MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Saturday, July 20, 2013

MEMLI KRASNIQI, VISAR ZHITI, AGIM VINCA, MILAZIM KRASNIQI, BASRI ÇAPRIÇ, AGIM DOCI,HASHIM THAQI,TELEVIZIONI TOP CENEL ALBANIA,RADIO KOSOVA,ZERI I AMERIKES,LAORA KONDO,KOSOVA SOT, MINISTRIA E EKULTURES RINIS E SPORTEVE KOSOVO,PARTIA DEMOKRATIKE ALBANI,SALI BERISHA,


VISAR ZHITI,DHE PETKU KOMUNIST I “KOSOVARJOTVE” ME EMRIN  MEMLI M.. KARSNIQI

 

By: Bahtri Hamza,author,artist.

Friday, July-19-13.9:46:54 AM

 

Thema: KLYSHET E KOMUNISMIT E TE UDBES NE FUNSKIONE SHTETRORE PA NIVEL.PA DIJE.PA NJOHURI...

 

Shifeni keta ne kete foto qe I prezenton  sot ne TV-TOP CENEL,Albani.

 

As kush nga shqiptaret e tere botes nuk mund te imagjinon as te mendone se; Memli Milazim Krasniqi,  te karahsohet me Visar Zhitin,  ?! Hej….

 

JA ÇFARE JAN SHQIPTARET.!

Pas shkathtesive te   Visar  Zhitit,  jane t`njohur  por dhe veprimtaria e tia letrare  artistike kombetare eshte  ne memorje te shqiptarve dhe kjo deshmon se Visar Zhiti nuk ka ndryshua kerakteret e veta Elemetar shqiptare  I cili ka vujte  vite  e vite ne  Burgje te Diktatures te Bishave te Egra te Hijenve te zgjebosura e te Majmunave  komunist:”Shqiptar” te Xhelatit Enver Hoxha , dhe tani eshte mobilizua  shume von, shume von  me Partin Demkratike te Sali Berishes  ne cilesin e Ministrit te Kultures se Shqipersie…

 

Po per te ardhe  deri te Visar Zhiti  ne duhe te njohu sistemi komunist dhe e njohim, dhe e njoh une edhe Personlisht z.Visar Zhiti,Njof  rruge  e tia  te mbijetimit nga Dhuna e Bishave te Egra .Njoh rrugen e tia  vujtjes  dhe pos qe eshte njeri eshte shqiptar eshte Burr eshte I vertet gje qe; Visar Zhiti nuk e ka braktis  te verteten e dashuris  LIRI  dhe ka vujte per Kengevashet  e veta te bukura te quajtura POEZI, dhe ne keto kengevashe te bukura Viasr Zhiti e ka çfaq  dhembjen , mallin,dashurin, per LIRI per atdhe per :”Te bukuren e dhuet.” Dhe keto jane te njohura ne librat e tia poetike te Historise se letersise shqiptare.

 

Por  sot Visar Zhitin e shofin ne Kosoven e joplotenis se lirise me Fusnote :”Kosovo * 1244” qe prezentohet sipase qeverise se Hashim Thaqit,Thaqi 2.me praktik e petkut te Ideologjise komuniste.

 

Visar Zhiti, I cili e ka endrrua Kosove dhe nuk e ka mesua historin e Kosoves as ne shkollen fillor as ne shkollen e mese ne Shqiperin komuniste dhe sot e ka pa Realisht  shtrirjen e Kosoves se ku gjindet gje qe eshte atdheu I tij.

 

Por sot Visar Zhiti, asesi nuk mundet te krahasohet me kete bir  Mjamuni I qujtur Memli MUT Karsniqi,qe eshte ne cilesin e Ministrit te Kultures se Kosoves qe eshte I dedikura nga Hashim Tahqi, me Intrevenimve per kete post.

Shifeni ne  foto Visar Zhiti e Memli MUT Krasniqi,ne Kosove.

 

PO CILI ESHTE MEMIL MUT KRASNIQI,

Memli MUT Krasniqi eshte zagar I vogel eshte Hija e komunizmit dhe qendron ne sistemin e Ielogjise Komuniste eshte I petkun te kuq I dedikura dhe I diktuar nga Milazim Krasniqi, qe thot se e ka Babe,dhe kjo e zeze e tyre  nuk dihet.Por dihet se Memli MUT Krasniqi,  nuk ka  as nivel kulturore, nuk ka as nivel politik, nuk ka  as nivel edukativ te trashiguar si Experience te jetes  ne kulturen e Etikes kombetare …..

 

KUJTOJM YUGOSLLAVIN KOMUNISTE .

Relativisht  dihet se Milazim Krasniqi,(Baba I Memelit?!) ishte ne Detyra Operative te Komunistave  te shqiptarve te Kosoves dhe te sherbimit secret serrboskllav te UDBes serboskllve qe keto startegji i kishte konstruktua serrboskallvia  e Titos e Aleksander Rankovicit ne harmoni me shqiptaret  komunista te Kosoves  ne Strukturten  qe i sherbene sherbimit secreet UDBA qe para viti 1956-1945…

 

Kjo strategji eshte e konstruktuar edhe sot me te njetet metoda  qe eshte ne zbatim nga qeveria e Hashim Thaqit,Thaqi,2.i petkut komunist  I cili duhet te largohet menjihere nga qeverisja dhe te Burgoset e te gjykohet ne HAGE me Banden e tia kriminale te UDBes shqiptaroserboshqiptare.Sepse; Hashim Thaqi dhe qeveria e tije eshte spekulante  me popullin shqiptar, eshte pa kritere te nivelit politik,ska Module te zhvillimit te Kapaciteti educative shtetore, e populli luftone per ekzistence  ne jete qe I ka kaplua varferia e skajshme.

Por Qerverisja e Hashim Thaqit dhe Hashim Thaqi ,Aqe me keqe Kosoves  ia  hjeki emrin:”Republike” dhe aqe me keqe eshte penges e zhvillimit te kultures  per popullin te popullit shqiptar dhe prakatika e tyre qe eshte Ideologjija komuniste  deshmohet ne petkun mbulues dhe sot shifet edhe  me kete  Memli MUT Krasniqi.

 

Po me çka eshte I pasur  Memli MUT Krasniqi,  si Edukim, si Njohuri ,si dije, si experience, E, dhe me çka mbulohet ky Bir  MUTI qe njifte  si djali I :”Doktorr”  Melazim Krasniqi, qe eshte I njohur ne drejtimin ARAB,primitv,ne rruge e TERORRIZMIT MUSLIMAN ARAB ne Kosove dhe ne Universitein e Kosoves.

 

Me çka eshte I pasur Memli MUT Krasniqi, qe  ka  Funksion shtetror :”Minister I Kultures I Rinies e I Sporteve”.Eshte I pasune vetem me Ideologjin Komuniste te Trashiguar nga Familja e tije nga Baba e nga Gjyshi I tije qe me shekull iu ka mungua  Etika kombetare.

 

Shtrohet pyetja:Me kene  rrethohet  Memli MUT Krasniqi, per marrje te vendimevet per zhvillimin e Kulturese  se Kosoves, Hejjjj shqiptar :?!

Shtrohet pyetja;A, a nuk ka shqiptar Intelektule Kosoves per kete post.?!...

Me kene I vulose Memli MUT Krasniqi, vendimet e projekteve te zhvillmit te Kultures ne Kosove kur dihet se I mungon kultura kombetare, kur dihet se nuk ka Etik te tarshiguar kombetare,kur dihet se Memli MUT Krasniq, ne kete post  eshte nen ndiktimin e dikujt tjeter!!! Dhe pos atije eshte  dhe kjo  qeveria  e Hashim Thaqit,2. qe perpiqet me kesi njerezi te paafte, te pa nivel, te pa Edukuar ne qeshtjen kulturore  kombetare,qe nuk kane  asnje kontribut ne asnje SFER te Kulture se popullit shqiptar, qe nuk e mbron as Kulturen kombetare as Trashigimin e lashte te kulturse shqiptare, Pra kjo deshmon se ku bir Komunisti I paaft qe eshte nje Klysh I NenTokes se zeze, qe eshte nje MIJE I UJRAVE TE ZEZA,mburret qe eshte Minister e qe eshte shqiptar….

 

Ja kjo eshte deshmi se ne Kosove eshte kthya Ideologjija komuniste e trashiguar nga Familjet e tyre qe I kan sherbya Komunistave dhe sherbimit secret serboskllav UDBA qe shume qytetar e shume Fshatar shqiptar  nuk e dije kete sepse ende ne kokate  e tyre I kane: Turturat e Luftes, I kane  Dhembjete Familjare,e kane  Mallin per anetaret e tyre te Familjese ne mungese, e kane lotin dhe “GJAMEN E RANDE” per Kulturene tardicionale qe eshte e djegur bashke me shtepijate e tyre nga Xhelatet shqiptaroserboshqiptar  te Miloshevicit,qe ishin shqiptar te Kosoves…..

 

Pra me qeverisje e Hashim Thaqit.1.dhe 2. dhe te qeverisjeve te tjera te me parshme  ne Kosove per Kosoven dhe  me  njerezi te tille qe ishin edhe Ministre e Kryeministra  edhe qeveritar siqe eshte edhe ky I sotit  Memli MUT Krasniqi,minister I cultures e I irnis dhe sporteve, Kosoves  dhe popullit shqiptar   iu eshte shkputure  e verteta e Kultures si njohje si Trashigim,si  kombetare…,

 

Shtroehet pyteje:

Perse  Kosoves  I mungoje njerezit vigjelent,?!

Perse  Kosoves  I mungoje njerezit  Intelektual te mirefillt,e te ndershem ne qeversijen e Hashim Thaiqt?

 

Dihet se Hashim Thaqi, eshte I shkolluar Copa copa, me Jaken te ZEZE me vite dhe nuk ka as NIVEL Politike nuk ka as Njohuri Poplitike, nuk ka as Experience Politike ,po jo vetme Hahsim Thaqi, por komplet eshte Banda e tia KRIMINALE qe ishte pjes e sherbimit secret serdoskllav UDBA por por  edh te tjerer jane :Jane keta komplet  te SerrboFilizmit komunist e te UDBes Yugosllve gje qe jane me jugosllav se Yugosllavet...

Kete nuk e dine Visar Zhiti, qe ne Kosove ka njerezi qeveritar  KRIMINELA,te Plastikes OPINGË qe ka  Njeriz  FALLSA, qe perfitoje NDER nga Firguar kombetare siqe  perfiton sot edhe  Memli MUT Krasnqit, nder e lavdate ne Krah te Vizar Zhitit….

 Informacion i pergjithshem: info@top-channel.tv
Marredhenie biznesi: programme@top-channel.tv
Marketing: marketing@top-channel.tv, sales@top-channel.tv
Burimet njerezore: BurimetNjerezore@top-channel.tv
Web: webmaster@top-channel.tv
Teletekst: teletext@top-channel.tv


 

Një komb, një kulturë” 
19/07/2013 00:50 

 

“Një komb, një kulturë”

Shumë objekte arkeologjike dhe ikona të periudhës së Mesjetës, të zbuluara në Shqipëri e Kosovë, janë vendosur në Muzeun e Kosovës, në kuadër të ekspozitës “Një komb, një kulturë”. 

Për ta bërë përurimin e kësaj ekspozite, në Prishtinë erdhi, në një vizitë zyrtare, ministri shqiptar i Kulturës, Visar Zhiti.

Pas një takimi me ministrin e Kulturës së Kosovës, Memli Krasniqi, ai tha se këto objekte arkeologjike vërtetojnë më së miri të ardhmen e përbashkët drejt Europës.

“Është një ditë me të vërtetë e shumëpritur dhe e ëndërruar nga të gjithë ne, nisja e negociatave për MSA-në me zotin Fule. Këto janë hapa të mrekullueshme, që Kosova e shqiptarët si komb, bëjnë drejt Europës. Por kjo, gjithsesi, në çdo hap shoqërohet edhe me kulturën. Ne - edhe në bisedën e përbashkët - thamë se nuk jemi për të përgjysmuar kulturën, por duke qenë një kulturë me dy ministra, dy Ministri e dy qeveri, është si të thuash se do të dyfishojmë energjitë tona për të arritur tek ëndrrat, te dëshirat, tek e ardhmja. Projektet e realizimet do të jenë të përbashkëta”, u shpreh Visar Zhiti, ministër i Turizmit, Kulturës, Rinisë e Sporteve, Shqipëri.

Ministri kosovar i Kulturës, duke iu referuar edhe emrit të ekspozitës “Një komb, një kulturë”, tha se institucionet e të dyja vendeve janë të detyruara të thellojnë bashkëpunimin në fushat e kulturës, trashëgimisë, sportit dhe rinisë.

“Ne duke qenë një komb, pa dyshim që në çështjet e kulturës dhe trashëgimisë kulturore, kemi pika të përbashkëta por edhe më shumë, ndaj dhe e kemi obligim institucional dhe karshi qytetarëve tanë, që të investojmë edhe më shumë në avancimin dhe thellimin e këtij bashkëpunimi, e veçanërisht në mbështetjen e institucioneve tona kulturore, që funksionojnë në varësi të dy Ministrive përkatëse, por edhe në mbështetjen e artistëve tanë, e veçarërisht gjeneratave të reja”, tha Memli Krasniqi, ministër i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kosovë.

Një ekspozitë, me objekte të trashëgimisë arkeologjike dhe titull “Një komb, një kulturë”, u hap këtë të enjte në Muzeun e Kosovës, e cila do të qëndrojë e hapur deri më 30 tetor. / Top Channel