyrore.Floket jan emisoni i natyres qe jetoje edhe ne toke pas vdekjes.
11. Ndersa Floket e shkurat I mbej femret qe jan Pertace, qe nuk kan Higjen te regullt te trupit te tyre.
12. Floket e shkurta I mbajne femrat si arsey te dhembjese se kokes dhe te temepratuse qe liron trupi dhe nga kjo temperatur dhe nga kjo keke dhembje qe vjen nga CRROMOZOMET E VDEKURA NE VAGIN TE FEMRES,ne koke krijohne puqrra te vogla me qelb, dhe fillon krurja e kokes dhe keto puqrra shprethejn dhe nga qelbi frmohen krurja e koke me floke dhe nga krurja behen zhugat qe rritne dhe zberthehen ne “qele” siqe thot populli, dhe keto zhuga kalojne edhe “saragja” siqe thote populli qe keto “saragja” lindin negush e femres dhe atu ku ka qele -zhuket bine folku,qe ne populli thiren:”Gruja qelajk” d.m.th. me folke te ramme.Ndersa ne anen tjeter aga keto puqrra ne koke krijohen inesekti qe quhet MORR, Morri i bardh,Morri i ZI, Morri i Kokes, dhe Morrat kan pjellen e tyre qe quhet:”Thinan” dhe Thninat I bashkojne fijet e flokve dhe floket duke u rrite mitilave, dhe kjo eshet arsyeja qe Raimonda Moisiu,i ka Floket e shkurta …
13. Nese e shqiojme STILIN e saje te veshjes ne anen e Profesionalizmit.Shifet se Raimonda Moisiu, nuk ka as STIL, te gazetares,nuk ka as STIL te shkrimtares, nuk kas as STIL te Poetes.Nuk ka as STIL te Poletikanes.
14. Nese e shiqojem Trupin e saje;Raimonda Mosiu, nuk ka turp te femrave shqipatre,nuk eshte as Model as per Shqiperin as per Ameriken,sepse trupi I sja tergon se eshte rrite ne mungs te vitamonave me Pijate RRACIONI,Lypse qe eshte tardite e ROMVE.
15. Nese e shiqojme qendrimin e saje ne Foto;Raimonda Moisiu, nuk dine me dale ne Fotografi shiqone shiqimi e syve et saje q etregoje syt vet q eeshet GRUA HAJNESH.
16. Pra ne STILIN e saje.Pamje,Trup FOTO me te gjoithe keto qe une I peshkrova,ne fotote e saje prezentohen te gjitha kerakteret e saje me te ndyta,qe cdo njeri e kupton se kami te bjem me nje KURVE TE NDTYE QE NUK KA AS EDUKATEN BAZE E QE SHITET ME PARA, PER FAM ,dhe AQE ME KEQE nuk ka as krativitete te krijimtaris Origjinale per te kete shkrimtare apo Gazetare.

17. Foto e saja tregojne pamja e ndryshme te saje qe ne pah dele deshira Intime e Fsheht e saj,ndersa ne ane tjeter deshira e saj eshte qe te ishte edhe “SHTRIGE NATE PER MAGJI-SEHIRE”por eshte me trup e shkurt, dhe e nuk eshte rrite me trup me shum dhe ARTIN e “SHTRIGAVE TE NATES “ nuk e ka mesue si Grate te tejera ROME, qe dijen me be magjit – SEHIRE, dhe Sehiret –Magjit e tyre, mashkjut i fusin ne Kanale dhe vdein duke bere edhe vetvrasje, por ne anen tjetre Sehiret-Magjit e mashkujve ua uline sistemin e Hormoneve gje qe damtoje edhe IMUNITETIN e Dashurise mes Burrit dhe Gruas, dhe kete e bejen Grate nga Inati, nga Xhelozija,nga Interesi,per te keq, ne Drasma , te Nusja, ne syneti, ne Festa gezime ditelinjd,ne raste te veqanat, per te vra burrin, dhe mashkujt nga sehiret –magjit e zeza e humbin koncentrimin e veprimit dhe bejn ndeshje, bejne vrasje dhe kjo ndodhe edhe sot ne praktiken e jetes me shqiptaret gje qe me keto SEHIRE-MAGJI, shume Femra dhe mashkuj jan nda,-Devorcua, shume femra kane bere vetevrasje. Shume mashkuj I kan vra edhe gart e tyre,Keto ne popullin shqiptar njifen si :”Magjit e Zeza” qe kan Origjin nga Egjipti dhe jan te perhapura ne Islamizem ne fene Musliman te Bejathxhit edhe te Muamedanet Isamik sidomo te Turqit,te Iranet,Afganisate e Pakistanet,Azerbejxhent….

Dihet se Kumunizmi I “PKSH-PPSH” Xhelatit Enver Hoxha, shqiptare ua hoqi Kishat ,Xhamijat, dhe Meditimin shpirterore per te qen shqiptari me culture te natyrese qe Feja eshte Kultur,eshte si burim I energjis natyrore,dhe Komunizmi ua hoqi shqiptarve edhe Kishat edhe Xhamijta edhe “magjit –Sehiret”, ne rrethin e sistemit te tyre te jetes dhe GRATE CIGANE - DHE SHQIPTARE MUSLIMANE, KAN BERE SEHIRE ATY-KETU NE TAKTIKEN CIK CAK,tinxisht me metod special, nga vet kushtet e veshtira te jetes, jane shite tinxishte edhe me Para edhe Naten edhe Diten,ua nxijne jeten njerezve e edhe kjo KURVE SHQIPTARE,e qujtur Raomonda Moisiu,ka lujte siqe ka dashte edhe me Hane edhe pa hane, siqe ka dasht dhe kur ka dasht dhe e ka dashurua kan ka dashte dhe kjo eshte tardite e Ciganve –ROMVE…..

FATI I JETES VJEN NE INTERSIN E PERBASHKET ME IDEALET E SE VRETETES NE DASHURI PER LIRI PER TE DESHMUA SE CLET JEMI NE.

Une deri me sot nuk kame pas te dhena te sakta per kete KURVE SHQIPTARE, Raimonda Moisiu,dhe nuk e kam njofte me pare siqe po e njof sot.Une nuk kam pas te dhena as per biogarfine e saje deri me sot qe te gjitha Infromatet me kan ardhe nga Bashkesia e Korces, gje qe iu jam Mirenjohes atyre njerezve te ndershem qe jan treguar shume Burra,dhe et ndrsshem per kete femer qe si pas te dhenave historike- gjenetike,eshte me Origjin te Famijes ROME- CIGANE,e asimiluar ne shqiptare,dhe Burri i saje ka ken i pa shkolluar I punesuar ne Greqi….
Raomind Moisiun, Une kurre nuk e njofte kurre, dhe kur une e nxorra gazeten time :”PENA SHQIPTARE” kjo me ka dergua shkrime ne adresen time te E-mellit dhe me eshte lutur per botime te shkrimev te saja dhe une ja kam botur te gjitha,pa e pyte asken gje qe UNE jam I pari qe Raimonda Moisiun, e kem popullarizua ne gazeten time sepse e kishte te njejtin mbiemer si presidenti i Shqyperise i asaje kohe A.Miusiu,dhe nuk kam kerkua informate nga askush per kete KURVE SHQIPTARE, siqe kam kerkua tani dhe siqe me kan ardhe tani per kete jam I gezuar sepaku edhe per nje minut sepse: Shqiptarve duhet me ua then troq te verteten e tyre, sepse: Ka Shqiptar-e, qe e deshiroje te verteten.Sepse e verteta eshte bukuria e se vertetes se cdo njeriu dhe kurr nuk vdes gje qe eshte Prioriteti im, EMISONI IM, NJEREZOR SHQIPAR-E, TE I NJOFIM SHQIPTARET NE PERMERIN PERCAKTOR DHE FOTOGARFIT E TYRE. Qe deshmoje Boten e mbrendshme dhe te jashtem qe nuk iu perket aftesia me te cilen mburren gje qe dhe fati i jetes kurre nuk dihet se nga kush vjen. Por nuk vjene me RRENA por nuk VJEN me HAJNI, nuk vjen me SHPIFEJE ,por nuk vjen me Tratheti, po nuk vjen me UDBASH por nuk vjen me Komunista.….

Raimonda Moisiu, e dine se ; Une isha I pari dhe Ishte hera e pare qe une e popullarizove me gazeten time “PENA SHQIPTARE” kete KURVE SHQIPTARE te qujtur Raimonda Moisiu, duke e rrespektuar edhe ne lutjen e saja,dhe nuk e kam dite Fatin e saj as ndodhite e saja, nuk e kam dite qe eshte bere krah UDBes shqiptaroserboshqiptar Flori Burqit, deri sa me ka ardhe nje leter nga shoqja e saje K.Za, dhe V.S….,te cila me shkruajn dhe me thojne citoj: “z.Bahtir,shiqoje Raimond Moisiun me Flori Bruqin, gju me gju qe ti e ke pas mike dhe e ke popullarizua dhe jam habit kur I kami lexua gazetat tua “Pena shqiptare” ne Biblioteken Kombetar ne Tirane, dhe shkrimet e tyre qe i kishe botua,e keta per tya kan shkruar cdo te lige”……..

Dhe me kete rast po IU pergjigjem kimev te mija,znoj.K.Za.dhe V.S. dhe ksja KURVE SHQIPTARE,Raimonda Moisiu, qe deshmone se e ka zemer te ZEZE,dhe qe nga sot do te quhet :”ZUZKA E KORÇES” sepse nuk ka ndergjegje te paster njerezore, por ka te njetate principe jete, por ka te njetat Keraktere jete,dhe ka te njeten deshira ashtu siqe i ka UDBASHI yne Flori Bruqi,Hjani,Rrena, Shpifjet, Aferat korroptive,Propagand te rrejshme,Bessnesit dhe Moton per te ndryshua vetvehten e vet.Por ne anen tjeter jane keta te dy dhe KURVAT TE TJERA SHQIPTARE ,qe kane sikronizuar veprimet e perbashkta RRENAT, Shpifjet, dhe Akuza -Padi Private,kunder mej dhe eshte shume interesant Moto e tyre qe Raimonda Moisiu, nuk eshte larguar nga UDBAshi yne, nga ky person qe deshiron edhe ne bazen ROMANTIK te knaqe Raimonda Moisiun ne Amerike,larg Shqyperis dhe eshte e Çuditshme sesi shqiptaret IU besoje rrenave te FLORI BRUQIT, RRENEVE TE RAIMONDA MOISIUT,RRENAVE TE KURVAVE SHQIPTARE, SHPIFJE TE TYRE,Trikave te tyre, qe eshte shume leht te kuptohet Morali I tyre me I ndyte ne bazen psikologjike dhe ky morla shifet edhe ne fytyren e tyre qe nuk guxoje me e thane te verteten.Dihet se Veprimet e Shpifjet e UDBASHIT Flori Bruqit,I kan denuar njerezit qe jan me te mdhej se une, qe jane Profesionalista te Kritikes Letrare kombetare ne Kosove , duke e shpall Flori Bruqin,UDBASH,TRATHTAR KOMBETAR, HAJDUT-PLAGJIATOR TE PA SUKSESSHEM, siqe jan:Rrahim Sadiku,Baki Ymeri,Gazim Marku,Kadri Mani,Dr.Berdi Zahiti,Gafurr Adili,Xhafer Syla,Nezir Myrta,Xhemajl Ahmeti,Ilaz Prokshi,Jeta Xharra,Krenar Gashi,e shume te tjere si edhe webfaqja e inetrenti ;ww.infostudent.com, me seli ne Tetove, ..

Por ne anen tjeter UDBASHI yne Flori Bruqi, ka perllos nderi e Ushtarve te UCKes, ka perllos figurat luftarake te UCKes, ka perllos luftetaret e lirise se Kosoves, me shpifje e me rrena te tia.Sot Ushatret e UCK-es, te lirise jan te Burgosur, dhe ciditerisht kjo KURVE SHQIPTARE shkon e bene Intervist ne kete UDBASH gje qe kjo ka deshmon shetitjet e saje aventureske per FAM te RREME, per APETIT TE DASHURISE, dhe deshmon se e ka mendjen e mjegulluar dhe nuk ka qartesin te jetese ne Personlitetin e vet qe I mungon Edukata Baze Familjare dhe shkollore, dhe eshte per te u habitur me te ZEZATE e saja, dhe me intrevisten qe e ka bere me UDBASHIN ton Flori Bruqi, qe eshte I COFTE PER SE GJALLI, qe eshte I lig,dhe kete e ka bere Raimonda Moisiu,vetem pse Flori Bruqi,me RRENAT E VETA, e Çfaqi, burri e ksaj KURVE shqiptare :”HERO TE KOSOVES” I cili ka perfundua me Vdekje ne nji kanal te rruges ne kthes nga mos dija.Ne Biografin e Raimonda Moisiut, UDBASHI yne thote: CITOJ:” Birri I saj ka vdekur ne nje ndeshje komunkacioni duke I ndihmua ushtaret e UCK-es,” Kjo eshte Marrazia e tyre dhe Hipokrizia e tyre e psikologjes se sigmatizuar per RRENA she Shpifje e per FAM te RREME…. 

Dihet se Shqiptaret e Kosoves jan shume te Çditeshme dhe iu mungon Edukata Baze, dhe eshte per te u habitur me shqiptaret e Kosoves, se perse nuk REAGOJNE ne RRENE e ne SHPIFJE te vet shqiptarve,perse nuk reagoje PARALEL me rrena te shqiptareve qe i bejen ne emer te atyre, dhe jan dy gjera ketu.
a) O nuk doje te i kuptojne rrenat e Flori Bruqit,
b) O nuk deshirojne te mere me te.
Kjo metod I ngjan kohes se Komunistave te shqiptarve te Yugosllvise .Kur NE,ne Yugosllavi shkrujshim keq per poletikane komunista shqiptar, komunisnat thojshin:”Mos iu pergjigjeni atyre qe na kritikoje ” dhe kjo e keqe eshte edhe sot.Kete te keqe e gjejme te UDBASHIT Flori Bruqit, sespe: Flori Bruqi, shkruje RRENA e SHPIFJE duke I perdero emrat e shqipatrev si author te RRENAVE, nder ta Flori Bruqi, I perdori keta Emra Gani Xhafollin,Rustem Gecin Skender Karaqicen,dhe shkrujt RRENA e Shpifje me emer te tyre dhe as kush nuk i kundershtoi RRENAT etia, as Skender Karaqica,as Rustem geci, as Gani Xhafolliqi,qe keta tre nuk ka shkruar kurre letre as artikuj kunder meje as keq per mua,por Flori Bruqi, ka shkruar me emer te tyre kurnder mej.Duhet cekur se Skender Karqica, kurr nuk ka botur asnje artikull ne gazten :”Koha Dotore” as nuk ka qe bashkputor I ksaje gazete asht siq RRENE Flroi bruqi,
Ndersa nji mike na Prishtin .R.L.me shkuar:”Bahtir ti je I madh,mos u merr me at PIS,se eshte I Flliqte, e po na Flliqe te gjithe neve.Une per tya nuk shkruja as mire as keq…Por mos u merr me at pis” perfundoin leteren miku im nga Prishtina.R.L. …

Pra ketu shifet haptas UDBASHI yune Flori Bruqi, me FORMA E ZEZE ME RRENA E ME SHPIFJE PER TE KRIJUA FAM TE RREME gje qe Flori Bruqi, I ka e e sigmatizuar me Raimonda Moisiun,ne bazen Psikologjike me RRENA –Genjeshtra, qe eshte qellimi dhe mashtirimi I Flori Bruqit,per te bere njerezi per vete I cili ka humbe mbernda vetevehtes qe medone se do te dele dikush nga shqiptaret dhe te thote te mira per kete UDBASH, qe mendon se dote dele dikush nga shqipatre qe do te thote :”se Burri Raimonda Moisiut duhet te shallet Hero I Kosoves ose veteran I luftese se UCKes,njiashtu si Pandeli Majko-vici,” qe u mbeshte ne krah te Hashim Thaqit,dhe kjo iu ngjan shqiptarve te Shqypnise qe ne viti 1999-2003. Qe kan ardhe ne Canad ketu ne Tornato duke GENJUARE jane mbeshtet :”si viktima te luftes ne Kososve” nga Shoqata :”Albanian Canadian Assiciation-Shoqata Shqiptare – Candeze: KOSOVA ” ne Toronto,kur dihet se kjo Shoqate I ka pengua shqiptare per te ardhe si Asylante ketu ne Toroneto Canad,gjate viti 1999-2003.keta te shqyonis e kan perdor kete Shoqate per lloj lloj letrash FALLSO te rrejshme per te u paraqite edhe si Kosovar per te I marre nenshtesin Candeze, dhe ata qe ishin me te vertet VIKTIMA te lufte shqiptaret nga Kosova iu eshte refuzua kerkresa per asyl dhe disa ja tyre jane kethya mbarpa me vet deshire,sepse kishin te njete Dokumete te Falsifikuar dhe te verteta, dhe gjykate e emigrimit ju ka besuar kete tyre te parve qe kishin ardhe nga Shqypnia ne menyre Ilagale, dhe per te I mbulue keto Marrezi te veta Shqoata Shqipatre –Candez,:”Kosova” ne menyre diplomatic ,Organizon per hera te pare nje Drake me Hjana, me Bisnese ne Kaffene e Faikut, nga Presheva ne periferi te Torontos,per te prit Delagcion e shqiptarve te Kosove te Prire nga Jakup Krasniqi,qe kishin are ne Canad per te I Falendrua Candezet ne Liber Portokulli Historik per Ndihmen qe iu ka bere popullit shqiptar gjat mijve te luftese 1999. Delgacioni qe perbehe nga Jakup Karsniq,Hydajet Hyseni,Mehmet Haziri,Adrian Gjini,dhe disa gazetar te RTK-es, gje qe Shoqata “Shqipatro-Canadeze-KOSOVA’’duke u mbeshtet ne krah te ketij Delagcioni, me nje DARK TE HAJNAVE te I rrite nderi :”Shoqatese-Shqipatre –Canadeze:”Kosova”. Por dihet se kjo shoqate ju ka shkatu shume dame shqiptarve te Kosoves nga viti 1999-2003. 

Pra problemet ne keto kontraste te shqiptarve jane te sinkronazuara edhe ne skenat e shteteve Europjane qe shume shqiptar te Shqypnise me Familje dhe Individual, kan para qite Dokumeta te RREME te Falsifikaur si Kosovar ,pa e njofte kurre Kosove pa ken kurre ne Kosove, dhe gjate senaces gjygjsore nuk kane dite se ku shtrihte Fashti I tyre qe jan paraqit nga Kosva si kosovar keshtu ka ndoidhe edhe ne Toronto Hjejjj shqipatr ber…!!! Pse keshtu?! dhe konkretisht -reltivisht kjo Form e Asylit per shqiptar-te Kosvese nga Kosva, eshte e mbyllur sot.Sot ne tere shtete Europjan shqiptaret jan te mbushur me RRENA, me FALLSIFIKIME te DOKUMETAVE, me SHPIFJE te DRYSHME, me Vdekje njerezish, me DHUNE TRAGJIKE, nga vet shqiptaret mbi shqiptaret…

Por eshte per te u Cuditur me Raimonda Moisiu, qe merret me Flori Bruqin, e nuk merret me keto TEMA,per shqiptaret me shqiptaret, per te ngre nderin e vet me te verteten e jetes se shqiptarve si njohuri per probelmet e tyre.Kor kjo KURVE shqiptare I behet krah UDBASHIT Flori Bruqit, me Inicijativen e RRENEVE te motivuara nga vet ai,qe buri I Raimonda Moisiut,I vdekur rastesisht ose me qellim te shpellet :”Hero I Kosoves” dhe dihet se kjo kURVE dhe ky UDBASH jane te mbushur me te keqija me RRENA dhe Çeshtja eshte se Burri I Raimonda Moisut,nuk do te shpallet kurr Hero i Kosoves,dhe as ai, dhe as Pandeli Majko-vic,-(i cili eshte mbeshte ne krahun e Hashim Thaqit,) - qe kurre nuk i kane ndihmua ushtaret UCK-es, as ne Shqypni, as ne Kosove, as me Buke as me UJ,as me Arme as me njerezi…

Pra kjo eshte eshte Marrezia e tyre, eshte ligesia e tyre, dhe keta nuk hecin shqip dhe jan largua nga e verteta dhe jan shume te derlikuar .Por nese futemi mbernda tyre, NE, ne nuk gabojme sepse:Raimonda Moisiu, dhe Flori Bruqi, kan derjetime te gabauar kane RRENA te GABUARA, dhe ne kete derjtim hyjne skandalet e KURVAVE TE TJERA qe jan ra ne KURTHE TE FLORI BRUQIT, dhe kane ber shpifje e rrena kunder meje duke me kercenua edhe me likujdim Fizik. 

NE FUNKSION TE SE VERTESE
Per hire tese vertetes dhe Ne funksion te se vertetes ,Une kurr nuk kam mendua qe Raimonda Moisiu, do te behet ANMIKJA ime, gje qe asgje te keqe Kurre nuk I ka bere.hiqe hiqe,hiqe,a,! dhe Jam habitur se si eshte bere ne karh te UDBASHIT Flori Bruiqt, dhe i kan kulituve RRENATE e perbashkta edhe publiksht kan dale kunder meje ne rrejtin e Internetit dhe kjo eshte natyra e tyre krimilale me keraktereve te njeta,me natyren e tyre mashtruse, bashkersisht ne natyren tyre qe jetojne me RRENA dhe kanqesia e tyre eshte RRENA,gj qe bashkimi i tyre eshte DESHTIM. 

Te dahsur bashkombas te mije shqiptar-e, kudo q endodheni,e shkruja edhe kete liber sepse: Keto kurva dhe keta UDBASH kan prish jeten time, kan vra personalitetin tim, kane pengua karrirene time,ma kane VRA identitetin tim kombetar,kan ushtrua Padi private me akuze shum te rand kunder meje “Dhune Sexuale” ne Toronto, Canad, dhe tani KURVAT SHQIPTARE kan perfundua me humbje dhe jan bere bashkerisht ne krahun e UDBESHIT dhe askush nuk iu epe perparsi ketyre KURVAVE SHQIPTARE, as ketij UDBASHI te Isniqit te Decanit, Flori Bruqit,qe eshte ne shvrydezimin e emrave te tyre sepse situate e tyre dihet dhe eshte posi ne Shtallen e FERMES se DERRAVE”KAMBERI” ne Vlore dhe kjo eshte e verteta e rrethit te kuq te tyre qe kan perfundua me humbje…

Lloji I ketyre njerezve UDBASH,e Komunista,lloj I ketyre KURVAVE SHQIPTARE,nuk dote thote;Autorite, por eshte dhembje dhe Mallkim, qe nuk kane mardhenje me te verteten me te drejten per te verteten e kohes se tyre te “REXHIMIT “ te tyre komunist dhe kjo eshte qe une e ndije ligesine e tyre qe vjen edhe mejrimi i tyre, dhe vlersimi I tyre per vetevhtenn e tyre eshte me lavadata te RREME qe cdo RRENE e tyre bie posht, dhe gjerat e tyre jan te RREME dhe fundi I tyre eshte COFJA E TYRE, gje qe nga ketu eshte ndjenja e brengosjese dhe e mejrimit te tyre dhe te Prinderve te tyre, e te Familjes se tyre Masive…

Keta UDBASH keta KOMUNISTA, keto kurva shqiptare me gjeneraten e tyre me RRENA e me Shpifje, tregojne: rruge e krimit, rruge e rrenave, rrugen e nenshtrimit, rruge e shvrydezimit , rrugen e shtalles te derrrave te “Firmes Kamberi” dhe definohen KURVA SHQIPTARE gje qe keto kurva e UDBA dhe klika e tyre komuniste dhe Elita e tyre e vjeter dhe e reja, kurr nuk kane me pase sukesese me mua,e, dhe kurr nuk kane me I pranue kethimin e tyre per te mire ne jeten time, sado te me kerkojne falje keto kurvat shqiptare sepse keto dhe kata UDBASH jane te pa vlere…

PROLOGU DHE BIOGRAFIA 
Biografi e cdo njeriu nenkupton njohurin e individit NE Identiti me njohjen ardhjes ne jete me edukimin baze te Familjes - individual, dhe me zhvillimin e aktivitet ne jeten te parashkollimit dhe te shkollimit ne kulturen individulae Familjare,ne iteresin e Etikes kombetar por aktivitete demokratike kombetare,politike dhe individual kjo eshte qe duhe te njofi cdo njeri ne pune e tia si njohje ne peremrin perckator te ligjshem.Keto Vyrertyte nuk I gjejm as te Raimonda Moisiu, as te Flori Bruqi,as Te Jusuf Gervaalla, as te Haxhi Muhaxheri as te UDBASHET te tjere dhe mos preznetimi I tyre ne peremrin perckate deshmone se jane sherbetor e vgela te huaj gje qe jane me degaradim mendore jan te cket ne mendje dhe kane mungese e tyre educative Familjare jane dhe :” ANEMIK” (anmik eshte lloj I smundje-Diagnoz mendore pa ekuliber pa bilanc te shpirtit) qe kane nevoje per sherrim dhe mjekim. Dhe duhet te dije se cka eshte gabim te keta njerezi e edhe ne bazen Psikologjike, gjeq nje hera na vraje te Fjale, se dyti na shpallin te smuar, se treti na vrjane me INJURANCE

Shiqoni Biografin e Raimonda Moisiut.
Raimonda Moisiu (SADE) ( lindur më 20 shkurt 1957, Korçë) shkrimtare, shqiptare nga Shqipëria. Lindur e rritur në Korçë në një familje edukatorësh. Pas përfundimit të mësimeve të mesme merr një të drejtë[1] studimi në gjuhët e huaja, dega anglisht. Pas mbarimit të studimeve, punon mësuese e gjuhës angleze, në qytetin e Korçës dhe rrethinat e saj. Më 1999 humb bashkëshortin e saj në një aksident automobilistik, dhe po këtë vit emigron në SHBA, si fituese e llotarisë amerikane. Sot ajo jeton në Hartford, shtetin e Connecticut, USA, së bashku me fëmijët e saj.E apasionuar me publicistikën, përkthimet dhe shënimet e udhëtimit, ajo vijon me këmbëngulje për të kërkuar në histori dhe në zhvillimet aktuale, duke evidentuar vlerat më të mira të vendlindjes e të njeriut. Me kalimin e kohës, ngjarjet e jetuara, proza letrare, përkthimet dhe poezia shëndrrohen në pasion të pandashme të saj. Këtë pasion të saj, Raimonda përpiqet që ta shprehë e të artikullojë edhe në shoqërinë në të cilën jeton. Për kontributin e saj të çmuar në komunitet e shoqëris në ShBA, u nderua me Official Citation, me motivacionin si "Gruaja e vitit në komunitet", nga Bashkia e kryeqytetit të Connecticut, Hartford. Aktiviteti i saj është gjithëpërfshirës dhe vije në shprehje nëpërmjet pjesëmarrjes në shumë lista të bashkësive të shoqërisë, amza interneti dhe forume bashkëatdhetarësh në internet. Aty, ajo nëpërmjet shkrimeve publicistike, prozë letrare, poezi, ngjarje të jetuara, dhe opinione të ndryshme për zhvillimin e proceseve shoqërore në Shqipëri dhe në Diasporën shqiptare, përpiqet të tërheq vëmendjen për dukuri të brishta me të cilat duhet të përballohet shoqëria shqiptare. Raimonda është bashkëpunëtore me statusin e gazetares në disa gazeta të pavarura në shtypin shqiptar, Shqipëri, si: "Tirana Observer", "Ndryshe", "Panorama", dhe me statusin e korrespodentës në dhe me statusin e korrespodentës në "Albanian Mail"-Londër, "Fjala e Lirë" - Londër, dhe "Illyria" ..

SHQIONI VEPRIMTARINE E SAJE TE BOTUARE PA ASNJI VIT BOTIMI

Veprimtaria e Raimondës në opinionin e gjërë është kryesisht e njohur në lëmin e letërsisë e cila shprehet nëpërmjet disa titujve dhe pjesëmarrjes së saj apo të shkrimeve të saja në takime të ndryshme letrare.
Tituj të veprave
"Jeta mes dy dashurive", - një libër me prozë, ngjarje të jetuara dhe publicistikë.[2][3]
"Dashuria nuk ka emër", - vëllimi i parë me poezi, kryesisht lirika dashurie.[2]
"Sikur s'me ke puthur kurrë", - vëllimi i dytë me poezi, kryesisht lirika dashurie.[2]
"Duke kërkuar Ardianen...", - përmbledhje me proza (kryesisht bazuar ne ngjarje të jetuara) dhe ese.[2]
"Gërhitja e gjeneralëve", - përmbledhje publicistike.[2]
"Pafajsia e Evës", - roman.[2]
"Tempulli i fjales", - bashkëautore në këtë antollogji në gjuhën rumune.[2]
"Itaka e Fjalës", - bashkëautore në këtë antollogji të botuar nga "Fotjonart".[2]
"Zemra Prindërore", - bashkëautore në këtë antollogji në forumin virtual "Mëmëdheu".[2]
"Nëna",- bashkëautore në këtë antollogji me prozë, në forumin "Pan Albanian women network".[2]
"Tregime", - përmbledhje publikuar nga Shtëpia Botuese "ADA", Tiranë.[2]

------------------
MORALI ME I NDYTE PSIKOLOGJIK I RAIMONDA MOISIUT HIPOKIZIA I SAJE NE BASHKEPUNIMIN E SIGMATIZUAR ME SHQIPTAROSERBOSHQIPTARET E UDBES AGJENTIN FLORI BRUQIN DHE HAXHI MUHAXHERIN ‘’KOSOVARJOT’’.

By: BAHTIR HAMZA,author,artist.
Tuesday, August 20, 2013.19:01:16

Thema ;HIPOKRIZIA E ‘’KOSOVARJOTEVE’’SHQIPTAR TE KOSOVES
NUK KA DY TE VERTATA RRETH NJE TE VERTETA

MORALI ME I NDYTE PSIKOLOGJIK I RAIMONDA MOISIUT,
ME ORIGJIN DHE STIL ROME CIGANE NGA KORCA E SHQYPNISE SE JUGUT.

HRYJE

Hipokrizia e Raimonda Moisiut 
Rimonda Moisiu ka lIndur ne Korce,nga Baba shqiptar dhe NANA me Origjin Rom-Cigan.
Dhe ja cka thuhet ne biogarfine e saje Citoje:1.”Pas mabrimet te studimeve ……………, dhe nuk thuhet se cilat studime I ka mbaru ne Cilin Universitet apo ku ka studijua,… dhe vazhond biogrfia e saj qe ne vazhdim thuhet citoj :2 )” Me 1999 humbi bashkeshortin ne saj ne nje aksident automobilistik”,nuk thuhet muja as vendi dhe as arsyeja.

RAEGIM
Kjo kuptohet se; Raimonda Moisiu, e paska vra qellimisht burrin e vet, dhe ne ana tjere, dhe kjo kuptohet se dikush e ka shkrua qellimisht kete biografi te Raimondes Moisiut, Sepse thuhet:”me 1999 humbi bashkshortine e saje…
Kjo kuptohet ; Ne gamatiken e gjuhes shqipe kuptohet vepimi I Aktit te Kryer qe bie ne Kundrine e drejt ne kohen deshirore - e kaluar e thejsht.
Ndersa ne Bazen e se drejtes ligjore te viktimave kombetare dhe nderkombetare per viktima,duke u Bazuar ne bazen Psikologjike shpirterore te ligjit ; Kjo kuptohet : ”qe Vrasjen e ka bere Raimonda Mosiu qellimisht”….

Pra me keto thenje te Biografise se saj kuptohet Hipokrizia e sinkronizua ne morlin me te ndyte piskologjik qe shqiptareve ‘’kosovarjot’’ te Kosoves qe jan Faktor te se keqes dhe as keta ‘’kosrajot’’ dhe as Raimonda Mosiu, nuk e keptojne kete psikologji krimi qe thuhet ne biografin e saj qe eshte e qellimshme per te keq qe ne vende qe te I bejne mire ‘’kosoavrjotet’’ Raimondes per FAM dhe me Lavdata te RREME, I bjene edhe me keqe.
Kete te keqe e kuptojn vetem ata Intelektualet qe jane Origjinal te vecant te prekur nga Hyji I vet zotit DHUNTI NATYRORE dhe njerezit e ngriture me “IQ”Relvante ne linje qe kan Experience jete ne njohjen e psikologjise te shpriti te njerezve ne qaste veprimit ne Aktet e kryare te tyre qe kan krya AKTE KRIMI.

Kjo biografi e saj eshte ne webfaqen te Haxhi Muhaxheri,’’www.Ora shqiptare.com’’ qe eshte ne te njeten gategori njeriu po si kjo KURVE SHQIPTARE po si UDBASHI Flori Bruqi ,qe jan te njohur per rrolin e tyre me levdata te RREME qe jan te njohur per Palghjiatur e Hajni, duke pretenduar dhe njerezi te tjere ne Lavadata te RREJSHME qe te njfen Boterisht dhe apsolutikisht nuk jane te mire as per shqiptaret as per Kosoven dhe as per vet vehten e tyre.

Shqiptaret e ndershem kudo q endodhen duhet te I godasin keta njerezi keto grupe njerezish, keto kurva shqiptare keto grupe Kurvash, qe nuk e bejen te qart biografin e tyre ne permerin percaktor dhe ne konteksti e biogafis se tyre ka lejthitje munges te njohurise mungs te educates me te cile jane rrite dhe cilat jane tragjedit e tyre te qellimta qe kane ndodhe me Aktet te Kryara gje qe keshtu shqiptaret parktikojne te keqe dhe iu bie autoriteti edhe shqiptarve te meri edhe humb nderi I popullit edhe kulturse shqiptare kombetare. 

KJO ESHTE HIPOKRIZIA E RAIMONDA MOSIUT
DHE E ‘’KOSOVARJOTVE’’ FLORI BRUQIT DHE E HAXHI MUHAXHERIT.

Me pas ne Biografi e Rimanda Moisiut te shkruar nga Flori Bruqi thuhet Citoje:” Burri i saj vdiq ne nje aksiden tarfiku duke iu ndimhua luftarve te UCKes,” nuk thuhet as data as vendi I ngjarjes….
Ja Çfare Hipokrizie e ketij UDBAshi shqiptaroserboshqiptar nga Isniqi I Decanit Kosove, I cili ka jetu mbi 10 vite ne Beograd,gje qe me kete thenje ne Biogarfine Raimonda Moisiut , e ka ndyt nderin e Ushtiris Çlirimtare te Kosoves,por Flori Bruiq njifet edhe me heret si AGJNET I UDBES SI PLAGJIATOR SI RRENAVECI duke genjya se ka kene ne Funksionin :”Reporter I Luftes ne Njistet e UCKes 1998/1999”. 

Pra me kete Hiporkizi deshmohet MARREZITE e tyre dhe kuptohet angazhimi I ketyre qe eshte vaferia e tyre Intelektuale edhe iu mungone Eduakat baze femiljare, se deshonje edukim fallso Familjar te tyre edhe Edukim jot e ndrshme shkollore te Instutucionev qe kan Funksionuna me Komuniste ne Politikat e reformes Komuniste dhe kjo I ka Godite me se shumti shqiptare dhe nga ketu kuptohet SKANDALI ME I MADHE I UDBASHIT Flori Bruiq,qe ishte Sudent I “DIF ne Beogrda 10 vite me radh dhe nuk ka Diplomua ne kete Fakultet qe eshte ishte dhe eshte me I leheti per te marr Diplomen dhe Titull dhe kjo eshte per te gjithe gjeneratet edhe ne Prishtin.Ne anen tjeter kjo kuptohet se Flori Bruiq e Ramoinda Moisiu, dhe shume te tjete si keta nuk jane te ndertuar me te verteten e nderi njerezor as me te verteten e nderit teFamiljes se tyre dhe as ne nderin e shkollimit .

Nga njerezit te till ke vetem te keqija dhe te Çfaqen dhembjet dhe duhesh me REAGU medomos SEPSE: Keta jane edukara nga prinderit e tyre gabimisht – keq,qe ne menyra e ne taktika te tilla mundohen te kerijone FAM dhe oferat Publike me LAVDIME TE RREME te tyre dhe ne kete menyre mundohen me gjet zgjidhjen e tyre per te ndryshua te bemet e tyre kriminale, me ndryshua edhe Origjine e edhe gjakun qe e kane ne trupin e tyre gje qe duhe te njofin ne peremrin percaktor dhe kohen e tyre ne shekulli XX. 
Sa do te kene Tituj e Diploma shqiptaret,sa do qe te I njohin gjuhete huja jane keta dhe ata, jen keto dhe ato qe duhe te jane te njhouar-a, dhe dalluar-a, me aktvitete e tyre Komunale ne sistemim qe jan rrite dhe qe jane formua si “njerezi” me dy kembe me te meta te kasje natyre.

POR CILA ESHTE RAIMONDA MOISIU, LEXONI TE VERTETEN E SAJE. 
TE SHTUNDEN ME 24.GUSHT.2013. NE FACE BOOK
MORALI ME I NDYTE PSIKOLOGJIK I RAIMONDA MAOSIUT ME ORIGJIN ROME NGA KORCA E SHQYPNISE SE JUGUT.