MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE
MARATONA E KURVAVE SHQIPTARE

Friday, October 2, 2015

Gërvalla, atdhetari që la gjurmë në histori e kulturë • KOHA • REAGIM. ASGJE NUK E LIDHE JUSUF GERVALLEN E BARDHOSH GERVALLEN, ME KADRI ZEKEN. HIQ HIQ HIQ BASEHASGJE....
  FAMILJA GERVALLA ( familje Trathetare) ia ka borxh gjakun Familjes se Kadri ZEKES, ne vet sistemin komunist UDBASHESH.
  Jusuf e Bradhosh Gervalla, nuk jane AS PATROIT, AS NACIONALIST AS NJEREZI ME VLERA KULTURORE TARDICIONALE SHQIPTARE.....  • UDBA SHQIPTAR-E,KOMUNISTE TE PLEJADES KOMUNISTE ME AKTIVITEIN E TYRE ME RRETHOREN E MBYLLJES SE KOMUNISTAVE TE TYRE NE MENYRA TE NDRYSHME SECRETE NE SERBO-JUGOSLLAVI, MBULOHEN PER TE MOS U NJOHUR, Aaa, ISHIN ME JUGOSLLAV SE JUGOSLLAVET ,KETA QE NJIFEN EDHE SOT SI UDBASH -KOMUNISTA NE KARRIEREN E TYRE MONISTE KAN PAS MBROJTEJEN SHTETORE NE KARAKTERET E TYRE KRIMINALE ME SIGURIM PUNE E EDHE PUNE HONORAR NE TRADITEN SERBO JUGOSLLAVE DHE KANE PAS SIGURIMIN E MBROJTJES TE PERZIRE

  • SERBO-SHQIPTARE-TURKEE EDHE, MBESHTETJE DHE FINACIMIN E DYFISHT NE NDODHIT E PUNES SE TYRE AGJENTURALE GJATE KOHES SE JUGOLLAVISE SE TITOS E TE FADIL HOXHES…
   KETA UDBASH ISHIN DHE JANE EDHE SOT TE NJOHUR ; PERKTHYES
   ZYRTAR LIGJOR, NENPUNESA, ARGAT TE UDBES, QE KISHIN
   AKCION PUNE KUNDER NACIONALISTAVE SHQIPTAR NE VIZIONIN E MBROTJES SE INTERESAVE TE JUGOSLLAVISE DHE TE SERRBISE DHE NE POZITET E TYRE JETE DHE PUNE KETA UDBASH SHQIPTAR TE PLEJADES MONISTE NUK DOJSHIN NDARJEN E KOSOVES
   NGA JUGOSLLAVIA AS NGA SERBIA. E SOT KETA UDBASHET JANE TE TRANSFORMUAR NE ‘’HEROJ TE KOSOVES’’ JUSUF E BARDHOSH GERVALLAVA, DHE FESTOJNE ME NJEREZIT E TERETHIT TE TYRE NE QYTETIN E PEJES TE BEGOLLET UDBASH QE KANE QEN BASHKKRIMINEL TE MIQESUAR ME TURQ E ME SERB KUNDER
   NACIONALISTVE SHQIPTAR NE KOSOVE. KETA UDBASH NE KETE BALLIN TE LIBRIT TIM JAN FEMILJARISHT UDBASH PA TARDITE KOMBETARE NACIONALE, PA ETIKE NJEREZORE , QE NGA LUFTA E DYTE BOTERORE ISHIN UDBASHET ME NJEREZIT E TYRE QE JAN RRENCA, HAJNA, MANIPULUES, FAMILJE TRATHETARESH UDBASHESH, KUNDEER SHQIPTARVE NACIONALIST…
   KETA SOT 1.TETRO.2015.FESTOJNE SI MBROTJE AGJENUREAT E TYRE NJEREZIT E TYRE ME MBULIMET TE TYRE QE KAN
   POTENCIAL KRIMINAL MBI NACIONALISTET SHQIPTAR QE JANE UDBASH ME DEFEKTE NJEREZORE, EDHE NE ANEN TJETER 
   DUHET TE NJIFET FALLSIFIKATETIN E TYRE SI ''PATRIOTIZEM'' TE RREM, SI FITORE FALLSO, NE DOMINIMIN E KOMUNISMZIT E TE UDBSE, KONKRET DUHEN TE NJIFEN DIKTATET E EGOMONIA NE KOLEKTIVIN E PUNES SE TYRE , A, NE REALITET KANE FOLE ME MIRE GJUHEN SERBE SESA GJUHEN SHQIPE SEPSE ISHIN VET
   KOMONISTA, ISHIN VET UDBASH, ISHIN VET AGJENT QE NUK KAN ASNJE VLERE AS NJEREZORE, AS NJE VLER KOMBETARE
   ,ASNJE VLERE EFEKTIVE NACIONALE, ASNJE VLER MORALE DHE
   QE NUK KANE BERE ASGJE PER KOSOVEN,AS PER LRINE E KOSOVES, AS PER NDARJEN E KOSOVES NGA SERBIA-JUGOSLLAVIA DHE QE EDHE SOT KETA KRIMINEL UDBASH SHQIPTAR TE
   DECANIT JUSUF GERVALLA DHE FAMILJA E TYRE TRATHETARE FESTOJE ME ISLAMIZEM-MUSLIMANIZEM, PER QELLIMET TE EMISONEVE TE TYRE PER MUS U ZBARDHE AMBICJA UDBASHVE TE TYRE KRIMINALE,QE KAN PUNA E VEPRUA AGJENT GJATE KOHES SE JUGOSLLVISE QE ISHIN UDBASH BASHKE ME KOJSHIT E TYRE E ME MIQESIT E TYRE. POS UDBASHEVE JUSUF GERVALLA DHE FAMILJA E TIJA QE JANE UDBASH TE NJOHUR, JANE TE NJOHUR UDBASHET TE PEJES TE GJILANIT TE FERIZAJIT E TE KOMUNAVE TE TJERA TE KOSOVES, QE JANE TE MBULUME ME MARREZIT E RRETHIT TE NJEREZVE TE TYRE PER MOS ME JU ARDHE ERA MUTTTT, DHE I MBAJEN TE FSHEHURA KONFLIKTET MESE NACIONALISTAVE SHQIPTARE TE DRENICES E TE KOSOVES, ME KOMUNISTAT E ME ,UDBASHET E TYRE….
   Bahtir Hamza, author,artist.
   Friday, October 02, 2015 5:17:28 A
   Gërvalla, atdhetari që la gjurmë në histori e kulturë • KOHA